sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Uudet V.E ja Jeti Jaksot

Yeti.


Tuli päällekkäin tuon Vain Elämään uusinnan kanssa, joten en nähnyt kuin pätkinä, mutta vaikutti oikein hyvältä jaksolta. Jeti jopa vähän nauratti siinä. Taisi olla yksi viihdyttävimmistä jaksoista sou faar? Juuri kun minä EN nähnyt koko juttua.Vain Elämää.

Nyt minäkin näin tuonkin jakson sitten, eli Irinan päivän.

Oli yllättävän hyviä biisejä, ja mikä yllättävintä; Olli vitun Lindholmihan se veti yhden hienoimmista tulkinnoista. Aivan huippu, taisi mennä V.E biisien ylimalkaiseen parhaimmistoon heti !
Samaten kuin Voutilainenkin, taas, mitä laadukkainta jälkeä.
Nikke TAAS raiskasi sen mihin "koski".
Olin väärässä kun luulin Nikkeä etukäteen "paskaksi" tai joksikin. Se onkin nimittäin vielä paljon paljon paskempi. Se on niin paska, että se on jo Tosi Paska !
Se on ihan sika paska. Se on ihan TÄYSpaska, se on lähes myötätuntoa herättävän surkea.

Nikke on kuin joku baarissa ka-ra-okea hoilaava kännisehkö skinhedi, joka yrittää kailottamalla musiikillisesti, saada jotenkin jotain kadotettua inhimillisyyttään takaisin. Mutta pilaa sen sitten avaamalla suunsa, sekä laulussaan että pöydässä sen jälkeen.
Olisi helvetti sentään vain hiljaa. Ja olisivat vain valinneet jonkun paremman alunperinkin herran tähden !

Nikke Aata kyyditään Vain Elämää taloon.


Siis se on ihan oikeasti TODELLA TODELLA, tosi, paska !!! Haluaisin nyt lukijan ymmärtävän että se on TOSI huono. Tosi tosi paska. Käsitätkö edes lainkaan !?
Se on siis; todella todella surkean huono !! Se on niin huono ettei pääsisi edes idolssin alkukarsintoja pidemmälle, muuta kuin ehkä sellaiseksi Ibi Love kuriositeetti kaheliksi jota vähän haastatellaan pidemmän aikaa kuin muita tavallisia hoi polloin seinähulluja pösilöitä.

"Nikke" vain puhuu, periaatteessa, monotoonisella ja kamalalla, äänellään sekalaista "joumään" paskaa, ilman MITÄÄN havaittavaa lahjakkuutta. Musiikillista tai mitään muutakaan.

Se myös näyttää siltä kuin sen pitäisi hetkenä minä hyvänsä ilmoittautua takaisin Hourulan suljetun-osaston tiskille, mutta lintsaa ja laulaa. Vaikka sillä onkin pari hienoa kaapua / hupparia ollut siinä, niin Se Trendi sen "luukissa" on kyllä ihan puhtaasti "Hare Krishna Mielenterveyskuntoutuja / Potilas".
Ehkä tuo on sen luukin Virallinenkin nimi !!?!? Huu nous !

Käy sääliks ne muut siinä pöydän ympärillä, sillä heidänhän täytyy esityksen oltua, luojan kiitos, ohi, taputtaa ja hymyillä ja KEHUA sitä. Se on kuin kehuisi jotain lasta, sen näytelmän jälkeen tai jotain vitun keharia joka uskoo olevansa uusi Al Pacino tjns. Se on vaikeaa vaikuttaa vilpittömältä.
Varmastikkin siis...

Jaa mutta, juu hei; ehkä ne onkin, ne muut, ajatelleet asian niin fiksusti ja tehneet niin että, ne taputtaakin sille ajatukselle että "jes! nyt se on ohi! ihanaa, mikä huojennus!" !? Ja täten VAIKUTTAA siltä kuin aploodit seuraisivat ESITYKSESTÄ itsestään, sinänsä, äs satsh.


Ja mitä tulee hänen "kärki märkänä" mediakohun kohteeksi joutuneeseen lipsautukseensa, jonka nyt katsoin jotta tietäisin mitä siitä sanoa, niin.......en itse asiassa tiä...kyllä se ihan hauskakin oli, mutta asiayhteydessä ehkä moukkamainen. Muttei se nyt niiiiiiiiiiiin mikään KOHUN aihe kyllä ollut.


-

Itse OHJELMA, Vain Elämää, sinänsä, on alkanut yhä enemmissä määrin muistuttaa vain jonkinlaista ja näköistä Julkista Terapiaistuntoa jossa MYÖS välillä vähän lauletaan. Ja esim Petra on lähtenyt vähän käsistäkin jo, luisuen jo lähes karaokessa karjuvan pissiksen tasoa lähelle.
Oletan täten ettei hän ole pitänyt niinkään enää musiikillista uraansa ihan ykkös prioriteettina, vaan kai sitten äitiyttä tai jotain.


Ja mainittakoon myös että en tiennyt Irinan lähes jokaisen biisin olevan jumalauta sen Apulannan paskan käsialaa !!!?? Tä Vttua !?Outoa menoa tuo vähän on.
V.E kärsii nyt siitä että ohjelmaformaatti ei enää ole niin uusi ja outo ja tuntematon, vaan artistit ja muut, TIETÄVÄT jo etukäteen mihin ovat menossa ja mitä tuleman pitää ja jopa ODOTTAVAT sitä, joten siitä on tullut vain tuo em. istunto ja jonkinlainen suoritus.
Lässähtämään päin ? Ehkä, ehkä ei.
Tsiigataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti