lauantai 20. toukokuuta 2017

Linkki "Kreiviin"

http://kreiviolaf.puheenvuoro.uusisuomi.fi/237207-suomessa-ei-ole-kulttuuria-ja-se-on-hyva-asia

Tuo jokin "kreivi" on laatinut ihan hyvän kirjoituksen.
Olen melko samaa mieltä, ollut jo piiitkään, että kulttuuri on SE vihollinen. Kuten on kyttä ja lakikin, ja valtio.

Tuo on jo ...jotain ihan ällistyttävän alistuvaa ja alkeellista ja typerää surkeaa paskaa, jos Thaikuissa todella näytetään jonkun ylipukeutuneen typerän vitun pölvästin KUVAA saatana elokuvissa!! Ja sitä sitten Thait KUMARTAA tai nousee seisomaan tai jotain....vitun apinat.
Perkele.

Ne ei ole edistyneet tajunnaltaan MIHINKÄÄN. Ne on edelleen niitä samoja iänikuisia "pakanoita" joita ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan.
Ihan samoja mitä olivat jo silloin kun valkoiset ensimmäistä kertaa ne löysi sieltä jostain vitun viidakon ja sademetsän kätköistä, puita ja toteemipaaluja ja kallokasoja kumartelemasta ja syömästä kissoja ja toisiaan.

Jos mitään, pitäisi "Thaimaa" POMMITTAA, kuten KAIKKI nuo vitun viidakot. Läpikotaisin ja armotta. Ja jos joku likainen, tunkkainen hippi käy hankalaksi niin menkööt sinne, pommien mukana, kuin siinä Kubrikin leffassa. Se juntti siis sen pommin selässä.

Fak em.

Ne alueet voisi ihan hyvin ja melko helpostikin, otta valkoisten omaksi ja käyttöön, ja heivata ne vitun primitiivi-villit, oppimattomat apinat, sieltä pois tieltä.

SITTEN "maapallokin pelastuisi" ja mitä vielä Marxisti rotanpaskaa.
MINÄ sanon että haistakoon VITUN koko vitun planeetta ! Mitään muuta osaa kuin tuottaa kärsimystä ja sen sellaista, sitähän koko TÄMÄ ELÄMÄ on ffs.


Mutta eniwei, eksyin aiheesta.
Ihan siis jees kirjoitus, melko vitun poikkeavalta ja oudolta Persulta.
Jätkällä ei ole jumalauta edes Karjala-lippistä tai Turhapuro reikäpaitaa !?!?!? The fak !?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti