sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Huippujengi

HAHAHAHaaaaaaaaaaaaa.

Katsoin tuonkin ohjelman nyt ensikertaa.
Olin pitkään vain ihmetellyt että "mikä vittu on Huippujengi?!?" kun näin sen nimen ohjelmatiedoissa, mutta nyt hokasin, jahaa juu se on se missä ne on siellä vuorella ja näin.
Ok.

Itseasiassa ihan kiehtova ohjelma sinänsä, mutta muuttui ihan vitun superhauskaksi komediaksi sen "Cristal Snou" hintin takia !
Ai vittu mä repesin AHAHAHAHAHaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

Sille kävi niinkuin elämässä useinkin käy, siihen iski "Murfyn laki" ja molemmat osat ! HAHaha.
Ne siis vain vei sen mukaansa sinne johonkin planeetan toiselle puolelle, vuoristoon, ruuttaamaan paskaa ja yrjöilemään johonkin hotellihuoneeseen, sillä välin kun muut menee kiipeileen vuoristoon !
Vittu se oli H A U S K A A !!

Siinä tyypissä on jo jotain nin hauskaa, se on huvittavan NÄKÖINEN örvelö. Se ei oikein ole mies eikä nainen, vaan jokin muu.
Ja sen ilmeet vain korostaa sitä koomista vaikutelmaa.
Eritoten kun se meni Peruun ja vietti siellä vain jonkin aikaa hotellissa pierren ja paskoen ja oksentaen ja valittaen ja tehden tuohtuneena niitä ihanan tyhmiä tyhmiä tyhmiä ilmeitään ! HAHAHAHAaa ei luoja...ai vittu se oli loistavaa !!

"Hei nin....tuukko tänne, Peruun, vähäx aikaa käymään ripuliskeidalla ja yrjöileen?!"

"Joo hei, tuun mä, heti. Venakkaa!"


" Jee! "Samoin kaatoi "vuoristotauti" tai silkka Yleinen Heikkous, Lola Odysoogankin. Se johtunee siitä ettei moinen tasamaan / savannin lättäjalkainen neekeri ole TARKOITETU kiipeilemään herran perkele VOUORISTOSSA / vuorille !
Korkeintaan johonkin viidakon saniaisiin tai akaasiapensaisiin ja niihin puihin missä neekeri nyt luonnostaan asuukin.


...Ei se Eykalyptus muuten o ?

Juu juu ei mitään, kunhan nyt kysyin. Rauhotu ny perkele !


Se taasen on mielenkiintoinen havainto että jopa suomlantilainen pystymetsän juntti-häröilijä-äijä pystyy melko iisisti kiipeilemään Perun / Bolivian vuoristossa, tuosta vain !
Taas kerran Valkoista Ylivertaisuutta.
(Toki ei tuo kuuluisa hintti. Se kukistui HETI kättelyssä mahatautiin ja siis, toistan(!!), jäi vain hotelliin makaamaan ja pieremään ja ulostamaan ja ehkä myös virtsailemaan jne).

Luulen että Reinin Antti tippuu seuraavaksi pelistä pois.
Tosin ei sen väliä, mutta se tuli vain mieleeni.Ei niin pahakaan ohjelma kuin luulisi, mutten usko että se on pakko nähdä tästäkään eteenpäin, mutta in bona fide; se on oikein khuuli ja hieno ja moderni ja tyylikäs juttu sinänsä. Ja melko vitun maagisissa maisemissa !Kaaauunista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti