sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Hankamäkilinkki ("Sananvapauden Teloituskone")

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2018/06/taas-uusi-sananvapauden-teloituskone.html


Aina ja juuri kun sitä luulee että EHKÄ Vastapuoli / Luceferin Älykääpiöt, on ehkä hetkeksi vähän levähtäneet tai jo ymmärtäneet joskus olemassaolosta jotakin ja vain luovuttaneet, niin kusipäisyyden piinkovan vaalimisen, kuin muiden ylimalkaisen häirinnän ja kiusankin, niin bäng; jotain tuollaista tulee esiin.

En..tiä.... ei jukolauta voi olla tottakaan !?!?  Hei; KEITÄ  TE  LUULETTE  vitun mimosat  OLEVANNE !?!?


Mistä olette saaneet siihen ahtaaseen ja kusiseen, pieneen ja ylimielisen tunkkaiseen koiranpaskan ja kommunismin ja naisen Perustyhmyyden täyttämään miniatyyriseen paskapäähänne, että on jokin "Oikeus Olla Loukkaantumatta" "somessa" tai elämässä sinänsä !?!?

Se on TEIDÄN nyhveröiden hissuttelijoiden ja aivottomien paskapäiden OMA MIELIPIDE ja halu ja tavoite ja luulo jne, EI mikään OLEMASSAOLEVA FAKTA tms.

Ja jos ette itse käsitä niin minä voin vääntää tämän suoraksi sangen helposti; moinen kontrolli ^ TUHOAA kaikkien KAIKEN vapauden. Se on syövyttävää syöpää ja se TUHOAA elämän.
NAISTAhan se ei  mielikuvituksettomana ja ÄRSYTTÄVÄN kusipäisen typeränä olentona haittaa lainkaan, sen enempää kuin käärmettä puhumattomuus, mutta meitä MIEHIÄ se haittaa ihan VITUSTI !!
Se on SOTA sieluja vastaan. Ettekä te  sitä  IKINÄ voita tai saa aikaan, mutta ja joten; MIKSI sitä siis pitää AAAAAINA vaan ja uudestaan yrittää !?!?! Vuosituhannesta toiseen !?

MAAILMA EI OLE TEIDÄN KONTROLLOITAVAKSENNE !!

Ja jos PELKÄÄTTE, koska olette naisia ja naiset PELKÄÄ vittu AINA ja KAIKKEA, niin hay; se ON   ===>  TEIDÄN ONGELMANNE ! Ei minun.
Ja hakeutukaa kenties sellaisten urosten seuraan jotka EI esim hakkaa ja käy hakemassa aina kun sossun rahat tulee, uutta tatskaa ja kaljaa ?! Miten ois ?

Vitun bimbot paskapäät.


Minä kutsun nekrua NEKRUKSI ja kusipäätä kusipääksi ja TEITÄ kusipäiksi, ad INFINITUM, ad ASTRA.
Ainiaan.
Jos haluatte kontrolloida; sopii kokeilla.


Vitun häikäilemättömän hävyttömät (eittämättä Stadilaiset?) ÄÄLIÖT !! Saatana !!


MIKSI tuolaisten Saatanan apinoiden pitää AINA tuhota joka kilin vitun Sukupolven elämä !?!?  AINA. Joka-vitun-ikinen-vuosi tällä kurjalla VITUN planeetalla !!?!?!?!  MIKSI ?!?!?!?

M I K S I  te olette olemassa ?!? VAIN jotta "olisi kurjuutta" ?!?!!? Luulisin että siksi.
JOTTA olisi pahuutta, JOTTA olisi "itkua ja hammasten kiristelyä" jne.

HAISTAKAA VITTU !
MINÄ KOSTAN TÄMÄN ! En tiedä vielä miten ja missä, mutta minä EN ole niitä jotka antavat olla.
Te MAKSATTE tässä elämässä pitämistänne "kemuista", Muiden Hallitsijat. Se MAKSAA.
Te luulette sitä kai hyväksi säkäksi tai ilmaiseksi, muttei se ole !


Ja ihan tällä jokapäiväisellä, triviaali / mundaani -tasolla; miten noin niinkuin omasta pienestä säikystä aliapinan / rotan mielestänne nyt LUUUUUUUUUUULISITTE, että se abaut, vaikuttaa suomalaisten ja eritoten meidän älykkäimpien ja sikäli ehkä myös hyödyllisimpien, esim  paitsi elämän yliolkaiseen laatuun mutta HALUUN olla osana ja mukana "Yhteskunnassa" tai ELÄMÄSSÄ ylipäätään, ja suunnitelmiin ja sydänlihaksen kuntoon jne jne jn jne ad vitun nauseam, kun ei mitään vittu muuta saa ikinä lukea ja kuulla ja nähdä muuta kuin käpyaivoisten säikkyjen idioottien ja sieluttomien imbesillien ja sosiopaattien piinkovapäisiä älykääpiön rotanpaskan yrityksiä ja Julkilausuttuja Haluja  karsinoida meitä ja hankaloittaa ja mitätöidä ja  pienentää Toisten Ihmisten Elämää ja iskeä sillä VITUN   Juutalaisella ASEELLA eli "lailla" meidät jotenkin maanrakoon !?!?!?!?

Mitä tällaisen nyt LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULETTE tekevän "yhteiskunnan fiilikselle" jne jne jne ?!?!?

Ymmärrättekö te esim LAINKAAN    syyn ja SEURAUKSEN yms    kaavaa ?!?!!??! Käsitättekö te OLLENKAAN, luultavasti ETTE, kuten tyhmät ei ikinä käsitä, OMAA ROOLIANNE asioiden virrassa ?!?!  Typerien yksi absoluuttisimmista ja ikuisimmista Peruspiirteistä on se että he luovat jonkun ongelman, käsittävän sen totaalisen väärin ja luulevat ongelman tulevan siitä tai niistä joka / jotka ongelmasta "parahtavat", ja kohdistavat tyhmät petoelukan aivottomat ja yhtä pinttyneen yksinkertaisen maailmankuvan sisältävät apinansilmänsä sitten siihen TÄYSIN VÄÄRÄÄN kohteeseen. Kun se oikea kohde on PEILISSÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1!!111!!11!!!!! 1!!!! 1111111!!!!!!!!   P   E   I    L    I    S    S    Ä    !!!


Muttei mimosien Helsinkiläinen hienostorouva äiti tainut opettaa että pikku pimperossa voikin olla jotain MÄTÄÄ ja PAHAA ja SYYTÄ jne !?!?!?
Ja toisaalta; naaraat vain ON luonnostaan kusipäitä ja miesten KIDUTTAJIA ja tunteettomia yksinkertaisia ja tylsämielisiä, mielikuvituksettomia tympeitä perkeleen elukoita ja loisia.

KUOLKAA minun puolestani saatanan koiranpaskat kottaraiset vitun helvetin halveksittavat saatanan vitun VITUT !!


SUKSIKAA VITTUUN Helvetin vittupäät. Ja KAIKKI "miehet" jotka heitä puoltavat, Poliiseista ALKAEN.
TE jos ketkä olette tienanneet "Helvetin Tulen". Ja minä TULEN  katselemaan kun te siinä kärvistelette.  Me näemme viimeistään sitten / siellä.
#NähäänSiä

P.s ja jep; olen melko VITUN   VIHAINEN  !!! Tämä on TOTAALINEN VIHAKIRJOITUS !! Täydellinen ja absoluuttinen ja kiistämätön ja ehdoton ja anteeksiantamaton ja vaatelias ja taipumaton, lahjomaton kuin minä itsekin.


Haistakaa Vittu ja HÄVETKÄÄP.s 2   Aatelkaa jos noilla tytöillä / ämmillä ym reppanoilla olisi sielu ja sisältö ja elämä ja järkeä enemmän kuin jollain vitun vesikirpulla !!!  Ai vittu....elämä saattaisi olla siedettävyyden rajamailla.
Mutta nyt.... ....nyt täytyy jatkuvasti olla valppaana milloin minkäkin ahdistelun takia ja sekalaisten "juridisten" eli JUUUTALAISTEN ELI SYNTISTEN ELI SATANISTISTEN hyökkäysten takia ja varalta.
Jos en ole sanonut niin; vittu te olette muuten (tukahduttavan!!!!) TYPERIÄ !!!! Seuranne on myrkkyä mistä teillä ei itsellänne ole pienintäkään käsitystä, mutta te tulette TUNTEMAAN SEN KYLLÄ, ytimessänne.  Luottakaa siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti