perjantai 1. kesäkuuta 2018

Jutkurotanpaska Taivutti Suomlannin

http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256145-suomi-taipui-jarjestojen-painostuksen-edessa-ss-miesten-toita-tutkitaan


SISUA ya´ll !!

Joku saatanan kurja ja "kämäinen" vitun juutalainen villapuseiroinen tai EHKÄ kauluspaitainen Perkeleen vitun nynny Amerikasta käsin on pyytänyt Suomlannin Valtiota "tutkimaan josko Suomlantikin olis ollut jutkuille ilkee ja näin" joskus menneisyydessä. Ja täällä ? Täällä on otettu housutkin pois ja menty polvilleen ja vannottu itseään piiskaten että "oi hyvä Juutalainen Messias; jo vain myö kuuntelemma! Me tehhään JUST ninkö Jutku käskee" ja alettu kai sitten pöyhiä jotain vitun papereita ja raapia perseitä ja kasseja ja päälakea jne, ja alettu touhottaa ja vouhkata, niinkuin vain pikkusieluinen typerä Perkeleen Touhukas VOI touhuta. PAAAALJON melua TÄYSIN tyhjästä, kuten AINA juutalaisten kansa. AINA.
IHAN AINA.

Vailla MITÄÄN poikkeusta.

Jumalakin VIHAA "juutalaisia". Ja te itse asiassa TIEDÄTTE tämän(kin) jo.

Se on itse asiassa ihan täyttä ja totisinta TOTTA että juutalaiset tulisi KAIKKI tappaa / teloittaa / hävittää maailmasta, tätä tuskin kiistää KUKAAN ?!?! Edes ne itse fo faks seiks !

Mutta jokin härkäpäisen inttävä ja sitkeä kusipäinen "sissi" jostakin eittämättä Helvetillisestä ulottuvuudesta, vain vaatii ja inttää ja haluaa että ne, ja muslimit ja mehikaanit ja ryssät yms ali-apinat, pysyy paitsi hengissä ylipäätään, niin myös asioissa enemmän tai vähemmän niskan päällä. Ja joka tapauksessa jatkuvana ja ainaisena Yleisenä Haittana.
Junou; jottei Hyvä Elämä voisi toteutua.

SE ON TAHALLISTA. NÄHKÄÄ.
Se on tahallista, ihan tasan tietoista KIUSAA. Se on TAHALLISTA.
Toistan; se EI OLE sattumaa tai jotain mitä "vain käy", se on TARKOITUKSELLISTA PIINAA.

Ehkä se luojan kusirotta "Valitsi" jutkut nimenomaan SIIHEN; kiusaamaan ja provosoimaan ja ärsyttämään ja häiritsemään ja hyväksikäyttämään ja raiskaamaan ja ryöstämään ja tuhoamaan muita ? E H K Ä ?!??
Kenties ?!....huunous.Valitettavasti "Tavalliset Ihmiset" ei NÄE tätä(kään), koska te elätte HAAVEMAAILMASSA, ja uskotte VAIN ja exklusiivisesti; kaikkein TYPERIMMÄN ja NURINKURISIMMAN ja juonikkaimman ja ilkeimmän ja epätosimman  AINA ja kaikista mahdollisista vaihtoehdoista. Te olette siis toisinsanoen; täysiä nurinkurisia kiduttavia-kituvia pikkusieluisia ylimielisiä mitättömiä kusipäitä ja kostonjanoisia nahjuksia.
Siinä kaikki.

Minä POMMITTAISIN teidät JA  sen miehitetyn palestiinan tai mikä vitun yhdentekevä hiekkaläntti onkin lopulta, huu givs a FAK !!!

SE pitäisi suomen POMMITTAA, eikä alkaa mitään papereita selailemaan !! Mutta hei; se vaatisi niin rutosti mulkkua, niin totaalisesti SISUA ettei finuiitin nynnyistä jääräpäistä, sammaleisista Tottelijoista OLE siihen. Jos olisi......mmm...entiä; ehkä se olisi jo TEHTY ?!?!


LUKEKAA tuolta kommenteista löytyvä "linkki" oliko deili meiliin tjns, jossa se vitun juutalainen näädäspaska ja se sen "keskus" revitään kappaleiksi. Pelkkä Georgialainen satusetä, kuten ne KAIKKI on.
Pelkkiä valehtelijoita ja satanistisen sieluttomia ilkiöitä ja lahjattomuuksia ja hylkiöitä, johan sen vittu sanoi ITSE JEEEEEESUS !!


 J E E S U S !!!

Mutta ei se mitään, hei ? Tiäkkö; kyl SÄ tiiät ! Paremmin ja näin. Ai miin, mitä VITTUA joku vitun "uuuuh, Tsiiisus ja näin!" tiesi jutkuista !!? Mitä ei tietäisi TUHAT kertaa PAREMMIN joku vitun Sinikka jostain saatanan Päijät-Hämeestä tai joku saatanan Itä-Helsingin "tietäjä" tai Tampereella omaa takapuolenreikäänsä "käsittelevä" ja pusikossa KÄNNISSÄ mesova vitun takkutukkainen ja LIIKAINEN vasuri, joka ei ymmärrä edes niin perustasoista asiaa kuin että "neekeri on räikeästi tyhmempi kuin yksikään muu rotu, trilobiitti mukaanlukien".

Kyl te tiiätte hei !? Määään....jou.
ÄÄÄääääyyyy joujoujoujoujoujoujoujoujoujoujoujoujoujoujoujoujouuuuuuuuu !#Bomb"israel"!!!
#Bomb Amerikwa !!


#NOTmyALLIANCE!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti