tiistai 19. kesäkuuta 2018

EUcccp haluaa kieltää Meemit !! LUITTE OIKEIN !!

https://www.youtube.com/watch?v=R7t4J-q09ikEi jumalauta voi olla enää totta. Taaskaan. Eikö tämä saatanan häkellyttävän pöyristyttävä pikkusielujen hyökkäys itseään parempia vastaan koskaa lopu tai edes hellitä ja taukoa hetkeksi !?!?!

Ei vittu...............................EI.

Emmätiä mitä edes sanoo saatana.

Aatelkaa mitä saatanan reppanoita idiootteja nynnyjä-hönöjä-kurittajakusipäitä ja jäykkiksiä ja sielunsamenettäneitä pikkupiruja jne täytyy sellaisten olla jotka ei muuhun pysty kuin kieltämään jumalauta jopa jo huumorinkin ja piirroksia jne. Se on niin pohjasakkaista ja säälittävää ja alkeellista että se on jo muslimimaan tasoista.


TÄMÄ ON PYSÄYTETTÄVÄ ! Ja sehän PYSÄH-TYY ! Keinolla millä hyvänsä.

Ja hei vasurin kusipäät; jos teistä ei ole mihinkään, niin mitä jos vitun kitukasvuiset pikku rääpäleet ja persereiät vain, junou,    ...olisitte sabotoimatta koko vitun ELÄMÄN kaikilta muilta !?!?!?!?!

AMPUKAA itsenne tai puukottakaa tjns, mutta LAKATKAA puuttumasta toisten elämään vitun luuserit.
Jos teistä ei ole "kilpailemaan" edes jollain kelvollisella ja kunniallisella tavalla niin teidän on poistuttava geenien ja veren virroista. Eikä jäätävä tänne rähjäämään ja laittamaan kapuloita rattaisiin. Teidän on tehtävä harakiri, se on se KUNNIALLISEN jne ratkaisu.
Ei toki minkään kelvottoman, juoponsiittämän älykääpiön-kusipään tarkkisluokan ääliökakarakeharin ratkaisu, mutta se olisi se mikä PITÄISI tehdä.


"Poliitikot" ja Poliisit ovat, tietämättöminä mistään, puolensa valinneet, ja ne on Saatanan Maanpäälliset Joukot, ja ne vain NAURAA asialle, mutta kaikki te muut..miettikää ehkä vielä kerran. Edes yhden ja ainoan ja ensimmäisen kerran.
Esim MITÄ VITTUA TEETTE tai LUULETTE tekevänne. Jne.

Muita ette VOI muuttaa ja hallita, mutta ITSEÄNNE ?!?!!........


Ja katsokaakin nettioperaattorit ja nettisivujen ylläpitäjät yms ettette vitun petturit ja nynnyt TAIVU ! Tuumaakaan !  Näille kontrollifriikeille mulkuile ei tule antaa enää YHTÄÄN siimaa.
Olemme lähinnä NETIN avulla saaneet H I S T O R I A L L I S E N  otteen niistä jotka ovat syntyneet muita kiusaamaan ja laittamaan kahleisiin ja karsinoihin, olemme saaneet niskalenkin niistä jotka luulevat olevans jokin vitun "Vatuutettu" pitämään "Maallista Valtaa" ja kurmoottamaan muita.

Se on niillä PÄÄSSÄÄN, ei missään muualla. Ja jos te hoi polloi TAJUATTE tämän; SE on VALLANKUMOUS. LOPULLINEN.

Ja sitten kun pystytte käsittämään että kaikki paha juontuu tästä fyysisestä TYPERÄST APINANruumiista ja sen hermoheikoista ja panikoivista aivoista jne, niin voitte ehkä RAUHOITTAA typerät sätkivät pikkumaiset hermonne ja ottaa NIISTÄ KONTROLLI. Se on AINUT mitä TULEEKAAN hallita. Ja ainut millä on mitään vitun väliä.


Siinä kaikki.

Ja te TIEDÄTTE tämän kaiken KAIKKI TEISTÄ, jo itsekkin, joten MIKSI minun taas pitääkään teitä tästäkin, taas, ja aina vain ja uudestaan ,muistuttaa ?!?!

PAITSI kyttien JATKUVAN ja TAUTOOMAN syntisen paskasäkin räävittömän hyökkäilyn takia. Mutta muutoin !?
Ehkä jos vain; kääntyisimme kyttiä VASTAAN ja PIKESISIMME koko reppanaporukan niin totaalisesti ettei edes Lucifer-setä enää tunnistaisi omiaan !? Mitä jos ajaisitten kytät järveen jos ilmestyvät paikalle ? IKINÄ. MIHINKÄÄ. Mistään syystä !?

Mitä jos ÄÄLIÖT ottaisitte  ITSEÄNNE niskasta kiinni ja ETTE esim soittaisi kerrostaloissa yöllä musiikkia kuten teidänkin pähkinäaivoilla varsin hyvin TIEDÄTTE ettei pidä eikä saa eikä voi tehdä, mitä jos ETTE ryöstäisi ja kiusaisi toisianne, mitä jos ETTE vetäisi kännejä vitun lahnat ja vätykset, vain JOTTA voisitte vähän "riehua" ?!
Mitä jos vitun kelvoton kuona-aines ottaisitte joooooonkun vitun "TATSIN" tähän laiffiin !?

Misä JOOOOS opettelisitte ITSEKURIN !??! Niin ettei nuo paniikissaelävät Tavalliset Nynnyt, anteeksi, Ihmiset, soittaisi heti kyttiä kimppuunne  KUN  käyttäydytte kuin lobotomisoidut ELUKAT, ja MIKSI ?! SIKSI ettette vain PYSTY sen kummempaan, ja SIKSI    JOTTA   sinne tulisi kytät ja laittaisi teidät mahdollisesti jos pystyvät, väkisin jotenkin "kuriin".
Ilmeisesti isänne on olleet jotain hyödyttömiä rappiojuoppoja ja tuossa on tulos ?
#KiittiVitusti!

Kiitti hei !
Kiitti !


Suksikaa Vitun Itikat vittuun !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti