maanantai 1. toukokuuta 2017

Jeti ja V.E

Näin tuonkin tuon Jeti Kreikassa, delfiinejä häiritsemässä -jakson.

Melko sama vuolas puheripuli siinä vain jatkui ja jatkui ja jatkui, samoin kuin sen vitun "iisisooda" juoman kittaus.

Jetiä kyydittiin taksilla paikasta toiseen ja patsaallekin vähän sitä hipelöimään ja suomeksi se siinä itsekseen taas lähinnä puhui ja teki olon vaikeaksi niille seurassaanoleville EI-suomalaisille.

Mutta ei mikään pahakaan jakso, en nähnyt kyllä kuin puolivälistä ehkäpä, eteenpäin, mutta ihan jees.

Siitä minä TYKKÄSIN kun se ahdisteli ja takaa-ajoi sitä kilpikonnaa ! AHAHAHHAa SE oli jo jumalauta hyvää teeveetä ja viihdyttävää ja ihastuttavaa ja hauskaa ja mitä kaikkea. Mutta kilpparin näkökulmasta varmastikin melko vitun "tosi" ja kuumottava -tilanne.
Se pysähtyi vähäksi aikaa lepäämäänkin, mutta Jeti hätisti sen heti takaisin liikkeelle.

Ja on myös sinänsä mielenkiintoista ja iroonista, että Jetihän itse NÄYTTÄÄ kilpikonnalta.


Mutta juu; ihan hyvä jakso.Sitten Vain Elämää - Petran päiväkö se oli.

Se oli ihan hyvä niinikään. Ja jostain syystä olin arvannut mielestäni ihan oikein, että juuri Robin "vetää" "Tuuleksi Taivaan Rantaan" biisin ja sehän veti jumalauta oikeesti hyvin ! Todella hienon version. Aikuisen ja valkoisen, vähän sellaisen mitä modernin musiikin TULISI ehkä OLLA !!

Jaaha ja tuossahan se onkin, koko perkeleen jakso näemmä: https://www.youtube.com/watch?v=ZdoE1omKcqM  Kyseinen biisi on kohdassa "14:25" ===>

Robin ja Samu ovat, ja näköjään Ollikin, melko KOOKKAITA tyyppejä. Ja Samu on melko komeakin ja kuulostaa yllättävän karskilta vaikka näyttää pikkupojalta.

Irinan "veto" oli muistaakseni, en nyt jaksa tuota uusiksi tuubista katsoa, toisiksi paras. Eteerinen ja kepeä ja hieno, joskin vähän tylsähkökin.

Ollin keski-iänkriisin manifestaatio taas oli melko / aika vitun karmeaa ja järkkyy jne. Teki ihan pahaa katsoa ja osin kuunnellakin. Kuuntelin siis vain osin; se teki niin pahaa.
Siltä näyttää kun on liian vanha johonkin mutta yrittää sitä jotakin silti. Kamalaltahan se näyttää.
Ja myös kuullostaa.

Jaa itseasiassa muuten juu ! Hei; Samun "Satuprinsessa" !! SE oli ehkä se toisiksi paras. Se oli todella hyvä ja tasokas, aikuinen ja suomalainen ja valkoinen ja realistinenkin ja mitä kaikkea. Ja sai väet ihan tanssimaan, EI-nolosti. Jne.

Tuo taas löytyy videolta kohdasta "36:16"  ==>

TODELLA vitun hyvä muuten ! Siteraaten Samua "on se jännää ...saatana".

Tuota voisi lähes itsekin tanssia. Ja minähän EN suurimmaksi osaksi jumalauta tanssi ! Kuten ei Anssi Kelakaan. Olemme siitä yhtä mieltä.


Sitten oli tuo Nikke Teen....Ankaran siis. Veto.

En tainut edes kuunnella sitä koskaan kokonaan, en kuuntele. Ei ehkä niin paha kuin luulisi, muttei niin hyväkään että sen nyt sentään saatana katsoisi !


Sitten oli vielä tuo Voutilaisen "huitaisu".
Se oli..........jotakin..... Se oli vähän sitä ja vähän tätä ja vähän Shakiraa tai jotain ja vähän paikallista Ep-san-jan tunnelmaa yms. Ihan jees ja vähän kammottavakin. En tiä.Vähän tuo miljöö kyllä alkaa lässäyttääkin koko juttua, kyllä se ehkä täytyy sittenkin järjestää suomessa ! Tuo vieras ympäristö ei sovi ainakaan KAIKILLE biiseille, se pilaa tunnelman. Ja se että kaikki yrittää säveltää jonkin siihen paikkaan lokalisoidun ja sopivan version biisistään.
Tuo "Satuprinsessa" toki toimi ihan totaalisesti, mutta EI niinkään jokin "Joutsenlaulu"n kaltainen suomalainen vollotus.

*

Se oli melko puisevaa se "murhamysteeri". Se oli "kuin" amatööriteatterin käsikirjoituksen lukuharjoitus tjns. Mutta jaa.... huu givs a fak eniwei.

...
Ollikin yritti tehdä kambäkin jonkinlaisena "Dingon tai jonkin, emmätiä" jäsenenä..


Ei toimi.


Mutta hän ei saanut sentään kaljaa niskaansa kuten Ändi teki sille jossain joskus. Se olisi ehkä ollut pieni lisämauste tuohonkin teatteriin.

Ihan kiehtova sinänsä, kai, tähän asti tuo Espanjan versiokin on. Mutta kai se suomeen kuuluu lopultakin. Se täytyisi vain osata tehdä mahdollisimman khuulisti ja tyylillä ja hienosti.
Minä osaisin ! Ja tietäisin melko täsmälleen keitä siihen tulisi saada artistiksi. Niitä on vielä muutama mitä ei ole nähty, ja sellaisia mistä juuri kukaan, ainakaan nykynuori, ei tiedä mitään, mutta joilla on ihan ällistyttäviä määriä ihan uskomattoman hyviä biisejä. Niitä tyyppejä jotka maailma vain unohti tai sivuutti.Mutta tsiigataan nyt näitä lallatuksia kai sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti