keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Nootti Arkkitehdeille 17.05.2017

Tässä on arkkitehdeille taas jotain.
Jotain mistä on pitänyt kauan sitten ja usein, jo, mainita.

KUINKA VAIKEAA se on, ihan vaan ...kunhan kysyn, niin nin suunnitella RAVINTOLAT ja muut syömäpaikat niin että ne vitun VESSAT(!!) on perkele siinä jossain EDESSÄ !!??
EI siellä takana.

Eli, antakaa kun selitän. Tarkemmin siis.
On TODELLA todella vastenmielistä ja ruokaalun lässäyttävää ja koettelevaa ja VITUN ÄRSYTTÄVÄÄ(!!) istua kuin jossain vitun tuulitunnellissa tai putkessa joka on täynnänsä sekalaista keharia ja kyyryselkäistä kvasimodo (Quasimodo) -maista mummoa ja muuta vitun zombia ja kyttyräselkää ja kälättävää somalia tai kirkuvaa neekerinpoikasta, kun istuu jossain siinä sisäänkäynnin ja VESSAN     välissä !!!
Eli jos se paskahuusi on siellä perällä, siitä viuhuu jengi KOKO. VITUN. AJAN. aivan tauotta, riippuen ehkä taajaman koosta toki, mutta kuitenkin, siitä viuhuu ja lennähtelee ja juoksentelee ja kävelee ja löntystää ja pyörii kierii ja vyöryy, kaikki mahdolliset ja vain vaivoin, ihmiselämän muodot ohitse. Tauotta siis, kuten sanoin.

Se on yksi vastenmielisimmistä kokemuksista ruokaillessa !!! Kun joku pyyhkäisee siitä ohi, ja sitä vitun ilmaa ja mitä lie muuta, lehahtaa naamallesi, ruokaasi juomaasi jne jne. Ja se on vain ihan vitun rasittavaa muutenkin !
Ei hetkenkään perkele rauhaa.
Jos haluaisin syödä niin, niin söisin todennäköisesti vain jossain jalkakäytävällä kuin jokin vitun juoppo, tai jossain asematunnelimaisessa tyrmässä.

*

Lähimmällä ABC-asemallani, joka sekään ei kyllä LÄHELLÄ ole varsinaisesti, mutta kuitenkin, siellä asia on tai ainakin on ollut, en tiedä josko sen muuttunut nykyjään, mutta jos nyt saan tämän jo sanottua; niin nin siellä asia ON hoidettu niin että paskahuussit on siinä HETI kättelyssä ! Ihan HETI(!!) oven suussa, eli sinne kävelee periaatteessa sisään kuin menisi suoraan paskahuussiin sisään.
Tämä yksinkertainen arkkitehtooninen, lähes jopa nerokas(!!) *parahdus!*, ratkaisu tekee sellaisen vaikutuksen todeksi tai "aiheuttaa sen" että; ne kaikki ruokailijat ja muut jotka haluavat todennäköisesti OLLA RAUHASSA - saavat olla siellä TAUSTALLA rauhassa ja syödä(!!!!), aatelkaa(!!), ja ne kaikki vastenmieliset vitun epämuodostuneet juntit ja muut etovat klöntit ja kyttyräselät ja 300kiloiset riivaajat ja hirviöt jää sinne etuoven / sisään (ja ULOS!) käynnin eteen ja läheisyyteen pyörimään ja ärsyttämään ja inhottamaan lähinnä toisiaan. Olemaan siis KESKENÄÄN rumia ja kuvottavan luotaantyöntäviä.
EIVÄTKÄ näinmuodoin ole haitaksi meille ihmisille ja Eloiille. Ja tule siihen ravaamaan edestakaisin ja sinkoilemaan kuin idiootti ja kailottamaan ja tuijottamaan kuin vierasta sikaa. Joka MINUN keississäni johtuu vain siitä että minä olen melko räikeästi ympäröiviä Per-Looks tason vaivaisolentoja kauniimpi ja paremman näköinen olento. Päivänselvästi Ylempi Olento. Eikä juntit saa silmiään siitä irti. Mutta minä toki ymmärrän tämän, ja ihan oikeasti in bona fide, minä YMMÄRRÄN tämän kyllä; minä tiedän mitä on jos joku on niin hypnoottisen kaunis ettei siitä saa silmiään irti !!! Mutta se on moukkamaista ja törkeää ja "katuetiketissä" veren kerjäämistä nokastaan tuijottaa !!! ÄLÄ TUIJOTA toisinsanoen. Tämä on hyvä opettaa lapsilleenkin.

*

On harmi ettei suomalaiset vieläkään hoksaa TÄTÄ asiaa, tätä "hienostuneisuutta" tai sivistystä tai miksikä tätä nyt kutsuukin. Sitä että haluaa ehkä syödä RAUHASSA, ehkä jopa yksin, ja sitä että EI halua syödä kuten joku vitun emakko tai sonni navetassa ja ämpäristä, kuran ja silkan paskan roiskuessa ja PÄRSKÄHDELLESSÄ ympärillä. (Sori jos vaadin liikaa, muuten, sanokaa vaan jos näin on !)

Tämä ON ongelma, ja se on ONGELMA VAIN koska te arkkitehdit ette ole ainakaan enää nykyään; paskankaan veroisia ! Se VITUN korbusiaanin mätäpää paskakasa tuhosi koko vitun arkkitehtuurin - vitun typerä perkeleen sekopäinen neuroottinen imbesilli myyrä. Vitun lahjaton tampio.
Oikea vitun kommari par-vitun-eksellahnse !


Hei, nin; tehkää kiitos ne paskahuusit siten, että JO SYÖVÄT asiakkaat EI JOUDU sen jatkuvan, tauottoman apinain ja mutanttein virran uhrina siinä sivussa vain murjottamaan ja varjelemaan ruokaansa ja juomaansa ja hermojaan.
Menen syömään SYÖDÄKSENI ja viihtyäkseni sen hetken siinä, EN saadakseni raivokohtausta tai jopa hermoromahduksen. JA toki; ehkä jonkin kiehtovan taudinkin.
Nykyjään.

Kun on niitä neekereitäkin ja kaikkea.

Eli: oppikaa erottamaan toisistaan ruokaa syövät ihmiset ja jo sulanutta skeidaa / ruokaa PASKOVAT idiootit ja muut mutantit jotka vain MENEVÄT, jostain syystä, vessaan, kyyryssä tai kumarassa tai jotkut jopa lähes pystysuorassakin, mutta ei läheskään kaikki !
Siellä käydään myös pesemässä käsiä ja ehkä ...jotain muutakin, minäkin teen joskus näin, mutta JOS joku olisi ollut niin huomioonottavainen ja kaukaa viisas että olisi suunnitellut sen kaiken OIKEIN, ei tämä HÄIRITSISI ketään. Lainkaan. Koskaan !

Saatatteko edes käsittää tai uskoa !?!?!Kiitos." Nonni ja täältä tulee pitsanne, Söör! "Ei kommentteja:

Lähetä kommentti