perjantai 12. toukokuuta 2017

YLE-Vero NOUSEE !!!

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705112200133218_u0.shtml

No niin, vittu että pitikin katsoa uutiset. Se saa vain veret KIEHUUN heti aamusta.

Ei jukolauta saatanan riistäjäkommarit perkele ! Vittu että KEHTAAVAT jumalauta.

YLE Vero vielä NOUSEE !! Ikäänkuin VITTUILLAKSEEN koko ärsyyntyneelle kansalle, joka jo muutenkin inhoaa ja vihaa YLEä ja pitää koko paskaa turhana ja muinaisjäänteenä. Mitä se onkin.

NYT voisi olla aika suomalaiset, opetella sanomaan EI TASAN vittu KÄY !
Ilmeisesti on niin, että Valtio-Hallitus lois-komentaja aparaatin meidän paikallisten niskaan haalima apinalauma ja zombiarmeija, muurahaislauma ja mutiaisparvi, eli "Maahanmuuttajat™", onkin alkaneet MAKSAA vähän liiankin kanssa, joten nyt "täytyy" KIRISTELLÄ kaikkia mahdollisia maksuja   ja uhkia ja sakkoja ja uhkasakkoja ja kieltoja ja estoja ja esteitä, ja vähentää MEIDÄN, keidän KOTI Suomi on, MEIDÄN omia tuloja / tukia yms.

Vittu mitä rosvousta, ja miten, suorastaan ihailtavan, hävytöntä.
H Ä V Y T Ö N T Ä !!!!!!!!Amerikkalaiset ym tuskin SIETÄISIVÄT tällaista 24jää tuntia kauempaa, mutta Finuiittipa sietää sitä Sukupolvesta toiseen ja enemmänkin.

Ei vittu mä jaksa tätä vitun kurjaa maata enää. Enkä kyllä koko vitun elämääkään for that matter.


Jos nyt ihan kysytään suoraan ja "maltillisesti", niin: onko jonkun mielestä oikeudenmukaista ja reilua ja kunnollista ja suoraselkäistä ja kunniallista yms, ylläpitää VÄKISIN "Valtakunnallista" eli Kommunistista TV-kanavaa, jota aniharva edes katsoo, ja tehdä sen rahoituksesta de facto PAKOLLISTA ?!?!?!

Missä muualla näin VOISI tehdä paitsi kommunistisissa diktatuureissa kuten Suomi, Pohjois-Korea ja Venetsueela ym Loistavan Tulevaisuuden omaavat Laatumaat !?!?!?
Tämä tällainen PAKKOVERO asia on yksi SYY miksi fyysisestä, käteisestä, rahasta EI PIDÄ eikä missään nimessä KANNATA(!!!!!!!) luopua !!!
Sillä; on hyvin paljon vaikeampaa valvoa rahojaan digitaalisena, tilillään, kuin fyysisesti omassa kourassaan. Ja katsoa ettei mitkään vitun VARKAAT pölli siitä mitään AUTOMAATTISESTI.
Koska varkaat kyllä kehtaavat. Nou proplem.


Hei Valtion paskapäät: jos haluatte käyttää tämän bioloogisen, fyysisen, materiaalisen ruumiin elämän, toisten kurjistamiseen ja heiltä kaiken anastamiseen ja "Valtioiden ja Maiden" ym sonnan rakenteluun, niin tehkää niin sitten ainakin omilla resursseillanne ! Sekä psyko-emotionaalisilla ja fyysisillä, että monetaarissessa mielessä.

MINÄ en halua rahoittaa mitään vitun YLEä sen enempää kuin mitään typerää läskiperse kyttääkään, joka istuu "maijassa" ja tuijottaa VIHAISENA ympärilleen, koska on sairas ja tyhmä, mistä (syystä)voisi yht´äkkiä hyökätä SYYTTÄMÄÄN kansalaista ja sakottamaan ja saada täten "oikeutettua ja reilua, Laillista nääs!" ryöstösaalista Valtiolle.


Rahoittakaa mieluummin vaikka MINUA. MINÄ voin ihan hyvin vastaanottaa teidän kaikkien muiden rahat, tai Tarpeeksi Suuren Osan niistä ainakin.
Minä sentään tarjoan JOTAKIN PALVELUA, eli tämän Blogin !!!
Joka valaisee ja neuvoo. Ja pahimmillaan ehkä viihdyttääkin jotakuta jotenkin.
Huu nous ?


Mutta painukaa helvettiin YLE-Veronne kanssa saatanan ketaleet.
Vittu että kehtaattekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti