sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Haistakoon Koivisto Vitun (HKV)

Ilmeisesti monet teistä surivat tuotakin vitun puupäätä "poliitikkoa" ?! Koiviston "Manua" ?!
Haistakaa kaikki vittu.


Teillä ei taida, samojedin lantapäät, olla kovinkaan paljon mitään OMAA tai mitään TODELLISTA ja rakasta ja jotain tämänsuuntaista ?!

Mikä siinä onkin että tämän maailman massat JUHLISTAVAT omia sortajiaan ja ryöstäjiään ja tyhmyytensä ja älyllisen saamattoman laiskuutensa hyväksikäyttäjiä !?!?!?!

Se on hämmästyttävää.

Maukka oli "poliitikko" IHAN siinä missä muutkin, eikä MIKÄÄN muu. Itsekäs röyhkeä anastaja ja paska; kaiken kertoo yksin jo se että hän oli "poliitikko".
Avatkaa nyt vittu silmänne perkele !!!!

Vittuako sitä surra jos joku vanha riutunut rujo äijänkäppänä kuolee, ja joka on ollut koko hyödyttömän ikänsä "mukana politiikassa" eli manipuloimassa tätä todellisuutta ja anastamassa teiltä kaiken mitä teillä on tai VOISI olla ?!!?!?!

Vittuako te SITÄ surette ?!?!!?

Saatanan ääliöt, älykääpiöt ja alhaiset vitun idiootit.
Haistakaa kaikki pitkä vitun paska.

Teillä on totisesti piiiiiitkä matka kotiin.
Tästä maailmasta.
Te olette 180-astetta nurinkurisia ja väärinpäin, ja Helsinkisyndrooman mukaisesti rakastuneita sieppaajiinne.
Minä taasen inhoan ja vihaan ja halveksin ja kartan ja vältän niitä. Ja odotan että he todella myös joutuvat maksamaan "synneistään" tai miksi sitä kutsuukin.


Kaikista Luciferin Juonista, lienee "politiikka" se kaikkein "nerokkain" ja juonikkain ja onnistunein. SE näyttäisi saaneen teidät keskinkertaiset vähä-äyiset imbesillit kiedottua kaikkein tehokkaimmin ja totaalisimin itsensä ympärille. "Politiikka" !!!??
Ei jumalauta....vittu saatana...eli lajitelma sosiopaatteja, psykopaatteja, luihuja roistoja, nynnyjä nörttejä ja lukutoukkia, sekopäitä ja yyberkyttiä, ja ilkeitä pikku vittupäitä ja hyväksikäyttäjiä, lajitelma varkaita ja sabotööreja ja anastajia ja pelkureita ja pettureita ja itsekkäitä röyhkeitä rottia ja tylsiä "liian läskejä oikeisiin töihin" plösöjä "bisnespuvuissa" ja muita vitun megarumiluksia, joita kukaan ei haluaisi edes NÄHDÄ!!! Saati sitten totella ja kuunnella ja seurata ja elättää !!!

Ja NÄMÄ ovat teidän mielestänne jotain "jonkin arvoista" ja koko elämänne väärtejä ? Tärkeämpiä kuin toteutua ITSE ja seurata intuitiotaan ja sydäntään ja järkeäänkin välillä ja tärkeitä vain ylipäätään !??!


Vittu olette muuten tyhmiä.
Ei millään pahalla, jos ei millään hyvälläkään. Tämä on vain toteamus tai lyhyt arvostelu.

En saata kertakaikkiaan käsittää MIKÄ siinä "keskiverto heteromiestä" tai ketkä sen pääkannattajia ovatkin, niin kutkuttaa ?!?!?! Onko se jokin mauttomien ja tyhmien Eskapismin muoto ?! Onko se jotain neuroottista ja symboolista, josta ette enää osaa irrotautua ? Vai onko siinä se "valta" mielestänne niin kiehtovaa ?!
Valtaa EI OLE missään "politiikassa", "politiikka" on nimenomaan sen VARASTAMISTA ja manipuloimista ja anastamista POIS TEILTÄ. Joissa ja joilla se OIKEASTI ON, eli Meillä Kaikilla !!
Oppikaa nyt jo herran perkele edes tämä !!!

Ja HYVÄKSYKÄÄ se,  vitun taliaivot !!!!!!!!!!!!!!!!!

"Esivalta" EI TULE mistään vitun jumalasta läskipäät vaan Saatanasta ja Juutalaisista ja TEIDÄN omasta houreidentäyteisestä apinanpäästänne.

Tai voisihan sitä sanoa että "takapuolesta".
Sieltä se tulee.
Ja sinne sen tulee viipymättä palata.

Kuten minun tuonne ylempiin sfääreihin. joille te vain nauratte. Kunnes sitten jonain "päivänä" tai aikana huomaatte olevanne siellä itse.
Kysykää sitten siellä "kuka helvetti se Kapteenin Blogin tyyppi oikein oli!?!?" ja i shall appear !


Mutta unohtakaa kaikki nämä entiset Idolinne; ne on totisesti juuri sitä, epäjumalankuvia. JA demoneita ja vihollisia ja säälittäviä sielun alkioita ja rumia reppanoita.

C´est la vie.


Sen pitäisi olla Kuivisto  eikä Koivisto, ja sen olisi ihan hyvin voinut taputella vain johonkin lantakasaan, eikä järjestää mitään vitun "maansurua" tms.


Mutta; huvinsa kullakin kai sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti