lauantai 9. kesäkuuta 2018

Ahvenanmaasta vielä

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201806082200992332_u0.shtml


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201806072200982059_u0.shtml


Jaaha, ja se vain jatkuu ja syvenee ja pahenee. Onneksi näemmä muutkin on hereillä tämän suhteen, ja vaativat jo kommenttiosastolla ainakin jotain asialle tehtäväksi.

Halla-Aho pressaksi ja äänivyöryllä Persut tai joku AGGRESSIIVISEMPI ja hyödyllisempi sinne EDES sitten, kun ette ilmankaan "politiikkaa" osaa elää ja olla ja pysty mihinkään, ja tuo vitun koiranpaskaläjä jonkinlaiseen "kuriin" sitten. Vittu mitä paskasakkia. Tuokin vitun iljetys tuossa jutussa, jommassakummassa ^^, kehtaa saatanan tihrusilmä VAATIA että KUNNIOITAMME tuota paskalänttiä yksikielisenä eli RUOTSIN, yksi, kielisenä. Hei molopää; suksi vittuun ! Se on SUOMESSA, EI ruotsissa.
En saata käsittää että tässä asiassa vallitsee MINKÄÄNLAISTA epäselvyyttä taaskin.
Kissatkin Chilessä snaijaa että Ahvenanmaa on suomenkielistä SUOMEA, eikä asiassa ole mitään muttia ja "jos" tai "kun" tai "niiin....MUTTA!" ja "niin ja mutta kun että..ja ehkä...ja EEEEIII?!?!" jne.Aatelkaa miten jumalauta moukkamaisia KUSIPÄITÄ ääliöitä täytyy olla, jos vittu vetää jonkun vitun lätyskän kaikilla muilla kielillä KUIN suomella, vittu ryssäksi ja joksikin VITUN KIINAKSIKIN saatana, siitä onkin hyötyä(!), mutta EI suomeksi !!!!!!
Se ON jo ihan silkkaa vihaa ja inhoa ja "vittuilua" ja ärsytystä ja syrjintää ja "non grata" käytöstä.

HAISTAKAA SITTEN VITTU VITTU ! Saatanan kääpiöt perkele. Suksikaa vittuun.Ompahan aikamoinen "keissi" taas tämäkin ! Huh vitun heijaa, kuten joku ehkä sanoisi.
Olette te jukolauta sitten vittu ihme vitun vittupäitä perkele, saatanan hurrinkyrvät, vitun vinopäät ja nyrpeät "bättrefolk" mulkvistit, saatanan kusipäät ja idiootit, vitun nilviäiset ja paskapäät. Imeytykää vain osaksi sitä omaa vitun MUSLIMIkansaanne ja häippäskää suomlannista kiitos. ÄLKÄÄKÄ saatanan Paikalliset Juutalaiset vittu kehdatko perkele VAATIA   TÄÄLLÄ(kin!!) "palvelua" yms "omalla kielellänne". Jos olette "suomalaisia" TIEDÄTTEKIN jo kyllä mikä ON kielenne, mutta kun on kusta päässä ja samanlainen pokka ja "ottaa" vaatia ja inttää ja kärttää ja ASENNE, kuin jutkuilla niin hei ?!...Näin siinä käy !


Ihan OMAA VITTUPÄISYYTTÄNNE olette jos olette, jonkinlaisissa / minkäänlaisissa ongelmissa, suomessa. Missä on YKSI kieli. Suomi.

Suksikaa Ruotsiin.

P.s Ruotsi on RUMA kieli.

P.s 2 Teidät tulisi piestä.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti