sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Sam Heedbärin Nemesis

HAH !! Sanoinhan minä !

HAHAHAHaaaaaaaaaaaaaaa...


AAAAAAAAAAHAHAaaaaaaaaaaaaaaaa !!

Minähän sanoin että tuo....lihavahko mieshenkilö tai läskipaska tai plösö kusipää tai narsistinen talipallo, tulee vielä romahtamaan ja luhistuu tuon koko "feikin" Menestyksensä ja vielä "feikimmän" hauskuutensa alle, ja NYT se vihdoin tulee toteen !!!

N E M E S I S on merkinnyt sinutkin, Sam.

Sanoin jo kauan sitten sen elävän Hybristä, ja sitä seuraa vääjämättä Nemesis. Siinä se nyt on.

http://www.iltalehti.fi/viihde/201705212200152851_vi.shtml

http://www.iltalehti.fi/viihde/201705212200152418_vi.shtmlLeidiis än Zentlemen; Sami Hedberg on alkanut luhistumisprosessin ja tulemme näkemään, toivottavasti ja todennäköisesti, mitä viihdyttävimmän maahansyöksyn ja tuleenleimahduksen, kuin Hindenburgh konsanaan.

Enkä nyt puhu vain hänen painostaan. Mutta siitäkin kyllä. En kielläkkään !On hienoa katsoa noita kaikkia asiaankuuluvia ja liittyviä kommenttejakin ja nähdä kuinka te muut alatte nähdä sen minkä minä näin HETI; Sam EI OLE HAUSKA vaan tarvitsee "oheispelleilyä" ollakseen edes VIIHDYTTÄVÄ, saati sitten hauska. Mutta HAUSKA hän EI pysty olemaan, vaikka kuinka HALUAISI ja yrittäisi, ja hän selvästikkin TODELLAKIN HALUAISI ja siksi yrittää, mutta kun plösöseni; sitä ei VOI haluta ja SAADA, sitä joko ON tai EI.
Ja sä et vaan o.

Sry.


Sanon taaskin, kuten olen USEIN toistellut, että; huoltoaseman henkilöstöön sinä sopisit, ulkonäkösikin puolesta, eli pyri johonkin huoltsikalle töihin tjns. Äläkä enää PELLEILE siellä komedialavoilla !! Vitun narsistinen VALTAVA lihava mulkosilmäinen möykky !!!!
Tu ny alas siältä.


.....epätoivoista !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti