tiistai 16. toukokuuta 2017

Ismo ja Alkoholi"Laki"

https://www.youtube.com/watch?v=trQbxViaHWc

Ismo Leikola ja suomen "alkoholi Lait".

Hah, siinä sitä on ! Lakia.

Tuubi minulle tuollaista suositteli ja katsoin sen ja se oli ihan hyvä.

Tuo oikein hyvin esiin sen mitä "laki" OIKEASTI on, eli byrokraattisille satanistisille pikkuvituille paskapäille ääliöille, häiriintyneille solipsistisille ylimielisille itserakkaille sekopäille "Ihmis Jumalille" ja heimopäälliköille loputtoman avoin "shekki" / "lupakirja" tehdä mitä milloinkin lystää ja sitten vain vedota "lakiin".

Ja suurin osa "ihmisistä", jos heitä siksi voi kutsua, on niin vitun toivottoman tyhmiä ja aivottomia että KUNNIOITTAVAT tätä järjestelyä ja ajattelevat sen "ehkäisevän anarkiaa" tai jotain muuta epämääräistä "kaikkihan ton tietää" apinanpaskaa, vitun laiskat ja munattomat, älyttömät zombit.

OIKEASTI kuitenkin, on "laki" JOKA MAASSA niin vitun valtavan yksityiskohtainen ja suunnatoman venyvä ja kaikenkattava JUURI SIKSI ETTÄ siihen voi tarvittaessa vedota ja saada a) hyvää valtiorotille tai b) jonkun vähän hankalan hiljaiseksi tai jopa "vankilaan" tjns.

SIKSI siihen täytyy, TÄYTYY, ympätä lähes KAIKKI mahdolliset variaatiot, JOTTA kyttä voi sitten "pidätystilanteessa" VEDOTA siihen johonkin. "Se on laissa!" hän parahtaa aivottomasta kallostaan ja typerästä saastaisesta ärsyttävästä, verta nenästäänkerjäävästä suustaan ja uskoo itse olevansa oikeassa ja jotekin Hyvä eikä suinkaan Totaalinen Saatanallinen Paha.

Sellaista on kun on SEKÄ tyhmä ETTÄ ilkeä JA myöskin hullu.


Asia toisin esitettynä siis on tämälainen; "lainsäätäjät" jättävät ITSELLEEN, EI SINULLE vitun taliaivo(!!!), mahdollisimman suuren "pelivaran". Jotta voivat tarvittaessa edelleen tehdä mitä lystää, ja vaikuttaa käpyaivojen silmissä edelleen joltain muulta kuin sosio ja psyko -paattiselta opportunistiselta satanistiselta rotalta. Ja luultavasti kyseessä on myös jokin vitun "vapaamuurari" tai jokin muu Ylevöitetty Typerys. Eräänlainen idiot savant.

Kyse siis on, kolmannella tavalla sanottuna, yksinkertaisesti ahneudesta. Pojattomasta itsekkäästä, elukan vallan ja muunkinlaisesta ahneudesta.

"Toi on mun!"....."ja toi!"....."JA MYÖSKIN SE!! ...älä siinä nälvi ja leiki typerää, tiedät kyllä itsekkin että MYÖS SE kuuluu minulle!!" TUO on kyttien ja kaikkien byrokraattien yms ASENNE.

Niillä on niin TOTAALINEN ja FUNDAMENTAALINEN ASENNEVAMMA että niiden täytyy kaikkien olla de facto; juutalaisia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ai miin; pakkohan sen on olla niin.Ajatelkaa asiaa NIIN että; vuonna 3000, olisi "Laki Kirja" eli Luciferin Raamattu, luultavasti noin ...mmm...sanotaanko että kahden(?) metrin paksuinen. SE on "pelin henki".

Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti