lauantai 6. toukokuuta 2017

Jetin ja V.E uusimmat jaksot

Jeti lyllersi ihan koto-suomessa ja Vain Elämää näytti meille kiehtovia puolia Robinista, eli sen yhden puolen mikä siinä on.
Sällissä on puolia kuin kissoissa yms.


Mitä jäi biiseistä mieleen niin ne oli kyllä yllättävän hyviä itse asiassa. Irinakin ihan REPÄS "sua varten" tai jotain, nimisellä biisillä.
Olli taas sekosi täysin ja alkoi lähinnä pelleillä, enkä osaa sanoa lopputulemasta mitään selkeää. Kai se ihan hyvä oli, viihdyttävä ainakin.
Samu veti taas todella hyvin, jonkun "henkevän" "vedon"..."onnellinen" se taisi iteasiassa olla.
Nikke ...sekin esiintyi siinä jaksossa.
Petra vetäisi ihan mallikelpoisen "vedon" sekin....jonkin biisin se veti.....venatkaas...no, en nyt juuri muista minkä mutta kyllä se ihan hyvä oli.
Selkeästi parhaan "veti" kyllä Laura Vee !!
Jumalauta; sehän oli oikeasti "laadukas" versio, sellainen Oikean Musiikin kuuloinen. Hämmästyttävän khuuli ja hyvä veto !
Ja sähäkkä luukkikin Lauralla oli.

Ihan jees jakso.

-

Sitten Yeti.


Jeti könysi pitkin Turkua ja jotain Mutkaa Hyrsylästä tai jotain, jonkinlaisessa junttikarvalakissa ja nahkarotsissa. Kävi Samuliinin Airan kanssa piirakoita leipomassa ja katselemassa sen akan kellarissa jotain nukkekokoelmaa. Aira lienee melko höyrähtänyt. Mutta siinä iässä se on kai vain normaalia.

Turussa Jeti häiriköi ohikulkijoita ja antoi niille kympin seteleitä, siitä tykkäsin.
Se on todella HYVÄÄ häirintää se.

Sitten oli jotain jotain jotain, ja sitten !
Sitten se meni johonkin muinaiseen lähiöön, missä lymyää nykyään neekeriä ja somppua ja mitä lie murjaania, ja kyläilikin joillain somaleilla.
Joita oli noin 20 per pieni kerrostalokämppä (pistää miettimään KENELLE nämä nykyiset suomessarakennettavat kaikki rakennukset ja talot oikein TODELLA ON suunnattu..).

Siellä se pääsi syömään kanaa, ja siinä kun somput vei astioita pöytään, tiputti yksi niistä puikulapäisistä neekeripojista lusikan tai haarukan lattialle, missä siis itse juuri käveli paljain somalin lättäjaloin, ja nosti sen muina miehinä siihen pöydälle !! Niiden joukkoon mistä sitten otetaan aterimet ja aletaan syödä.
Sompun jalkapohjia ilmeisesti.

YÖÄK.

Tuo on TYYPILLISTÄ noille vitun vatipäille; ei MITÄÄN hygienian tajua, ja lattiallepudonneet RUUATKIN ne usein nostaa vielä syötävien joukkoon. Olen nähnyt TUON ihan itse VIERESTÄ, ja kuten tiedätte minä EN käy kebappipaikoissa tai vastaavissa.

Kinkithän saattaa saatanat hakea salaatinlehtiä jumalauta ROSKIKSESTA !
SUOMESSA ! Jos muistatte tapauksen.Ei mitään niin ihmeellistä, mutta ihan hyvä jakso / ohjelma sinänsä. Kyllä Jeti välillä on jopa ihan hauskakin tai huvittava ainakin.


Ei näistä tämän enempää sanottavaa irtoa, mutta kun otin tavaksi näistä raportoida niin tässä tämä nyt oli.
Fin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti