sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Pipilän EnnätysKiintiö™


On se sitten miellyttävä mies, tuo Sipilä !

Kertakaikkiaan. Ai että hei !

I H A N A oikein !!
Jeeeeeeeeeee. Se lupas hei, TAAS, tai UHKAS voisi joku sanoa, "nostaa pakolaiskiintiötä / kiintiöpakolaisten määrää" !

Ai miin; FAAAAK - JEEAAAAHH  MÄN !!

Se ...se se vasta jotakin ON, kuulkaa.....jotakin se on !

Minä vain miet...jaa ....ei mutta hei !?... ....😲 ...eeiii....
.......eihän se VOI olla ?! Hei ....?..
Siis ...ettei olis vaan niin että se yrittääkin jotain Maksimaalisen "Poliittisen" (ja muunkinlaisen) Superkusipäisyyden ja Ärsyttävyyden Guinnesin Maailman Ennätystä !?!?

VOIX NÄIN OLLA !!!?


Äijähän on tiellä tähtiin jos näin on !!! Jumalauta !!

Ainakin MENESTYS josko ei sitten ihan VOITTO vielä, on lähestulkoon TAATTU !! Joskin tuo kategoria on niiiiiiiiiiiin vit. kilpailtu ja kysytty ja haluttu tällä siistillä planeetalla, että vielä ei kannata juhlia, mutta ihan hyvältä ..sinänsä, näyttää kyllä.

-

Ja siis näinhän asian ON oltava, sillä MIKSI muuten hän olisi noin totaalinen kyrpä ja absoluuttinen vitun läskipäinen ja läskiposkinen typerä kusiruutta vittupää pikkupaska ? Ja kusiaivokin täytyy mainita.

Häh ?

M I K S I !?!

Nimpä, nimpä. On hyvin vaikea keksiä mitään kovin kummoistakaan Muuta Selitystä. Eli kyllä sen on tuo oltava !
Jumalauta ! Melko juttu hei......... . .  ...aika uskomatonta kyllä.
No mutta; tsiigataan kuinka äijän käy !!

Kannustetaan kai sitten !! Eli hakatkaa rumpuja aina jos ja kun hänen lähimaillaan olette ja eritoten jos hän puhuu, sillä TIEDÄTTE että siellä (kameran edessä esim) suolletaan sen luokan paskaa että jos MILLÄÄN niin SILLÄ tuon tittelin tulisi irrota ! HE-LE-POSTI !
Ja eikö .....elikkä siis jos hän "esittää kusipäätä" niin miksemme KOHTELISI HÄNTÄ SELLAISENA ?!?! Se vain lisää Ennätyskomitean silmissä hänen ja hänen temppunsa tai tempauksensa uskottavuutta ?!?!
Esim yx juttu mikä tulee mieleen mitä VOOIISI tehdä, on vain; nakella häntä kananmunilla, ja ennenkuin edes kysyt niin ei ! Sillä EI OLE väliä, paljoakaan, onko munat keitettyjä vaiko raakoja, tai jopa mätiäkin, kunhan heitätte ! SE on jutun juju.
Ja riisiäkin voi heittää, kuten häissäkin. Tai vesi-ilmapalloja, mutta siis kusella kai(?) mieluummin kuin vedellä, täytettyjä, ja miksei jotain terävempääkin ?

Ja voisi kehottaa jotain nuorta muslimi-miestä JUOKSEMAAN yht´äkkiä häntä kohti väkijoukosta. Ja ehkä jos hän vielä HUUTAISI!!! jotakin omalla kauniilla äidinkielellään, niin Sipilä saisi oikein aimo annoksen Monikulttuurista Onnellaa™ ja Yhteis Eloa™ täällä Pohjolan viljavainiolla.

Ja jos hän kerran on kovinkin ottautunut ja uppoutunut "rooliinsa kusipäänä" niin miksei pistettäisi häntä vallan koetukselle !!!? Eli tehtäisi / sanottaisi jotain mistä kusipäät ei liiemmin yleensä pidä tai tykkää.
Esim jos sanoisitte hänelle että "sä oot tyhmä ja kusipää ja väärässä! Ja rumakin kyllä" - niin se olisi jo alku !
Tai että "sä näytät ihan joltain Pohjois-Korealaiselta keskitysleirin vartijalta" tai jotain.
Tai "minkä KOKOINEN ja muotoinen nin, sun, mahdollinen, pyöräily tai autoilu kypärä on?" (MINÄ luulen sen olevan jotain suurinpiirtein rantapallon koko ja muoto -luokkaa).

Tai ehkäpä jotain tällaista, kuin että; "minkä lajin kilpikonna sinun isäsi, tai Teidän Isänne, Teidän Armonne, oikein oli?".
Jotain tuollaista.

Tai jos vielä saan yhden ehdotuksen antaa, niin ehkä jotain tämänsuuntaista "Politiikka on tylsää ja haitallista, tarpeetonta naurettavaa tyhmyyttä, ja viimeinen pakopaikka tyhmille rumille hirviöille ja nörteille ja nyhveröille ja älykääpiöille ja sadistisille idiooteille jotka ei osaisi edes kaapinovea avata itse, ja Demooninen asia / hanke ja tiukasti Luciferin kynsissä, ja se tekee sinusta paskapään rumiluksen typeryksen ällötyksen ja ammattitason iljetyksen, ja MEGA ärsyttävän paskapään! HAISTA PASKA saatanan vitun typerä kusipäinen, tylsän harmaa perkeleen mulkku! Ja painu vittuun tai helvettiin!!".

Tuohon tyyliin.

Se varmasti auttaa häntä uppoutumaan rooliinsa ! Tihihihiii, tsempataan äijää !


"Nostaa pakoloiskiintiötä!!" AHAHAHAA ja vielä NYT!! TÄSSÄ TILANTEESSA! ÄRSYTTÄÄ JO RAIVOSTA KIEHUVAA Kansaa !??! OIKEIN VITTU ASENTEELLA JA OLAN TAKAA !?!? Vittu fak jeaaah !?! HAHAHAHAA aijaijaijaija....i kaikkee se keksii, tuo Sipilän höpsö !
Hei !...hehe .hehehehe.... ?..teeheh eheheheeee....huuooohh........Oikeasti minä olen huolestunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti