torstai 18. toukokuuta 2017

Pave Vaahtera linkki +muutakin

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/05/16/rautatientorin-mielenosoitus-tehonnut/

Jos oikein ärsyyntyä haluatte, ja saada veret kiertämään niin lukekaa tuota.

Ihan jo siksikin se ärsyttää että se on liian pitkä ja monosainen jne. Vinkki Pavelle; tee esityksestä YKSINKERTAINEN ja "kansantajuinen". Ei KETÄÄN, muuta kuin jotain rutikuivaa vitun professoria, kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnosta lukea mitään vitun raamatullista tätä muutoinkin jo silmistä ja korvista ulospursuavaa asiaa.

Lyhyttä ja ytimekästä.
Kiitos.
Ja itse asiahan on aivan vitun kamala. Nuo saatanan somalitkin...........oivoi..ai vittu ne alkaa käydä kyllä hermooni oikein todella.
Ja tuo jengi, tuo "Migri"...mikä vittu se on ja keitä siellä piileskelee ?!?! Saatanan kuulapää kommarit.

Ja kaikille teille Normaaleille, ja Juutalaisten käskyille Kuuliaisille typerille zombeille; jos haluatte asioihin MUUTOSTA niin lakatkaa ehkäpä kumartelemasta juutalaisia ja niiden "lakeja" ja lakatkaa olemasta niin vitun Virallisesti Hyviä ja kuuliaisia ja kunnollisia ja tunnollisia ja mitä kaikkea.
Eritoten tällaiset asiat ei muutu, vaan ne muutetaan.

Muutos on PAKOTETTAVA. Ja siihen tulee, kuoleman varmasti (sanoinhan ettei se "maine" ole nimittelyä tai tule tyhjästä!!), kytät tielle ja haitaksi ja esteeksi. Mutta SEhän onkin niiden koko "toimenkuva" ja "työ". Olla haitta ja este ja hidaste ja ärsyttää ja ahdistella ja pelotella ja anastaa ja edesauttaa kaikkea tuota ja vielä enempää, jota tehdään "ylemmiltä" tahoilta.

*

Mainittakoon nyt heti kun mieleeni yht´äkkisesti tuli, että; se vaatii aivan, minua, ÄLLISTYTTÄVÄN typerää ja VISIOTONTA "ihmistä" HALUTA omaan kotimaahansa kuten tuo joku "Kontula"n älykääpiö, valtavaa määrää aliapinoita persiasta ja mitä lie vitun sammakoita afrikasta.
Vittu KUuuUuuUIIIINNKA TYHMÄ sitä oikein VVVOOOOIIII olla !??!!? Ai Kristus vittu että nämä typerät ääliöt käy sitten hermoratojeni kimppuun ja oikein olan takaa.

Joskushan sitä ei voi oikein sanoa ärsyttääkö typerykset TAHALLAAN vai onko TODELLA vain niiiiiiiiiin vitun tyhmiä kuin miltä vaikuttavat.

Mutta koska olen itse ihan OIKEA "visionääri", minua silittää vastakarvaan oikein raaaaatelevan TOTAALISESTI kun joku keskinkertainen pikkusieluinen tyhmä idiootti ämmä menee ja parahtaa että "tarttis saada lisää neekereitä!" tai jotakin vastaavaa.

Vittu...mi.t.. TÄÄHH?? Kuuletko sinä itsekkään, saatanan typerä horo, mitä oikein suustasi päästelet !?! P E R K E L E !

Kertakaikkisen oksettavaa ja etovaa halveksittavuutta ja selkärangatonta alistumista ja ajattelemattomuutta ja ihan vain; kusipäistä kiusaa omilleen.
Jos ei muuta niin sitä.

Olette te kyllä ihme vitun vittupäitä ! Täytyy kyllä totaalisesti myöntää ja sanoa.

Typeryyden yms lisäksi YKSI syy moiselle neekerten hamuamiselle on kai sitten, ei tässä juuri muutakaan keksi, vain se että moisen hourivan "vision" esittäjällä on OMASSA ELÄMÄSSÄÄN kaikkki Aivan Liian Hyvin, joten mitään selkeää ja todellista käsitystä TODELLISUUDEN maankamarasta ei vain kertakaikkiaan OLE.

Jos ja kun elämä kuluu hienostotalojen parketeilla ja kalliilla illallisilla "Poliittisissa" yhteenkokoontumisissa ja muussa vastaavassa tyhjänpäiväisessä piereskelyssä, toisten aivan yhtä sieluttoman ja lahjattoman typerien tylsimysten seurassa, niin eihän se ole ihmekään jos sekin vähä natiivi äly mitä on saanut, alkaa heittää NOIN pahasti härän pyllyä ja tylsyä kuin alelaarin veitsi.

Se on kuin ...mmmm...PARAHTAISI!! yht´äkkiä että "nnäääääägh! nyt on pakko saada EBOLA!!!!" tai jotain. Se on siis toisinsanoen; täysin järjetöntä ja järjenvastaista ja todella uhmakkaan typerää. Hyvin naisellista toisinsanoen. Koskee todella suurta osaa naaraista, jos ei sitten IHAN jokaista, mutta liian suunnatonta osuutta kuitenkin.


No joka tapauksessa. Pistää todella todella vihaksi tuo "kehitysapuraha" juttukin. Jukolauta mitä saatanan vitun läskipäärottia te "Poliitikon" kusilärvät olettekaan !! Ei teitä voisi, ja minä TARKOITAN TÄTÄ, ei teitä voisi edes keksiä jollei joutuisi tässä elämässä ja ulottuvuudessa kokemaan.
Teidän vastenmielisyytenne ja IIIINNNNNHOTTAVUUTENNE, koskee kyttiä ja kaikkia muitakin byrokraatteja, on jotain "Uskonnollista". Se on jotain toissamaailmallista. Se on jotain Aidon Satanistista.
Se repii hermot rikki. Se tuhoaa sielun ja elämän ja elämänhalun.
Mutta sehän siinä on tarkoituskin. Se on ainakin koko jutun alkuunsaattajan idea, en tiedä tiedättekö TE idiootit sitä itse. Luultavasti....ette.
Luultavasti ette tietäisi edes missä on vessa tai oma perseenreikänne tai naapurin postilaatikko, saati sitten jotain sitä merkittävämpää.

Ajatelkaa, sikäli kun se on teille mahdollisuuksien rajoissa, hetki MITEN paskapäinen kusipää sitä täytyy olla, ja miten viilipyttymäinen paskiainen väärin tehdessään, jotta voi ottaa oman maansa toisilta asukkailta heidän rahaansa / rahansa, ja antaa se sitten omalla päätöksellään joillekin vitun NEEKEREILLE! Jumalauta NEEKEREILLE, Afrikkaan tai johonkin. Ja sitten uhkailla oman maansa populaatiota luoja ties millä vitun juutalaisten keksinnöillä, vankilasta "lakiin" ja muuhun älykääpiöiden totemismiin ja neekeriheimotasoiseen rimpuiluun oman typeryytensä kakofooniassa. vitun eläimet, jos ja kun he ihan itsestäänselvästi tulevat siitä "älähtämään".

On teillä vittu ottaa !

Minulle moinen ei tulisi kirjaimellisesti I K I N Ä mieleenkään, edes abstraktina mahdollisena tekona ja mahdollisuutena, jos en tietäisi moisesta toiminnasta "kiitos" teidän. Mutta minä en olekkaan mikään itsekäs typerä läskipaska barbaari rotta, joka uskoo Tietävänsä Paremmin ja olevansa Oikeutettu.
Ette te ole mitään oikeutettuja vaan luonne ja asenne häiriöisiä, ja yhtä ylimielisiä ja seonneita kuin oppi-isänne eli "israeliitit" tai miksikä niitä nyt tällähetkellä kutsutaankin.

Eikä "vapaamuurarius", jos siihen jotenkin liitytte, tee teistä mitään vitun "ihmisjumalia" vaan köyhempiä ja järjenköyhempiä älykääpiöitä typerissä ja hintahtavissa, oudoissa kledjuissa.
Teidän paska haisee. Ei vain että teidänKIN paskanne haisee, vaan se haisee nimenomaan vielä paljon PAHEMMIN ja enemmän ja löyhkää kauemmaksi, kuin tavallisemman pulliaisen.

Ja se löyhkä houkuttelee tänne ennen niin ihanan puhtaaseen pohjolaan vaaaaaaltavia laumoja alkeellisia primitiivisiä barbaariheimoja ja muuta vitun roskaa, ja mikä on TEIDÄN älykääpiöiden reaktio ja vastaus !??!
Hätäpaskana syyttää MEITÄ !! Oman "maanne" "kansalaisia" ! Jumalauta saatanan häikäilemättömät pikku paskarotat !!
En voi koskaan lakata hämmästelemästä sosio ja psykopaattien VAPAUTUNEISUUTTA ! Ja muunkinlaisten demonien ja luonnehäiriöisten mutanttien eriskummallista vapautta ihan jo silkasta kuolemanpelosta ja siitä mitä muut heille tekevät jos saavat tietää !
Tämä ihan oikeasti ÄLLISTYTTÄÄ minunlaistani ! Ihan totaalisesti. En saata käsittää moista "toimintavapautta" !!
Teidän täytyy TODELLA luulla olevanne ikuisia ja/tai kuolemattomia !!!!
JA siis "oikeutettuja".

Mutta ehkä kyse on vain tyhmille tyypillisestä HYVIN himmeän ja haapean tason Tiedostamisesta. Tyhmät eivät vain kertakaikkiaan ole HEREILLÄ samallatavoin kuin esim minä. Olen nähnyt tämän halki koko elämäni.
Tyhmässä ikäänkuin palaa kyllä jonkinlainen taustavalo, mutta hyvin himmeä, eikä ketään ole sitäkään vähää hyödyntämässä. Ketään ei vain oikein ole paikalla / kotona.
Se on lähes aavemaista.Enkä voi lakata sitäkään ihmettelemästä, ja PALJON, että KUUUUUIIINKA vitun vaikeaa se voi jumalauta olla irrottautua EUcccpeestä !?!?
Mitä te oikein LUULETTE että siitä seuraisi ? Jokin VÄLITÖN ja totaalinen romahdusko kenties ?! Eli vähän kuten "jos lakeja ja kyttiä ei olisi" - romahtaisi kaikki, teidän päässännepyörivässä abstraktiossa, VÄLITTÄ; jonkinsortin Anarkiaan ja/tai Kaaokseen ?!?!


Idiootit.


Ei ihme että juutalainen niin teitä hämmentää ja NAURAA sitä tehdessään; tehän OLETTE ihan totaalisia lantapäitä kaikki ! Kristus sentään. Perkele.

(Mormooneja on muuten taas liikkeellä ! Varokaa.)
AINA kun mietitte sitä ja tätä, mitäs SITTEN jos näin ja mitäs SITTEN jos noin, mitä tulee suomen tilaan jos sitä tai tätä, muistakaa AAAINA että; suomessa on pärjätty ihan itse ja omin voimin ja HE-LE-VETIN paljon alkeellisemmista oloissa(!!) tähänkin asti, totaalisessa kurjuudessa. Ja täällähän sitä edelleenkin ollaan.
Te olette valahtaneet NAURETTAVIKSI, kuin jokin vitun Paris Hilton, te näytte USKOVAN piinkovaa, että jos ette nyt heti saa lämpöisiä tohveleita sänkynne viereen ja aamiaista kannettuna nenän alle, tulee vähintäänkin maailmanloppu ja tietenkin Ryssä siinä kannoillaan.

Vittu kun ennen on suurinpiirtein kävelty paljain jaloin ULKONA LUMESSA ja painittu karhujen kanssa elintilasta ja sen sellaista.
Teistä on tullut VAIKUTTAVAN totaalisia pehmoja tässä mielessä. Vaikuttavan !

Te käyttäydytte ikäänkuin SE olisi jokin SUOMEN PELASTUS että nyt VIHDOIN, näinä aikoina, tänne meillekin saadaan ja tulee ja virtaa, niitä oi niin elintärkeitä; neekereitä !
Niitä sivilisaatio olentoja, niitä jotka aina ja kaikkialla, väsymättä, pystyttävät asioita ja taloja ja rakentavat sivilisaatioita ja tutkivat merta ja avaruutta ja syövätkin sivistyneesti ! Niitä olentoja !
Jiiihuuu !

Mutta oikeesti hei; MITÄ te nappailette ? Oopiumia ? Kokaiinia ? BENZIINIÄ ? M I T Ä ?!?!
MIKÄ tekee NOIN hulluksi ? Massapsykoosi ja kommunismi ?.....ai sii, se sama koiranpaska taas.

-

KATSOKAA tuota vitun painajaismaista pakoloisleiriä tuossa Paven jutun kuvituksessa ! Vittu KATSOKAA tuon leirin KOKOA !! Se on "kuin" Helsinki !!! tai se ON, Helsingin kokoinen suurinpiirtein !!
Jos te ette kykene NÄKEMÄÄN ja AJATTELEMAAN ja PÄÄTTELEMÄÄN tuollaisen seurauksia, jos tuollainen massa vyöryy tänne, niin .....olen taas kerran yliarvioinut teidän muiden tietoisuuden tason. Minä en vain osaa lopettaakaan sitä, mutta syytä olisi.Täytyy olla todella kliinisen typerä, lääketieteellinen "idiootti" tjns, jos KUVITTELEE että tänne voi vain "ottaa", valikoiden kuin rusinat pullasta, sekalaisia ählämeitä ja nekruja somppuja ja muita primitiivizombeja ja kaikki vain jatkuu, meidän komennossamme, kuten ennenkin. Paitsi että kadulla ja telkassa on ehkä vähän enemmän etnistä värinää kuin ennen.
Ne tulijat EIVÄT ole ensinnäkään KIINNOSTUNEITA, vitun härkäpäiset naiivit lapset / idiootit, "Meidän Tavoillemme" oppimisesta !! Saati oman apinantasoisen ja alemman, kulttuurinsa unohtamisesta yms hiil-th-wöörld paskasta.
Niitä kiinnostaa tämä tyhjä ja puhdas LUONTO ja TILA ja SEN RESURSSIT ja kaikki mikä on jo VALMIIKSI KATETTU.

Vaikka siellä miten pudistelitte ja pyörittelisitte umpiluista typerää päätänne. Saatanan lannansyöjät.

Kristus!

Mitään ähläm-sähläm-somppua ei KIINNOSTA hevonvittuakaan mitä joku Sipilänpaska on jostakin mieltä tai siitä mitä rehua soini haluaisi tänään märehtiä tai siitä mitä suomalaisten kaltainen mikro"kansa" haluaisi hänen olevan ja tekevän.

Koska teillä ei selvästikkään näytä olevan haapeintakaan REALISTISTA käsitystä, mistään, tästäkään asiasta; kuvitelkaa asia visuaalisesti Islanti verrattuna Kiinaan -tyyliin, niin saatatte käsittää mikä väenpaljouden ja sikäli ITSETUNNON yms ERO tässä on kyseessä.
Ählämitkin tulevat yleispopulaatiosta lähi-idässä, jota on kuin meren mutaa. Ei niitä ole "muutamaa miljoonaa", niitä muutamia MILJARDEJA. JOS LUULITTE että niitä kiinnostaa Alistua täällä jollekkin vitun perunannäköiselle torvelle karjala-lippiksessä, niin "ajatelkaa" monta kertaa uudestaan.
Mutta toisaalta; minähän saarnaan olennoille jotka ovat joka toinen vuosi tai vuosikymmen, uskoneet Absoluuttisen Varmasti Jeesuksen tulevan toistamiseen. Tekevän kambäkin !

Se on harmi, muuten, että teitä niin viehättää Absoluuttinen Varmuus.
Ja siinäkin; juuri se vääränlainen.
Mutta kun on tyhmä, ihan KAIKKI sinussa on silloin "vääränlaista".
Kissankin käsitys vaikkapa vain pesukoneesta, on täysin vääränlainen. Mutta kun ei voi käsittää, ei voi käsittää.

Eikä voi käsittää sitä ettei voi käsittää. Ja siitä päädytäänkin tähän "poliittiseen" jankutteluun, kun loputon lauma toinen toistaan tyhmempiä ja rumempia idiootteja istuu illat pitkät märehtimässä yksiä ja samoja asioita, joita kukaan heistä ei kykene alunalkaenkaan ymmärtämään, huutavat vain kuin tarkkisluokallinen kehareita toisilleen - ja toistensa yli ja päälle. Kailottavat vaikkeivät oikeasti edes SANO MITÄÄN.

Mm sitä on "politiikka".


Nykynuoret: suomessa ei ennen ollut juurikaan neekereitä tai muita murjaaneita, ja sitten niitä oli VÄHÄN. Hyvin vähän. Nyt niitä on kuin muurahaisia, ja jotkin sekopäät haluaisivat vielä lisää !!
Eivätkä voi enää perua hulluuttaan kosa "voisivat menettää kasvonsa" !

Härkäpäisyys; se on helvetinmoinen huume ja TODELLA tappavaa. Todella todella haitallista.


Senkun nyt vain myönnätte, "poliittiset toimijat": te olette tehneet ehkä vuosiTUHANNEN G I G A N T T I S I M M A N TUHOTYÖN ja virheen, jonka vanavesi pyyhkii pois suomen ja suomalaiset ja suomalaisuuden, sellaisina kuin me ne tunsimme.
Meidän nuoruutemme ja lapsuutemme ....kaikki vanhat tutut paikat, KAIKKI; on kuin mitään siitä ei olisi koskaan ollutkaan.
VAIN siksi että joku vitun RUMA ja iljettävän vastenmielinen superalkeellinen VITUN NEEKERI saisi punkea tänne ja syödä meidän ruokamme ja kusta nurkkiin ja löntystää rumana ja typeränä tuossa ympäriinsä, hyödyttömänä, haitallisena, "poliittisena"..................
........................tämä on JO absurdia.


Tässä vielä hyvä ja tiivis kommentin pätkä  tuosta Paven jutusta: "Asia on mennyt niin, että 40-luvun juutalaisvainojen moraalisessa krapulassa kehiteltiin pakolaissopimukset ja -käytännöt joita ei voida soveltaa nykyisessä maailmantilassa."Sanon vielä että; vittu että on muuten ÄRSYTTÄVÄN näköistä porukkaa tuossa Paven jutun lopun kuvassa, ne jotkin "vihervasurit" vittupäät aivottomat Stadilaiset pullasorsat paskapäät älykääpiöt ! Perkele että tekisi mieli vetää turpaan JOKAIKISTÄ kuvassanäkyvää ylimielistä ja virnistelevää vitun ällötystä. Tai AMPUA koko saatanan koiralauma. Vitun älykääpiöt; mitä siinä nyrpistelette, TE olette typeriä pahoja ja ilkeitä ja Totaalisen Väärässä ! Se EI OLE minun syyni että synnyitte vajavaisen typeriksi ja keskinkertaisen lahjattomiksi ja todennkäköisesti jonkun vitun kommunisti koiranpaskan maanpetturin idioottijälkeläisiksi. Se on .....en tiedä... jonkin syy. Vanhempienne kenties ?


Helsinkiläiset lienevät nykyään ainakin, jo yhtä tyhmiä ja käsittämättömiä kuin NyyJookkilaiset, jotka eivät ole koskaan ikinä poistuneet Manhattanilta !!
Vittu kuvitelkaa sitä !! Olla koko ELÄMÄNSÄ jossain vitun yhdessä ja samassa kaupunginosassa tai edes kaupungissa sinänsä; koskaan POISTUMATTA sieltä !
Siinä sitä vasta maailmankuva LAAAAAAAAAJENEEEEE MÄÄÄÄÄN.Tulkaa vain Stadilaiset joskus tänne ulkopuolellekkin ! Ei KAIKKI täällä EHKÄ pure. En voi luvata, mutta on se mahdollista.


Ja tosta...nostetaan vaan äkkiä koko Maailma hartei.l.....


..l oumaigaadHHHnnggghhh.Hyvä Suomiiii !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti