sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Vieläkin muuten Ahvenanmaasta !!....

Eli siis SE, että HEI; MISSÄ on nyt hippien / kommunistien / Moku™ mulkvistien kusipäisten paskapäiden armaada valittamassa ja kitisemässä Rasismista™  !??!?! NYT kun suomalaisia syrjitään ja avoimesti halveksutaan ja vähätellään ja inhotaan OMASSA MAASSAAN ?!?!!?!


Junou...vähän samaan tapaan kuin ryssät ja muslimit (entiseltä nimeltään Hurrit) teki suomalaisille ....mm...AINA, ennenkuin Suomi itsenäistyi ja sanoi ASEIN  "ei !".


Niin nin, missä te ootte ?!?! Nyt ?  Haittaaks teitä toi ? Tommonen !? Sillä vain SILLÄ on väliä maailmankaikkeudessa, mikä on VasemmistoKommunistin kusipään luihun ja häikäilemättömän ja hävyttömän pikku Perkeleen-Ääliökakaran ja katujätkän koiranpaskamielessä tärkiää ! SE on Se Juttu !!
Kyl työ tiiätte ! Jou.

Joujoujoujoujou. Ette o pohjasakkaa hei ! Tehän ootte vallan fixui ja näi.
Ettekä mitään tyhjänpäiväistä ja RUMAA, lättyynnekerjäävää vittupäistä, jalkojaan perässäänvetelevää vitun ällöttävää ja vetelää, huumeitakäyttävää säälittävää roskaväkeä ja joutoväkeä ja jonninjoutavaa hevosenpaskaa ja muuta yhdentekevää tympeää lahjatonta sorakuopantäytettä ?!??!  Nohohoouuuuu ! Ettehän suinkaan ! Vaan mitä fiksuinta ja huomaavaisinta ja välkyintä ja freeseintä ja tyylikkäintä ja ymmärtäväisintä ja khuuuuuuuuleinta porukkaa, jolla on vieläpä paitsi tyylitajua, niin...siis....kertakaikkiaan, kerrassaan, pistämätön, pettämätön musiikkimaku !!
Aijaijaijaijaijaijai joujoujoujoujoujojou...on Henriksii ja muuta nekrua ja mitä näitä nyt on. On sitä ja tätä jamaikan vitun neekerin vätyspaskan oksettavaa ja sielutonta alkeellista, lahjatonta VITUN kolinaa ja suhinaa ja epäselvää ja epämusikaalista yhdentekevää bwämbälä-äbäläm´bwembele-bwömbele-mmmbwämbälä-bäbäläbää sölkötystä ja typerää vitun narinaa.
Tai sitten jotain vitun antikvariaatin tunkkaista VITUN Perkeleen hevonhelvetin 1960-lukulaista tunkkaista KOMMUNISTISTA(!!) VITUN "progee", jota kuunnella samalla kun työntää typerää ja haisevaa vasemmistoneanderthaalikommunistin tunkkaista paskaa perseestään, itseään räikeästi hyödyllisemmän tyypin SUUNNITTELEMAAN-keksimään ja rakentamaan vessanpyttyyn. Vitun tunkkaiset vitun nilkit ja luuserit ja alkeelliset alkeellisuuteen takaisin kaipaavat paskahousut paskapäät niljakkeet. Vitun luontaissyntyiset rikolliset reppanat.

Saatanan Saastat.


HAISTAKAA VITTU.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti