keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Valmistusmaa Asiaa

Olen tällaista taas ajatellut kirjoittaa, kyrpiinnyttyäni taas aika totaalisen täysin näihin nykyajan vitun hevonpaskatuotteisiin mitkä on tehty luoja ties missä helvetin perslävessä.
Joten ajattelin reiluna olentona VAROITTAA teitä muita, ainakin tällaisen osalta.

Asia on nimittäin niin että olen piiiiiiiiiiiiitkästä aikaa ajatellut niinkin muinaista ja yksinkertaista kulkuvälinettä taas, kuin "polkupyörä" - ja näitä tsiigaillessani ja selaillessani olen törmännyt tähän VITUN valmistusmaa ongelmaan / salailuun, joten nämä esimerkit jotka TIEDÄN FAKTOIKSI, ajattelin julkaista koska niistä ei löytynyt netistä käytännössäkatosen MITÄÄN, ainakaan kovin varmaa, tietoa. Joitain tiedonmuruja ja muutaman vuoden vanhoja, mutta ei mitään satavarmaa, mutta olen näitä pyöriä nähnyt livenä, fyysisesti, TIEDÄN näiden maan ja koska se on nähtävästi liikaa vaadittu pyörien MYYJILTÄ tai edes VALMISTAJILTA(!!) (vitun luihut) tuoda asia esiin, täytyy MINUN taaskin, kuinkas muutenkaan, tehdä se heidän puolestaan !Sou, hiii´r wi gou...Hobby Hall - "Suomi Pyörä" Kombi
Todellako Hobihool ??! todellako ? Vittu että saatanat KEHTAATTE !
Jumalauta saatana, ja vittu perkele !! "Suomi Pyörä" mai fakin ääss !! Vittu se on Bulgaariasta !
Tuo fillari tulee: B u l g a a r i a s t a !!!

KUKA VITTU HALUAA    MITÄÄÄÄÄÄÄÄN!!!!   MIKÄ TULEE BULGAARIASTA !?!?!?

Tiedätte vallan mainiosti kaikki ittekkin.

Bulgaaria...ai miin...se on jo NIIN paha, että siitä on enää YKSI puoliaskel ja ollaankin Wanhassa Kunnon vitun rotanpaska Romaniassa !!

Herran pieksut sentään saatana !!....*puistatus*...hhhhrrr.. Citymarket ja "Kombi Grape"
Sitten on tuo Citymarketin PUOLALAINEN kombi. Joka olisi muuten, mainittakoon, muutoin ihan melko täydellinen / ihanteellinen; eli halpa ja tyylikäs ja yksinkertainen ja sikäli ehkä melko kestävä. Mutta puolasta !
Pyörän alkuperämaa: Puola
Eli ryssä.Hobby Hall - Raleigh MTB (Mountain bike!)


Jaahas ja mitäs meillä sitten onkaan taas tarjolla, vanhassa tutussa Hobihoolissa...?.. Raleighin "euroopassatehty" maastopyörä ai sii !
Ikävä kyllä, kuten joku jollain vitun "fillarifoorumilla" sanoikin (vuosia sitten, mutta tieto pitää edelleen kutinsa [2017]), tehdään Raleighit itse asiassa niinkin "Eurooppalaisessa" paikassa tai maassa tai maltillisessa sivistyksen kehdossa kuin "Turkki" !
HAHahahaa, jep ! Thät´s rait; wanha kunnon Tyrki !

Jumalauta Turkista !! Vittu TURKISTA tulee tuokin paska. Kuten paljon muutakin paskaa. Esim se Erdogan niminen marakatin demooninen lähisukulainen, kierosilmäinen torakka. Muslimi. Mainittakoon.

Käväisin myös nopeana tyyppinä Raleigh-kotisivustolla ja siellä ne ääliöt väittää vitut ihan pokkana että "juu juu, kyllä nää tehdään perkele EUROOPASSA!! äläkä siinä kysele!". Jos ei nyt verbatim juuri noin, mutta asiasisällöltään kyllä.
Eli he toisinsanoen valehtelevat. Tuota kutsutaan "valehteluksi" - TAI!! vaihtoehtoisesti sitä voi kutsua myös joko a) tyhmyydeksi tai b) välinpitämättömyydeksi tai jopa c) tietämättömyydeksi.
Eli he joko eivät osaa a) maantietoa tai b) sanoa itsekkään missä heidän skeidansa tuotetaan tai c) puhua ja kirjoittaa tosisanoja. Jokin näistä on Totuus.


Yksi, melko äääääärimmäinen, teoriani on että; he tietävät ettei kukaan yksinkertaisesti HALUAISI mitään Turkkilaista fillaria, tai mitään muutakaan turkkilaista, joten he eivät sitten SIKSI mainitse sitä !!

Aika hullua, ai nou !

Mutta jo riittää Salaliittoteoriat !
Takaisin asiaan.

Viimeisenä tynnyrinpohjalta löytyy tällainen...XXL - miesten "White" blääblääblää maastopyörä

Sanon heti että TUOTA minä jo aloin katsella vähän "sillä silmällä" !! Tuo on kyllä jo melko khuuli maasturi, mutta se jäi nyt ainakin tältä erää hyllyyn. Ihan jo siksi etten TARVITSE mitään maasturia vaikka se khuuli onkin, mutta eniwei; tuo tehdään, HYVIN suurella todennäköisyydellä, vihaamassani ja itse asiassa eräänlaisessa vihollis tai Nemesis maassani, eli Indoapinalassa. Tai "Indoneesiassa" jos Virallisia ollaan.
Ainakin tuon merkin tai firman tai mikä lie, muita pyöriä tehdään siellä, esim "hybridi" pyörät yms. joten miksei tuokin ?
Sanon 99% varmuudella että Indoneesia.

Katsoin tuonkin puljun omaa sivua, mikä niillä on(!!) ja melko tyylikäskin, se on jokin Pohjoismaalainen / Skandinaavinen merkki herran tähden !! Joten herääkin kysymys että; miksi VITUSSA sen pyörät sitten tulee planeetan toiselta puolelta eli indoapinoiden marakattilasta ?!?!!?!??!
PERKELE !! Että nämä tyypit sitten vittu vituttaa. Saatanan käpyaivot läskipäät. Vitun periaatteettomat juutalaishuorat.
Tuollaista ei tekisi Oikea valkoinen kuten MINÄ. Ja kuten näette; minähän jaan jo nyt, ilmaiseksi ja anonyymihkönä, tätä TIETOA eteenpäin. SE   ON   reilua ja sellaista toimintaa harjoittaa Oikeasti Valkeat.

Siksi Anglot ja Jutkut omistaa kohta koko pallon, että näitä tyyppejä vain löytyy joka saatanan paska "Maasta" ja paikasta, joka rodusta ja joka vitun pitäjästä, näitä joilla ei OLE mitään muuta käsitystä asioiden ARVOSTA kuin "hyötyarvo" tjns.
Totaalista roskasakkia. Pelkkiä hyötyjiä ja myyjiä ja välistävetäjiä ja sen sellaisia.

On se perkele VAAIIKEAA kirjoittaa selkeästi alkuperämaa näkyviin !! Kuten Hesburger ja Kotipizza tekevät. Lähestulkoon ESIMERKILLISESTI ! Käykää niiden sivuilla ja katsokaa miten bisneksiä KANNATTAISI ehkä hoitaa.Mutta tsiigataan. Ajattelin epätoivoissani jopa yksinkertaisesti vain Jopoa tai sitä Tunturin Ponia. Joka on periaatteessa sama kuin Jopo, mutta ehkä snadisti tyylikkäämpi. UPEAN upean vitun värisiä ne on ! Ihan sikahienoja, mattavärejä ! Aploodeja juntit ! Aploodeja.
Jopa se ketjun suojamuovi juttu, mikä lie, näyttää outoa kyllä TYYLIKKÄÄLTÄ tai khuulilta ! En osaa selittää sitä, mutta niin se on !No kai se on pakko pistää näkyviin sitten vielä sekin....Tunturi - PoniWau !

Tehty Suomessa ! Salossa käsittääkseni.

Made in Suomi Finland Perkele. Vittu ja saatana !

Tsiigaillaan, ja pysykää tarkkana.
Varokaa myös nykyään Braunia ja jopa itseään Boschia yms; ne tulee melko suurella tod.näköisyydellä Puolasta tai Slovakkiasta tai jostain vastaavasta halutusta valmistusmaasta. Ja siksi se niin selkeästi aina mainitaankin....
Painua vittuun pyörällään: ^^  "Alatyylinen" ilmaisu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti