keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Ruotsala & Salminen; 2 idioottia

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201806062200997016_vd.shtml


Oikeastaan otsikko on jo koko jutun riittävä sisältö.
Vittu Mitä Idiooteja.

Hei Roope; pidä vittu turpasi KIINNI välillä jostakin asiasta, ja lakkaa säheltämästä ja tunkemasta joka vitun paikkkaan. Sinä ET OLE yksi Hyviksistä, vaan Stadilainen idiootti jonka vanhemmat oli kai jotain juoppoja tjns. HAISTA VITTU ja haistakoon se typerä ja ruma vitun "missisi" vitun myös.
Molemmat yhtä vitun kärttyisen typeriä pikkusieluisia pikku paskoja.

Sinä olet vain fyysisesti tarpeeksi ISO jottei elämä ole saanut sinuun taottua mitään sielua tai järkeä tai muuta sellaista, ja sinä luultavasti tulet pakenemaan sen turvin vielä vuosikymmeniä, ennen lopullista Nemesistä ja romahdusta ja tajuamista ja pysähtymistä jne.

LAKKAA perkeleen typerä myyrä se VITUN VOUHOTUS saatana !


Ja mikä ikinä sinä oletkin "Ruotsala"; vittu sä oot tyhmä jätkä jumalauta !! HAHahaha, Kristus mikä älykääpiö !

"Ei ole juoppoja, on vain juoppoutta"..... siistii.
NOIN typeriä on Perustason Uskovaiset !!! AAATELKAA niitä todella piinkovia pässinpäitä !
Ai jumalauta...ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Ai vittu; ei mittää käryy !! Ja hei ! HEI !? Hei; ne luulee TIETÄVÄNSÄ mistä ne puhuu !!!

Sellaisia typerät AINA ON. Sille ei oikein voi niin mitään.


Eniwei.


Kiitti.

P.s Mikä siinä onkin että juuri HOMOUS niin hiertää "Uskovaisia" ja saa ne tikahtumaan omaan hysteerisen naurettavaan umpityperää megatyperyyteensä ?!?!?!?!? MIKÄ VITTU SIINÄ  ON  !?!?!?
Siinä ON oltava JOTAKIN. Ehkä niitä on lapsena KÖYRINYT joku "Setä" tjns !? Ja siitä on jäänyt sellainen kiukkuinen känkkäränkkä asenne homppeleita kohtaan, tai sitten ne todella LUULEE sen olevan jotain nimeltä "synti" tjns. Junou; jotain millä VALTIO tai KIRKKO  voi HALLITA typeriä aivottomana vellovia muulien massoja, ja paimentaa heikkoälyiset samaan LAUMAAN  ja ottaa SIITÄ sitten hyöty irti, ja ehkä hässiä poikiakin siellä seassa.

Näin siinä käy kun keskinkertaiset heteropulliaiset innostuu Uskonnosta; niillä ei ole siihen ALKUUNKAAN riittäviä rahkeita, ei sitten kertakaikkiaan alkuunkaan.
Menkööt nuoleskelemaan jotain pillua johonkin ja keräämään rahaa ja työskentelemään mullan ja maan ja taistelun parissa; SE on niiden taso, ja osa.


Ja...

P.s 2 Paula Vesala, kiitti !  Tykkään sinusta alati vain enemmän ja enemmän. Paitsi että "rokkaat" ihan totaalisesti, olet vieläpä mitä nätein Suomityttö ja ihanan täyspäisen oloinen näiden kahjojen seassa.
#KiittiSiitä!  In Bona Fide.


Kiitti.LISÄYS!! 23:21.

Kirjoitin tuon ^^ ennenkuin tiesin / tajusin Paulan olleen "Pekan takana" vaaleissa, eli sen homppelin....nyt aloin miettimään ...mutta olkoon. On se nätti ja sillä on TODELLA hyviä biisejä.
Paulalla siis, ei  Pekka / Pekalla !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti