torstai 4. toukokuuta 2017

Vedenpaine

En nyt sano miksi tai miten, mutta olen päässyt näkemään ja kokemaan kuinka nykyään kerrostaloissa on jumalauta alennettu vedenpainetta kraanoissa, koska joku vitun läskipää poliitikko on ilmeisesti käskenyt niin tehdä, koska joku läskipää vasurin kiusankappale on käskenyt niin tehdä koska "maapallo ei tykkää siitä jos sinä viihdyt elämässä, hetkeäkään!" ja koska "laki" sanoo kai niin, koska joku vitun lain-yläpuolinen "säätäjä" läskipää on siihen niin kirjannut.
Ja joku ääliö menee ja tekee !!!

Teidän täytyy TODELLA(!!) pelätä kyttiä !!

Minä en keksi enää oikein muutakaan syytä sille miksi te vitun vässykät tottelette jokaikistä vitun käskyä ja ehdotusta ja kehotusta ja "direktiiviä" ja muuta vitun ylimielistä mussutusta.
Vittu haistakaa vittu !

/

Vittu että teki ihan pahaa, otti ihan sydämestä, moinen ilkeys että pitää toisilta viedä saatana VEDENPAINEKIN perkele POIS, koska Helsingissä piilottelevat, pilveäpolttelevat, omahyväiset vitun kurkkupartaiset kusipäiset ja etuoikeutetut vasurin-"partalapset" on niin halunneet; ettei muilla o mitään !!

Kas siinä "kommunismi" pähkinänkuoressa !!

"Olkaa te ihan. vitun. totaalikurjia. Nin mä elän yltäkylläisyydessä ja pröystäilen ja mahtailen, sitten kun kerkiän teidän komentelultanne!"


Hei, paskapää; drop fucking dead !Mikä idea siinäkin mahtaa Kaikkeenpuuttuvilla Marxisteilla olla, että hoi polloilta täytyisi saada vesikin mieluiten kokonaan pois ulottuvilta, tai vähintäänkin säädettyä niin onnettomalle pihinälle että yhtä hyvin voisit huuhdella esim astiasi sateessa ulkona ?!?!

On täysin, TÄYSIN, mahdollista että ainakin osa "poliitikoista" jotka tällaistakin kiusaa ihmisille laatii ja keksii ja tekee, on "hyvät mielessä" ja he vain ihan oikeasti ovat niin saatanan vitun myötähävettävän ja suunnattoman ärsyttävän typeriä, että kuvittelevat TODELLA "säästävänsä planeettaa" tai jotain, josa suomessa kerrostaloissa ei kulje vesi enää entiseen malliin. Jolla muuten vielä tekikin jotain !!!
Se oli ainakin lapsuuden / nuoruuden aikoina ihan oikeasti HYVÄ, VAHVA vedenpaine.
Nykyajan vitun kusipää-kommari-Marxisti-suhinalla ei tee enää yhtään mitään, muuta kuin turhauttaa ja ärsyttää itsensä.

Mutta mitä jos juuri SE, onkin koko jutun IDEA ?!?!!?
PITÄÄ hoi polloi ÄRTYNEENÄ ?!?! Jatkuvan ärsytyksen ja turhautumisen tila ?!?!
Se voi hyvinkin OLLA niin, ja olla mahdollista, sillä "poliitikot" ovat kuten kytätkin; HYVIN. LAPSELLISIA. Morlokkeja. Ei siis ihmisiä.
Eikä kenelläkään heistä ole ihan kaikki kotona, joten sen voisi kuvitella kiinnostavan ja innostavan ja kiihottavan kyseisenlaisia kehareita, mikä ikinä onkaan jotenkin kaikilta muilta pois. Ja mikä inhottaa ja ärsyttää ja tuottaa alistettunaolemisen tunnetta.
Siihen ehkä pyritään.

Verta kerjätään siis nenästä toisinsanoen.

Saatanan vitun ilkiöt ja niljakkeet.

-

Mainittakoon vielä että esim Maahanmuutosta™ yms Marxistipaskasta VOISI säästää, mutta ei ! VEDENPAINEESTA yms "säästetään".Tätähän ON kovin vaikea saada "Tavallisen Ihmisen" aivan K Ä S I T T Ä M Ä T T Ö M Ä N umpikalloisen typerään vitun kommarinläskipäähän mutta; JOS nyt satutte NÄKEMÄÄN jotakin, niin ette satu HUOMAAMAAN että AINA(!!) kun jostain "säästetään", säästetään nimenomaan "hallintoalamaisilta"  EIKÄ "herroilta" eli "poliitikoilta". SINUA kurjistetaan, koska olet niin vitun tajunnaltasi sumennetun TYHMÄ että kuvittelet TARVITSEVASI jotain nimeltä "politiikka ja poliitikot ja lait ja Edustajat ja säännöt ja verot" yms Saatanan paskaa.

Toisinsanoen siis; "poliitikot" KOSTAA sinulle sinun OMAN tyhmyytesi ja herkkäuskoisuutesi ja pelokkuutesi. Se on siis ilmeisesti HALVEKSUNTAA ja INHOA ja VIHAA; päin näköä !


Saisi se vitun Soinin superläskikin mennä vaikka kerran kurjassa ja rumassa hevonpaskaelämässään PORTAITA pitkin johonkin, eikä tulla saatanan ihmisporsas kannetuksi ja kyydityksi kuin joku vitun Thaimaan-apinakuningas.


"Ota siinä vaan rauhallisesti Kansalainen...noooin..ja tosta Veeerooot ja tosta vedenpaine, hyväää..ja ..."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti