maanantai 18. kesäkuuta 2018

Kuivat Pellot ?

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/201806172201020973_pk.shtml

En ole tiennyt että jopa suomlannissa kärsitään, kuin neekerten Afrikassa, KUIVUUDESTA !! Hah. Se on jo jumalauta jotakin !

Melko käsittämätöntä, ja se ettei asialle kai voida muuta, taaskaan, kuin huudella jotakuta muuta ja ulkopuolista apuun ja sättiä kai omiaan ja nostella käsiä pystyyn ja ilmaan.

Ja mitä ihmettä !! VALVOOKO sitä saatana joku, koska satokin perkele kerätään !??! Mitä VITTUA se KUULUU kenellekkään muulle kuin sille "maaJussille" joka sen on istuttanut ja joka sitä hoitaa ja siitä eleleee ?!?!?!?!?!?

Vittu eiköhän se korjata "kun aika on" EIKÄ "kun byrokraattien paperissa sanotaan / kun LAKI sanoo" !! Vitun kääpiöt perkele !AATELKAA, TAASKIN ! Jos kyttiä ei olisi, ja VAIN kytillä on väliä - ihan KAIKKI muu "lakijärjestelmän" / koko vitun Järjestelmän osa-alueet on TÄYSIN ja absoluuttisen hampaattomia ilman Poliisikytänpaskaa, niin nin ilman niitä; voisitte ITSE päättää koska istutatte ja korjaatte satonne, ja voisitte ITSE päättää........mmm.......KAIKEN !

Eikä mikään saatanan  isonenäinen hönö Belgiasta, voisi määräillä ja hönkäillä ja käskeä teitä ja kyykyttää sen kun kehtaa ja uskaltaa.


VITUN KYTÄT SAATANA !

M I K S E I  TEITÄ  AMMUTA !!!!!!
AI HERRAN TÄHDEN MINÄ EN SITTEN KÄSITÄ tämän apinaplaneetan apinapopulaation "mielen"liikkeitä ! Tai siinähän se onkin; niiden mielenLIIKE on kuoletettu ja tuhottu ja väännelty niin ruhjotulle mutkalle etten edes minä saa sitä juurikaan suoristettua.
Luulevat kai että MINÄ "vääntelen ja mutkistan asioita", tässä kun koitan niitä suoristaa.

Vitun idiootit.

P.s  Aatelkaa jos teillä olisi sydän ja mieli yms !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti