lauantai 9. kesäkuuta 2018

Pallon Ympäri - Sarja (paketissa)

Sinne meni, ohi on. Sekin.


* H U I P P U   S A R J A * !!! Aivan huikea. Suomlannin TeeVeen ihan parasta kastia kautta aikain.
2 peukkua täysin ylös !

Loppu oli tosin vähän sellainen ......hyvin suomalainen  tjns ? Se vain LOPPUI ?! Tät´s it...menkää kotiinne. Täällä ei ole enää enempää nähtävää. Se katkesi ihan KESKEN perkele !

KUKA se Tuottaja oli !?!? Miksei siitä tehty jotain "juttua", sen paljastumisesta ?!
MIKSEI ne saaneet jotakin TervetuloSeremoniaa ja / tai palkintoja !? Vain yksinkertainen tapaaminen siellä Kattohuoneistossa, joka oli kyllä khuul jne, kuten kotisuomen kauneus muutenkin siinä lopuksi.
Miksei sitä ja miksei tätä !? Miksi se oli noin vitun PLATKU se loppu !?!?
Hei !?!?!


Ai Ristus että tekisi mieli puuttua nyt peliin, nyt saitte nimittäin aikaan niin hyvän jutun juntit ja finuiitit, että tekee jo pahaa pysyä täällä taustalla ja ei-mukanaolevana....ai vittu että syyhyäisin laittaa toteen kaikenlaisia ideoita. Minä keksisin loistavia niitä tehtäviäkin, nou problem, liukuhihnalta. Ja valitsisin ilomielin ne uudet matkaajat, sillä tottahan kai tuolla ne tulle jatkokausiakin ? Kai te nyt sentään saatan SEN VERRAN daijuutte jostakin jotakin !?

Esimerkkejä tyypeistä joita olisi hauska ja viihdyttävä seurata, paitsi Ändiä tottakai, olisi ehkä Mikael Kabriel ihan jo sen olemuksensa puolesta, se sopii erinnäisiin likaisiin paskareikiin täynnä gangstoja ja rähjäisyyttä, ja osaa ehkä olla ja sulautua siellä ja sinne, perujunttia luontevammin, ja selvitä hengissä sieltä pois ?
SANNI. Nuff said. Sekin olisi ilo silmälle ja se saisi lisää syvyyttä oliona ja sitten biisinsäkin paranisi ja syvenisi jne. Ja hienoista fotoista saisi ammennettua levynkansia yms  ad nauseam.

Aku totta-vitun-kai !   Se toimi jo täydellisesti siinä omassaankin, mutta jos se söhläisi vähän vähemmän ja olisi jotenkin vähän skarpimpi versio itsestään, se olisi melko viihdyttävä.

Ehkäpä PPP ?!

Ja jos näitä jotain moderneja juutuubolioita sinne kerran voi mennä ja otetaan ja päästetään, niin kenties sitten ehkä se "Miisas" ?! Olen katsonut muutaman sen tuubivideon, lähinnä ne autokyydit, ja sillä on sellaista marginaalista viihdyttävyyttä ja sekin on kai ihan hyvännäköinen joten ehkä se ?

Late Tähkä !??!  .....ei tarvi mitään selitystä. Tykkään jumalauta jo NYT !! Omasta HUIPPUideastani ! Aivan vitun loistava jumalauta ! Aivan vitun loistava.

JukolautaAAAAAA !

Anatude ?
A. Kela ?

Muusikkoja ^ tuo SYVENTÄISI ja laventaisi ja opettaisi nimittäin jo melko kummasti ! JA ne FOTOT !!


Ehkä jopa Hedberg ?  TUOHON se sopisi kyllä, epäilemättä. Kunhan se koulitaan puhumaan edes marginaalisen siedettävää En-k-lanttia.Tässä oli nyt muutama ja jotain. Saara tai Sara, on kyllä yksi parhaista ja se jo käytettiin. Mutta onhan nuokin ^ jo jotain.


Mutta tehkää se perkele se LOPPU niin että ne saapuu SUORASSA LÄHETYKSESSÄ, johonkin pimeään huoneeseen täynnä yleisöä, kuin yllätysjuhliin, ja juoksee sellaisen maaliviivanauhan poikki ja SITTEN bäng! valot ja musiikkia ja hurraa ja taputuksia ja shampanjaa ja sitä paperisilppua ja valoja lisää jne jne jne jne JNE !!! Kissoja, kaneja ...ehkä trapetsita...no tuo meni överiksi, se on totta, mutta tuohon asti kaikki, trapetsin voi unohtaa.

Ja joku palkinto. Ehkääää....maailmanympärimatka !? Thahahhaaa, no ei. Jotakin. Auto tjns ? Emmätiä.
Tehosekotin ? Oma hevonen tai MaMu™ ?!
Jotain sangen erikoista ja oikeasti khuulia ja hyvää, eikä mitään tylsää kommaripaskaa, esim että "saat antaa tämän 500€ Afrikan Köyhille ja Arvottomille ja Ehdottoman Typerille Vitun Neekereille" tjns. EI SELLAISTA !!!


Ehkä että "saat pyörittää tämän ___________ paskan alas Scandic-Hotellin katolta" tjns.Kiitti.

P.s Ilari juuhansson ?!...en tiä, ehkä se piestäisiin vihdoin siellä jossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti