sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Pronssipeli 2017

Ei varsinaista pelikuvaa! HUOM!!


Sinne meni, pronssit Venäjälle.

Kuten kai joku arvata saattoikin.
Mutta kai se täytyy sitten myöntää että; kyyyllä, kyllä leijonat siinä LOPUSSA sitten taas HERÄSI vähän eloonkin, ja hienon loppukirinkin saivat aikaan, mutta ei. Ja kun ei nin ei.

Tamikin jo vähän hiiltyi siellä "kornerissaan" ja laukoi(sic!) normaalia tuimempaa kommenttia valmennusjohdolle sieltä käsin, jonka Riihimäen "sammakko" sitten torjui studiossa.
Ehkä ne siellä par´aikaa painivat ja nyrkit heiluvat, kuka tietää.

Tami muisti sanoa itseään "entiseksi Huippupelaajaksi". Siinä on ainakin itsetunto kohillaan kai sitten..


Eniwei; minä siinä jo ihan ottauduin taputtamaan Ryssille, kun niitä maaleja latoivat peräti 4 kappaletta peräkkäin ! Se oli lähes ihailtavaa.
Joskus sitä kääntyy vihollisen puolelle jos ne oikein DOMINOI noin totaalisesti, se on jo lähes ihailtavaa. Myönnettäköön että hyvin pyöritti Ryssä kyllä leijonaa siinä.

Kyllä se, nätisti pyöri. Peli ja leijonat, molemmat.

-

Taaskin on siltikin ihmeteltävä sitä, mikä on tyypillistä "leijonaa", että ne meidän turvenuijat jää sinne sangen usein vain SEISOMAAN johonkin. Tyhmänä pönöttämään paikalleen ja miettimään ja vatkaamaan keikkoa mailanlavassa; kun pitäis MENNÄ !! MENNÄ !! MENNÄ !! Gougougougou !

Ja jos pidätte tätä jotenkin kohtuuttomana vaatimuksena, niin muistelkaapa sitä että tuo on noiden AMMATTI. Ne on AMMATTIPELAAJIA, se on niiden de facto "leipätyö". Elämäntapa. Elinkeino. Ammatti !
Se on se niiden juttu.

Ja silti se näyttää välistä siltä kuin missä vain pihalätkämatsissa olisi RUTKASTI enemmän peli-iloa ja intoa ja energiaa ja yritystä.

Ja muutenkin, jos valmentaja on ihan täys "noubadi" niin keitä vittu PELAAJAT ja molarit oli !!??!?!
Miksi sinne lähetettiin joku tuollainen Kalpan tai Saipan divarin vilttiketju eikä kunnon pelaajia !?!? Vai onko niillä änärikiireitä ?
Josta päästäänkin siihen että; en saata olla ihmettelemättä niiden NHL-mulkkujen uskollisuutta mieluummin juuri änärille kuin mm-kisoille.
Tai sitä miksei näitä kisoja järjestetä niin että ne So. Pii. Vaikka väkisin. KAIKILLE pelaajille. Kaikkialta. Yhtä aikaa.

Vitun mulkut jos eivät ilmaannut paikalle...se on sitten oma häpeänsä kai.

Mutta näissä kisoissahan tulisi olla kunkin maan PARHAAT keskenään ? Eikö ?
Joten taaskin; miksi lähettää sinne joku noviisi valmentaja ja lajitelma sekalaisia noubadi-lusmuja ja mitättömyyksiä ja keskinkertaisuuksia ?!

Ja ylipäätään, vitun lätkäjäkät; MIKSI (vai onko se se RAHA?!?) te pidätte "änäriä" jääkiekossa Kaikkena Kaikessa ?!?!
MIKSI mennä maailman toiselle puolen, Amerikkaan kaikista paikoista, pelatakseen JÄÄKIEKKOA ?!?!
Se on yhtä kahelia kuin jos menisi Kuala-Lumpuriin pelaaman..............jääkiekkoa ! Tai Japaniin ...kantamaan eukkoa. Tosin SIITÄ ne saattaisi kyllä itsekin kiinnostua ja innostua, se vain sopii mielestäni Japseille.
Mutta ymmärrätte "pointtini".

Minä sitten INHOAN Amerikan kykyä (rahaa siis) vetää AINA ja KAIKKI puoleensa, ja sisäänsä !
Vittu !!!

Miksette TE käy ikinä VASTARINTAAN ja yritä pistää Amerikkaa PAREMMAKSI !?!?!?!? Vaan alistutte moiseen kohtaloon että Amerikka vie ja muut vain seuraavat ja ovat vietävinä ?!

MINULLE sellainen EI SOVI, minussa on räikeästi enemmän thumosta, ja kykyäkin yms. Plus minä INHOAN Amerikkaa, kaikkine hyvinekin puolineen. En yhtä paljon kuin ennen, mutta silti tarpeeksi paljon.


Tai kai se Amerikan "maaginen kyky" tai puoleensavetävä voima on vain se että; siellä on edes MINIMAALINEN ja näennäinen "yleinen vapaus" ja eritoten liiketoiminnassa yms "ammatinharjoittamisessa", eikä siellä KESKITYTÄ (vaikka "poliitikot" pyrkivätkin tämän muuttamaan 24/7/365) vain "poliitikoiden" elättämiseen. Eli kaiketi Virallisella kielellä "Yhteiskuntavastuuseen" tai "Kansalaisvelvollisuuksiin" tai joihinkin vastaaviin muihin demonisiin Luciferiaanisiin Marxismi-Kommunismin "hyveisiin". Vitun juutalaiset paskasäkit ja laiskat inhottavat rotat.

Amerikka siis toisinsanoen; INSPIROI enemmän kuin mikäään muu paikka.
SIINÄ LUULISI olevan jotain opittavaa ?!?!.....nou ?


Mutta tuo lähti jo eri aiheeseen taas, tavallaan, vaikka liittyy tiivisti tähänkin. Kaikki liittyy kaikkeen, toisin kuin typerät mieltävät.


Finaalissa, lätkässä siis, pelaa TAAS jotkut ihan muut kuin "me". Eli ne samat vitun puupäiset tylsimykset kuin AINA nykyään eli ruatti ja kanada. Vittu jee.


Minä tässä ehdin alkaa jo aatella, että pitäiskö suomessa alkaa vain pikkuhiljaa keskittyä johonkin muuhun(kin) LAJIIN kuin vain lätkään ? Se on jo melko nähty.
Jos sittenkin kokeilis vielä sitä sinänsä "akkamaista" futista ?! Se saattaisi sopia suomalaisten HITAASEEN luonteeseen paljon tuota NOPEAA ja PROAKTIIVISTA lätkää paremmin. Ja tämä ei ole mikään vitsi siis, vaan totisinta totta.

Sulkapallo ?
Pesis ?
Emmätiä.

Ei toi tosta "lähe".
Ei se vaan lähe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti