sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Suomen Lätkäkohtalo (taas)

Ihan sama jatkuu, mikään ei muutu.
Iiiiiiiiiiihan sama jatkuu, iiihan sama.

"Nyt mennään PERKELE Sisulla perille asti!!!"
"Jeaaaaaaaaaaa!!" ===
===> pronssia.

Maksimissaan.

Haistakaa vittu !

Ei sillä että minä ihan sikana VÄLITTÄISIN, mutta teidän on kuultava / luettava se joskus jostakin.
Teistä ei vain OLE siihen; SE on se OIKEA syy miksi TE ette TAASKAAN, vitun vetelät luuserit ja vätykset, pelaa KULLASTA vaan jostain vitun pronssista. Jeee.

En tiedä onko tässä asiassa TODELLA jotakin katulätkää kumempaa, ja syvällisempää, mutta; KUUUUINNKA jääkiekossa VOI OLLA jotenkin ERILAISIA pelaajia ylipäätään ?!? Oletteko te kenties vain TYHMEMPIÄ kuin vastuksenne ?
Se ainakin selittäisi menestyksen puutteenne.

TAASKIN siellä oli vaikka kuinka vitusti paikkoja tehdä sitä ja tätä, mutta ne ei vain IKINÄ teidän kanssanne tule käytetyksi, ne hassataan käytännössä AINA.
Ihan vittu AINA !

Tästähän on tullut jo traditio itsessään, että Suomi häviääkin sitten kun sen pitäisi voittaa. Ja minä kun todella luulin että "nyt! nyt tulee ehkä se kolmas mestaruus.." muttei se tu.
Ei se sitten tu, sekään saatana.

Kattokaa saatana Kanadaa ! Jumalauta ne oli HÄVIÖLLÄ 2-0 ja VOITTIVAT SILTI 4-2 !! HAHaha SE lienee jo jotain ? Se lienee sitä jotain mystistä jääkiekkotaitoa, mitä teillä ei ole, ja sen lisäksi se lienee oikeanlainen maailmankuva, minäkuva, lajinkuva ja käsitys, ja psykologia.
Vaikka heitä aina siitä haukutaan ja ettei Kanukkien hermot kestä, mutta aika hyvin ne taaskin näytti kuitenkin joko kestävän tai ainakin olevan haittaamatta VOITTOA.

MINÄ uskoisin että MINÄ pystyisin neuvomaan "Leijonia" kuten minä pystyisin neuvomaan lähes ketä vain lähes missä vain asiassa ja tilanteessa, mutta ketään ei yleensä kiinnosta; ne TIETÄÄ itsekkin jo ! Ja oikeastaan paremmin.
Ja enemmän myöskin. Viis minun luontaisesta viisaudestani ja hoksaavuudestani ja selvänäköisyydestäni !! Parempi pitääkin ne vain itselleäni.

Teidän egonne tai mikä lie, on räikeän paljon tärkiämpi !! Heteroa jos mitä.
Se on machoa.
Se on oikein !

Pitäkää siitä kiinni !
MITÄÄN ei muuteta ! Perkele.


Taminkin vitun lässytykset; ne on AINA. TÄSMÄLLEEN. SAMAT.
Ne voisi vain nauhoittaa kerran ja toistaa sitten nauhalta joka kisoissa ja jokaikisessä yksittäisessä pelissä, ja ne olisi aina ihan yhtä pätevät ja tarkat tai epä-pätevät ja epätarkat. Säästäisitte ehkä rahassakin jos Tamia ei tarvitsisi, vitun pölvästiä, tuoda aina sinne studioon tai kentänreunalle, näyttämään oudolta ja kaikkitietävältä.
Haistakoon vitun.

Sen sanon tosin että se eilinen tai toissapäiväinen, mustavalkoinen, ja nyt tuo, takki, oli oikeasti khuul ja tyylikkääitä ja hienoja. Toisin kuin yleensä, se vitun sirkusmainen räjähdys mikä sillä on yllään.


-

Se suomen "pelitapa"kin on säälittävä. Siinä lähinnä nähdäkseni on ideana vain epätoivoisesti roiskia kiekkoa sinne-tänne, mieluusti laitoihin ja kulmiin, ja EEEHKÄ päästä rutistumaan sen perään sieltä laidan kautta jotenkin, ja katse on pidettävä aina kiekossa tai jäässä, jottei NÄE niitä muita OMIA PELAAJIAAN ja paikkoja ja kentän tapahtumia.

On myöskin keskityttävä hakkaamaan poikittaisella mailalla vihollisia niskaan ja olemaan Yleisesti Aggressiivinen, mieluummin kuin PELATA sitä itse PELIÄ. Ei kannata kuitenkaan, eihän.... mennä kohti MAALIA, ja laukoa kohti MAALIA ja pyrkiä aina VAIN KOHTI MAALIA. Koska ....ei sellainen kuitenkaan edes onnistu !

Jollet ole Kanada tai "Hannu Hanhet".
Mutta se on jo taikaa, se ei koske Suomea. Nou söör-rii.

Ja yks juttu mikä kannattaa aina koittaa toteuttaa, on se että tietyssä vaiheessa ja jos on häviöllä / tappiolla erityisesti, niin nin kannattaisi EEEEHKÄ hei?!?! EEEEEHKÄ nin luovuttaa ! Ja lässähtää ihan täysin ja totaalisesti ja unohtaa jopa TOIVONSA, ja ottautua epätoivoiseen roiskimiseen ja räiskimiseen ja ryntäilyyn ja panikoivaan säntäilevään kaahottamiseen ympäriinsä.
Ja sit muuten yks toinen jutska vois olla se että; kannattaa pihdata sitä parasta pelaamistaa suurin osa koko matsia, ja sitten vasta ihan viiiiiiime tipoilla, jos sittenkään, ottaa ne "isommat aseet esiin". Ja mennä jo epäröiden jäälle alunperinkin. Ja aggressiota en voi kyllin KOROSTAA !!!

Tämähän ON, äfter ool; kovien ja karskien heteromies..ei! Vaan ÄIJIEN! Laji, jossa veri ja hiki yms lentää ja mailalla hakataan ja kiekolla lämitään, toisia miehiä. Munillekin mm. Ja näin.
Ja ollaan lähikontaktissa, AGGRESSIIVISESTI, toisten miesten kanssa. Siinä ei ole mitään, MIITÄÄÄN, homoa.

Ja muistakaa se "tiivis viisikkopuollustus / pelaaminen" ! Se on kaiken a ja oo, sillä on tultu pitkälle. Mitä vittua se sitten ikinä tarkoittaakin. Sitä ne Kanukitkin luultavasti tekee.
Tiiviinä kuin sillit suolassa, viisikkona ja ....jotain.
Jotain ihanan puisevaa ja normaalia ja jäykkää ja kontrolloitua ! Sillä se lähtee.Kaikki tuo on siis Täyttä Vitun Skeidaa, kuten koko "suomen leijonakin". Ei OLE mitään SUOMILEIJONAA mutta ruotsalainen kylläkin.
Joten herää kysymys; miksi te liikutte jonkun TOISEN logo paidassanne ? Ja miksi te edustatte suomen paikallista mafiaa eli "Valtiota" ettekä "kansalaisyhteiskuntaa" ?!? Ja kenties SEN VÄREJÄ ja kuvastoa !?

Kuten PITÄISI tehdä.
No mutta, viis tästäkin, mitä MINÄ siitä välitän. Sehän on totisesti, TEIDÄN pelinne.
Siihen on vain tottunut ja kasvanut kun sitä on koko ikänsä nähnyt.
Siksi sitä LUUUUUUULISI että "kiekkomaana" suomlantikin voisi olla jotain Kanadan tyylistä ja tasoista ....mutta ei ! Ei se vain toteudu.
Rahasta sekin kai on kiinni.
Douppingiako se salaisuus on ?Ryssät sitten ja pronssia.
Jeee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti