lauantai 13. toukokuuta 2017

Työttömät-Työttömyys-Yms

https://no2need.wordpress.com/2017/05/12/yle-valitsi-tyottomat-syyllisiksi-2017/https://www.kauppalehti.fi/uutiset/taloustieteilija-hallitus-kiusaa-tyottomia-tarkoituksella/XCTh7cRW?ref=iltalehti:0988&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=boksi&utm_campaign=AlmaInternal&_ga=2.20433083.2064087292.1494642140-1583234068.1477242377Asiaa työttömistä ja työttömyydestä ym "päivänpolttavasta" ja vitun kiinnostavasta.


" "Eroa voi suurentaa kahdella tavalla. Täytyy joko lisätä työllistymisestä saatavia hyötyjä tai sitten alentaa työttömän hyvinvointia", Pursiainen kirjoittaa "

Jep. Melko täsmälleen noin, ja kun kyse on "byrokraatista" tai "poliitikosta" niin totta vitussa se VALITSEE TIETOISESTI mieluummin "alempien kastien" päälle sylkemisen ja potkimisen kuin jotain, mitään, muuta. Sellaisia kyitä ne on.

Perus junttisuomi rimpuilua ja typerää vauhkoilua ja kyvytöntä könyämistä edestakaisin ilman mitään käsitystä ja vihjettä. Ilman visiota yms. Ilman inhimillisyyttä tai totuutta; mitä suomalaisinta siis !

"Työministerinä" mylvii jokin vitun lesbon / vauvan näköinen plösö paska, jonka naama on jatkuvasti punainen ja punoittava ja ärtynyt, kuin hän olisi juuri ajanut partansa, mutta KOKO naama ?!?! Mitä SE on ?!

Töitä ei OLE, diil withit.
"Politiikka" ei ole työtä vaan järjestäytynyttä loisten  ja rikollisten pahuutta ja rikollisuutta, joten pitäkää TE jumalauta turpanne vittu tukossa, mitä tulee ihmisten SYYLLISTÄMISEEN !! Saatanan häyvttömät vitun rakkikoirat.
Että kehtaattekin ylipäätään perkele. Vittu että on teillä ottaa !


Ja mitä tulee tuon Blogin^ juttuun, siinä puhutaan "määrällinen velvoite" nimisestä käsitehirviöstä. Mistä se onkaan niin todella tuttu ?!?Miettikääpä.
Jep, aivan niin !! Neuvostoliitosta !!
Vittu Neuvosto-vitun-liitosta !!

Hienosti sä vedät, "Suomi".
Neukkulassa piti ilmeisesti tehdä tai tuottaa esim tietty määrä rautanauloja, ja suomessa pitää ehkä lähitulevaisuudessa tuottaa tietty mekaaninen määrä, ei rautanauloja kaiketi, mutta työhakemuksia yms.
Näettekö jo ? Miten "suomalainen" ja kommariryssä ovat melkolailla yksi ja sama. Kaksi yhtä tyhmää jähmeää lantapäistä muinaista kännistä paskaa, rimpuilemassa ihmisyyden ja Modernin Maailman ristipaineessa.


Se on koomistakin minunlaisilleni, Ylemmille Sieluille, katsella kuinka nuo miniatyyrisielut yrittää epätoivon vimmalla rimpuilla kuin kyttä pakottaa "Kansalaista", seurailemalla T I S M A L L E E N ja täsmälleen, kirjaimellisesti ja verbatim, pilkuntarkasti jotain vitun suunnitelmaa tai "periaatetta" tai "Ohjelmaa" herra paratkoon !
HAHAHaa aijaijai ei vittu se on naurettavaa. Mutten minä NAURA, siltikään, iroonista kyllä.
Se on lähinnä, de facto, RASITTAVAA.

Sitä on RASITTAVA seurata ja joutua sietämään. Se on kuin katselisi sitä loputtomiin kun koira yrittää viedä poikittain suussaanolevan kepin jostain kahden tolpan välistä tai liian pienen oviaukon läpi.
Kyllähän sitä hetken katselee ja ehkä nauraakin, muttei sitä haluaisi seurata koko vitun ELINIKÄÄ !!Joskus on, typerys hyvä, vain oltava ja tuijotettava eteensä. Joskus ei OLE mitään "siirtoa" tai tekemistä. Joskus ei vain ole MITÄÄN. Täytyy vain MALTTAA, ja sietää ja kärvistellä. Ja niin on tämän työttömyys-työttömät asiankin kohdalla ja kanssa. Wait it the fuck out. Diil withit.

Kaikki TOIMI ihan HYVIN, ENNENKUIN(!!) te vitun molopäät mulkut ja kusipäät ääliöt, saatanan kovakalloiset itsekkäät inhottavat solipsistiset ja narsistiset "poliitikon" läskipää vitun idiootit aloitte kärrätä maahan NEEKEREITÄ ja ählämsissejä ja venepakolaisia ja muita yleishyödyllisiä ja rakastettuja ja tervetulleita uutuuksia ja hahmoja ja hyypiöitä ja tyyppejä jne. Ad NAUSEAM !


-

Mainitakoon muuten sekin että tuon Blogin, ei siis Kauppalehden, mutta tuon BLOGIN, jutussa mainitaan VIHDOIN sana "kunnia" !!
Johan vittu kesti !!

Ei se tainnut kestää kuin koko elämäni tähän asti, että joku sai saatana suunsa auki ja sanottua vaimean epäröivällä äänellä ...."kuku..ku..kuku...ku ..KUNNIA!"

Työttömälläkin on KUNNIA ja itsetunto yms. Tai niiden rippeet.


Se kenelle tässä PITÄISI antaa KEPPIÄ ja raippaa ym on sama kuin AINA ennenkin, eli "Valtio ja Poliitkot ja kytät ja lainsäätäjät" ja muut muiden kiusaajat ja kuppaajat ja kiduttajat ja pyydystäjät ja saalistajat. EI heidän uhreilleen.


Näin tällaisen kommentin jossakin näistä asioista puhuvassa jutussa, ja otin sen talteen ja nyt on näköjään sopiva hetki ottaa tämäkin kortti käyttöön....joten....
Amen.

Kuten olen sanonut ja sanonut ja sanonut ja sanonut; on byrokratia tai "politiikka" yms SE SYY miksi SINÄ   ET   VOI   menestyä ja olla VAPAA. Olemassa voi olla, ja menestyä voi, joko tai. Vain jompikumpi, ei molemmat yht´aikaa, vaikka vitun tyhmä lautapäinen juntti sitä kuinka siinä kiroaisit ja sähisisit ja turhautuneena, omaan typeryyteesi, sitä pyrkisit kiistämään ja ymmärtämättä olemaan.
Näin se ON.

Valtio ja kytät ja lainsäätelijät ja byrokraatit ovat Demoneita, ......odotan että naurusi laantuu ja jatkan sitten................
...
.                                   ............................... . . . .. .
 ..            . . . .
                                                                         ..................................... . . . .. .. .             ..
 .. .                                     .                 ..
.... . . .. ...
...


....onko hyvä nyt ? O.k oletan niin ja jatkan.
Niin nin ne ovat demonisia "entiteettejä" ja vähintäänkin niitä "Turhia Syöjiä", jotka vain saivat kauan kauan sitten, ehkä Atlantiksen romahdettua, koko ihmis-apinakunnan vakuutettua siitä että HE !! HE, itse asiassa, ovat jotain TÄRKEÄÄ ja TARPEELLISTA ja jotain mitä ilman ei voi elää ja olla olemassa, sen enempää kuin ilman vettä tai ilmaa tai ruokaa. Mutta HE ovat tismalleen sen vastanapa; he ovat asioiden ESTÄJIÄ ja varkaita ja kontrollifriikkejä kiukkuisia mielisairaita pikku kusipäitä, vailla MITÄÄN hyödyllisiä taitoja tai LAHJOJA tai edes "välttävää" saati sitten SIEDETÄVÄÄ persoonallisuutta.
He ovat toisinsanoen: muinaisjäänne. Ja riippakivi josta ON. PÄÄSTÄVÄ. EROON.
Muutoin TÄMÄ sama jatkuu niin kauan kuin ihmiselämä on tällä planeetalla ja tässä ulottuvuudessa.

Tosin minä ounastelen että heidän aikansa ONKIN, toden totta, tulossa tiensä päähän VIIIIIHDOIN !!! Jopa ne henget on käsittääkseni sanoneet tämän, ja sen että kyseisiä olentoja ärsyttää ja vihastuttaa SUUNNATTOMASTI menettää se KONTROLLI mikä heillä on ollut T U H A N S I A   VUOSIA  tässä ulottuvuudessa ja elämässä, tällä planeetalla.
He riitelevät sen menetyksestä kuin lapset, loppuunsa asti. Ja tekevät kiukkuisina kaikkea typerää sabotaasia ja typerää ja ylimielistä....eli siis kuolevat kuten elivätkin; ärsyttäen ja kiusaten ja estellen ja haitaten toisia.
Rienaa eläessään, rienaa kuollessaan.


Toivotaan että koittaa todellakin ihan OIKEA Uusi Aika, jolloin ei OLE enää mitään vitun "politiikkaa" eikä "Kansallisvaltioita" vaan on vain AITOJA ja paikallisia IHMISIÄ ja heidän mahdollisia lokaaleja eli suomeksi "paikallisia" yhteenliittymiään, ja jos HALUAVAT niin jotain "transanationaalisia" tai valtavan kaaaaaaauaskantoisia.

MINÄ en totisesti TARVITSE mitään nimeltä "Suomi", minulle riittää oma seutuni ja se että tämä ylimalkainen "Suomi" alue YMMÄRTÄÄ, sanatta(!!), sen mikä on Yhteinen Hyvä.
Eikä tämän kanssa olekkaan mitään ongelmaa jos kaikki muut olisi edes ylentyneet kotikissan järjen tasolle, mutta kun ei nin ei.

Mutta NYT, minä, alan totisesti(!!) ajautua jo sivuun alkup. aiheesta.

Kyse oli siis työttömistä yms.Lakatkaa kiusaamasta työttömiä. It´s simple.

Soinin syöttöporsaskin on syönyt jo ihan liiankin kanssa hyvin, useammallekin inkarnaatiolle, sitä ei tarvitse ruokkia enää YTÄÄN. Menköön perkele lenkille tai vieriköön portaita alas tai jotain.
Samaten Sipilä; painu jo vitun seinähullu typerä körtti vittu vittuun sieltä ärsyttämästä ja haittaamasta ja sekoittamasta meidän KAIKKIEN "pakkaa" !!! Perkeleen typerä pallopäinen paskakasa.
Muiden ärsyttäminen ja kiusaaminen EI TUO poikaasi takaisin, vitun paviaani. Ja sellaisen menetyksen L U U L I S I !! Vittu LUUUUUUUUUUUUUUUULISI, tekevän jo edes väääääähän ihmisemmäksi, kuten se että Niinistö pyöri siellä tsunamin paskaveden seassa, mutta kun ei nin ei !
Kun ei nin vittu ei !!!!!!!

Täytyy lähes ihailla moista paikalleenjämähtänyttä HUONOA ja vääränlaista "persoonallisuutta" ja maallisen elämän "minää" !
Teillä lienee liikaa paitsi VÄÄRÄÄ MAAILMANKUVAA, niin yksinkertaisesti liikaa testosteroonia. Se tuppaa tekemään miehistä apinoita ja sokaisee suurimman osan ihan. tasan. täysin. Ja tod.Ja mainittava on, taaskin, että: ON olemassa myös ihmisiä joilla on vain lähestulkoon LIIAN KORKEA MORAALI, ja tämä on itse asiassa valkoisille ja suomalaisille melko TYYPILLISÄT, jotka eivät HALUA tukea tietynlaista "maata" tai maailmankuvaa tai sitä mitä kai pitävät "politiikkana" mitä se sitten ikinä onkaan. Joten, jos kärräätte nekruja suomeen, lakkaa tietynlaiset SUOMALAISET vain tekemästäkään mitään, ja totisesti; ihan piruuttaan !

vittuako sitä kantaa kortensa kekoon josta varastaa kaikki nekrut ja mustaloiset mitkä kehtaa, ja NE muuten KEHTAA !! Ja kekoon josta Soinit ja Sipilät vie kermat ja rusinat päältä ja syö ITSE suurimmat siivut. Ja koko vitun "byrokraattinen" järjestelmä.
SIELLÄ ja SIINÄ se vika on, kuten IHAN AINA, mutta kuten ihan aina; tavallista ihmistä syytetään. Ja suurin osa "tavallisista" ONKIN juuri niin tyhmiä ja ymmärtämättömiä että OTTAVAT SYYN niskoilleen. Vaikka tietänevät sen olevan "poliitikoissa" ja muissa hyödyttömissä kiusaajissa ja ammattitason loisissa. Organisoituneessa kriminaalimaailmassa suoremmin ilmaistuna. Mafiasta on kyse. Siinä kaikki.

MINÄ en tykkää mistään vitun "mafiasta", heittäisin koko saatanan porukan roskiin, rohkeasti, jos vain voisin luottaa siihen että Kaikki Muut olisi mukanani, mutta näin EI OLE suomessa. Eikä missään missä EI OLE Anglo-Saxeja.
Vain he ja minä olemme siihen KYKENEVÄISIÄ ja tarpeeksi "uskonnollisia" tai miksikä ikinä meidänlaisiamme, tässä asiassa, kutsuisittekaan.

Suomijuoppo mieluummin ALISTUU ja kiroilee sitten yksin kotonaan, USKOEN koko ajan että Kaikki Muut ovat häntä vastaan ja "heidän" puolellaan. Vaikka näin ei juuri KOSKAAN ikinä oikeasti OLE.


Mutta eniwei; tämä planeetta ja "ihmiskunta" EI NÄE YHTÄKÄÄN kunnon elämän päivää niin kauan kuin on olemassa(!) tuo vitun ultraärsyttävä paskapäiden lauma ja tundrajengi ja paimentolaiskansan jäänne, joka ottautuu KAIKKIALLA mihin ikinä meneekin, "Johtajiksi" ja alkaa ladella komentoja ja sädellä "lakeja" ja jaella käskyjä ja "kerätä veroja" yms paskaa. Niin kauan kuin he ELÄVÄT ja sikäli verilinjansa, ei KUKAAN MUU VOI OLLA VAPAA.
Asia on NÄIN helvetin yksinkertainen.

Mikä idea on TEHDÄ esim juurikin TYÖTÄ, jos sen HEDELMÄT menevät jollekin ansaitsemattomalle inhottavalle, sieluja raiskaavalle, laiskalle paskalle !?!? Kuten "poliitikko" tai "tuomari" tai "kyttä" tai jokin muu haittalaji ?

"Menestys kylvää itse oman tuhonsa siemenet" kuten sanotaan...


Atlantishan muuten tuhoutui !...
....mutta esim "Romania" tai Pohjois-Korea on jäljellä...

.......miettikää SITÄ !

HAHA HAHAHaaha haahaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti