keskiviikko 17. toukokuuta 2017

4 Mysteeristä Nelikopteri / Go-Pro filmiä

https://www.youtube.com/watch?v=3Bw8ArftBec4 Incredibly Mysterious Videos Caught By Drone & Go-Pro


Yllättävän hyvä ja kiehtova video. Kannattaa katsoa. Yötä vasten eritoten.

MINUA tosin ärsyttää aina suunnattomasti nuo epäuskoiset ja siksi nälvivät ja päätään Vasurin tapaan aukovat vitun idiootit tuolla kommenteissa.

Se, päänaukominen yms, johtuu siitä että ne jotka eivät itse ole nähneet mitään Normaalista poikkeavaa ja epätavallista ja erikoista, haluaisivat kyllä, mutta kun eivät näe, ärsyyntyvät. Ja alkavat sitten tivata meiltä jotka OLEMME nähneet, todisteita tai miksi juuri me, eikä he, ja muuta vastaavaa. Se on siis sekoitus silkkaa tyhmää paniikkia ja kateellista ärtymystä. Js ärtymys tarttuu.
Mutta eniwei.

MINUA suuresti kiinnostava video, minä olen "näkijä" ja ehkä oikea "näkijäkin" ja minä katson näitä ihan eri silmin kuin 99,99% teistä.
Tuo viimeinen video, tuosta jostain pygmistä ...hah ! Se on ihan loistava. Erikoinen ja ainakin NÄYTTÄÄ todella todella aidolta. Jos se on jotain "digitaalista" niin se on todellakin hyvin tehty !
Melko nopean oloinen hyypiö se on ainakin. Ja ihailen sitä että ainakin yksi, iroonista kyllä taitaa olla juuri Indoapina(!), motoristi oli tarpeeksi URHEA eikä panikoinut, vaan lähti KOHTI tuntematonta ! Asiaa !


Myöskin se ...oliko heti ensimmäinen video, siitä Yetistä, se on aika kiehtova. Vaikka ensin aattelin sen olevan vain sen puun runko, mutta ei; kyllä siinä joku heebo toljottaa.

Empä tullut, muistaakseni, ajatelleeksi tätä uutta ihastuttavaa keksintöä, tätä "nelikopteria" ja SEN kuvausmahdollisuuksia ! Jumalauta jos millä niin sillä pitäisi jo saadakin räpsäistyä kuva jostakin piilottelevasta Perkeleestä !

Parhaimmassa ja hyytävimmässä tapauksessa ehkä jopa sellaisesta mulkosilmämuukalaisesta !
Olihan tuossakin joku UFOkin, ja kulkenut aika vitun LUJAA. MINÄ hämmästelen niissä aluksissa lähinnä esim sitä, että miten ne oliot uskaltaa kulkea niillä NOIN matalalla ja tuollaista vitun järjetöntä vauhtia !!? Eikö niillä ole mitään vitun tajua !
Vai onko se lentämisen metodi niin takuuvarma ja turvallinen ettei siitä ole pelkoa että yht´äkkiä liiskautuu johonkin vitun seinään tai sillanpylväisiin tai johonkin tolppaan tai johonkin ?
Huu nous. Mutta uskaliaita vauhteja ne niillä kiitää, mitä tuossakin mainittiin...jotain 10,000 mailia tunnissa.
Melko ketterää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti