lauantai 13. toukokuuta 2017

#Jouzenlahti ToteaaSiinä se taas on !

Maan ehkä arvostetuin ja viisain mies. A. Jouzenlahti !

Äijän älyn partaterä on niin viiltävä, hänen vaivatta liukuessaan tämän maailman turhuuksien yllä ja yläpuolella ja pisteliään terävän katseensa havaitessa KAIKKI allaan, että hän voi tiivistää, ja VAIN HÄN(!!), niin nin vain hän voi tiivistää jotain noinkin monisyistä ja tahoista ja mutkaista NOIN ihastuttavan, nerokkaan, vaikutuksentekevän, yksinkertaiseen muotoon. Kuin että "Manu Koivisto delas".

Ai miin.....mä häkellyn.

Ja mitä vielä ! Ei vain että hän on saanut käsitettyä asian ja tiivistettyä sen noin ihailtavan simppeliin muotoon, lähes Haikurunon kaltaiseksi lyhyeksi esitykseksi, mutta hän on saanut myös jonkun Lukijan !
Eli se tarkoittaa että joku on; mennyt katsomaan mitä Anssi Joutsenlahti kirjoittaa, mitä sanoo tuossa jutussaan tuosta aiheesta. MITÄ mielenkiintoista voi paljastua sen takaa mitä tuo jutun otsikko sanoo.
Jotakuta on kiehtonut nähdä itse, omin silmin, tuo kirjoitus.
Joka on eittämättä......jotakin.

Ehkä se, juttu, ei koostu mistään muusta kuin vain tuosta lauseesta "Mauno Koivisto on kuollut" - kirjoitettuna kuin koulussa rangaistukseksi, taululle, samat sanat uudestaan ja uudestaan.

Ehkä Anssi taistelee kyseistä uutista vastaan, ja ei ole käsittää sitä todeksi ja hokee sitä siksi, ITSE, uudestaan ja uudestan. Se on täysin mahdollista ja tuttuakin minulle, joten en voi lukea sitä pois vaihtoehdoista.
MINÄ taasen / tosin, en välitä paskan vertaa mistään vitun Koiviston rutikuivasta vanhasta "poliitikon" paska Manusta. Kuokoon vitun vanha paska. Mitä se olikin jo....jotain...100 tai jotain.
Tsiisus vittu jo oli aikakin !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti