lauantai 13. toukokuuta 2017

Vamma Vammalassa

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705122200134496_u0.shtml


RAUHOITTUKAA kaikki !!!


Ensinnäkin, onko tuo edes AITO haava ? vai sitä miltä näyttääkin, eli jokin modernien elokuvien zombimeikkauksen tyylinen tekohaava ?
JOS se on aito niin faaak män, wau !

Mutta lähdin kommentoimaan tätä juttua vain siksi että tuollakin kommenteissa taas kaikki rautakangen selkärangan tilalle saaneet "hyvinkasvatetut" eli sekopäiset ja väärässäolevat ääliöt huutaa pää punaisena ja tuohtuneen moralistin raivon vallassa suurinpiirtein kuolemaa kyseisille skideille.

AJATELKAA ny vittu edes HETKI, ennenkuin REAGOITTE reaktionäärisen ...REAGOIVASTI. Ja TUNTEELLA ! Ja NÄIN YKSINKERTAISEEN asiaan.
Ei noin nuoret vielä snaijaa välttämättä LAINKAAN, ei lähimainkaan, mitään mahdollisia seurauksia. Olen itsekin herran tähden, tehnyt vastaavanlaista sikahauskaa höynää lapsena / nuorena, eikä se silloin tulisi mieleenkään, hetkeksikään, että "hei!..?...tässähän....mmm....voisi...käydä...jollekkin...nnnnggh..EEHKKÄÄÄ...jotenkin!!?? AAAAAAARGGH".

Tässä tapauksessa on vain käynyt ällistyttävän pahasti noin vähäpätöisestä syystä, ja nyt te kaikki vitun idiootit rääytte kuin syötävät siellä kommenteissa kun ette muuhunkaan pysty. Haistakaa vittu.
Vitun Tyhmä Lauma.
Huutaisitte KYTILLE ja LAINTEKIJÖILLE noin jos haluatte oikeassa olla ja totuutta ja vapautta ja kunnollisuutta ja reiluutta ja hyvyyttä yms puolustaa !!
Mutta siihen teistä EI. VAIN. OLE.
Aivonne on em. "tahojen" OMISTUKSESSA joten.........jeah man....otetaan iisisti.Ompahan muuten yksi vitun pahannäköinen vitun "ruhje" tai haava !! Kristus vittu !!!
Vauhtia lienee ollut epätavallisen paljon, tai jotain. Ei kenenkään naaman pitäisi haljeta kahtia pelkästä fillarillakaatumisesta ?! Jollei ole jokin todella hauras jostain syystä.

Ja iroonista että kyseessä on paikka nimeltä "Vammala".
HAhahaa maailmalta ei lainkaan puutu huumorintajua.


P.s Yksi suomen typerimmistä paikannimistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti