tiistai 2. toukokuuta 2017

Hankamäkeen taas linkki (01.05.2017)

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/04/o-tempora-o-mores.html

Hyvä kirjoitus, ja heti ensiksi täytyy todeta tuohon mistä Ellilän Mikko saa vielä aneurysman eli tuohon "Natisdokumenttien jatkuvaan suoltamiseen" ja YLEen että; miksi helvetissä te sitten KATSOTTE YLEä ylipäätään ?!?!

MINÄ esim en vain KATSO sitä, enkä siksi välitä hevon vittuakaan siitä paska sontaa sieltä suolletaan. Puhukoot yksin, antakaa hullujen puhua yksin. Se ON niin yksinkertaista. Kuten tekin.
AHAHAHAHaaaaaaaaa.

Mutta vakavasti: Hankamäkihän käsittelee huumoriakin tuossa jutussaan, ja mainitsee, ihan oikein, että nykyajasta on tullut tosikkomaista.
Totisesti.

Todella todella tosikkomaista, ja sen SYY on "Politiikka" ja vittupäät eli Vasemmisto. Ja kaikki tyhmät ja tiukkapipoiset idiootit kusipäät jotka eivät katso, että heidän täytyisi rajoittaaa itse itseään, kuten me Sivistyneemmät teemme.
Voisinhan minäkin vaikka rikkoa jonkun ikkunan tai kusta jonkun postilaatikkoon, mutten vain TEE niin. Tätä kutsutaan Vasurin räyhävittupäät "itsekuriksi" ja "tietoisuudeksi" ja "tietoisuudeksi itsestä ja omista teoista ja omasta suhteestaan muihin, ja maailmaan" ynnä muuksi sellaiseksi.


"Oireellista on, että yhteiskunnassamme ei sallita nykyisin juuri minkäänlaista huumoria, vaan sen asemasta julistetaan tuomioita ja vaaditaan poliittista korrektiutta".

^ Näinhän se on.
Pikkusielut VAATII aina paljon, ja AINA huumorin ja kaiken hauskan ja iloisen ja sen sellaisen poistamista. He haluaisivat TODELLISUUDEN itsessään, olevan yhtä nyrpeän typerä kuin he itse ovat, omassa iljettävän ylimielisessä Hybriksessään.
Mutta ei se ole, vaikka sangen HIRVITTÄVÄ kyllä onkin. Joka vain LISÄÄ tarvetta "huumoriin" yms.

Outoa on MINUN näkökulmastani lähinnä SE että suomalaiset on saatu, ja näin helposti, paimennettua tällaiseen älylliseen karsinaan ylipäätään !!!
Mikä VITTU TEIHIN oikein meni !?!?

Ei sitä "sisua" ja "talvisodan henkeä" ym junttipaskaa nyt juurikaan sitten NÄY, KUN sitä TARVITTAISIIN !!!
Ei TODELLISUUS vain suinkaan YLLÄTTÄNYT teitä ?!? SODAN uusi MUOTO ?!?!


Jep ! Sellaista se ON.
Sota.
Se YLLÄTTÄÄ !


"Tosiasiassa media itse kaipaa ja rakentaa noita kohuja, joissa jokin asia nostetaan suuren draaman välineeksi vain siksi, että asiaan liittyy joku perussuomalainen poliitikko, jota halutaan murjoa toimituksissa. Näin on, jotta saataisiin klikkijuttuja uutisten virtaan."

Täsmälleen, ja MINÄ sanoisin että; mihin helvettiin suomessa TARVITAAN koko vitun MEDIAA ylipäätään !??!

Koko vitun käsitekin, "media", on jo kulahtanut ja aikansa elänyt, kuten lähes kaikki Eurooppalainen, kuolkookin pois. 
Ensin minä en snaijannut kun se "lempibloggailijani" sanoi Euroopasta, että siellä eletään nuhjuisesti ja keskiaikaisesti ja takapajuisesti jne, mutta nyt minä olen snaijannut sen ihan kristallinkirkkaasti. Tottahan se ON ! Amerikka on se mihin se ELINVOIMA ja maailman HUOMIO ja kaikki, KAIKKI, meni; eurooppa ON "maailman sairas mies" ja euroopassa eletään yhä edelleen, täsmälleen, kuten hän sanoi "keskiaikaisesti ja rähjäisesti" jne.

Euroopassa, ja suomessa, on MUKULAKIVIKATUJA for fucks sakes ! Se jos mikä on SUORAAN tuulahdus raikkaalta keskiajalta. Raikas kuin hikinen sukka navetassa. Ja eurooppa ja "Suomi" on täynnänsä kyseisenlaista "Historianelävöittämistä" ja muuta härkäpäistä vitun typeryyttä / "Traditionalismia" jos oikein hienosti sanotaan.


Ja tuo "media" - se on kuin jokin vitun idiotti, kuvitelkaa esim visuaalisesti se Nuija ja Tosinuija leffan nörtti-dorka hahmo joka haluaa siihen puhelinkoppiin sen rikollisen siellä jo ollessa, vähän sen tyylinen vitun puiseva nuija joka yht´äkkiä ilmestyy SINUN näkökenttääsi / "kuvaruutuusi" jostain sen kulmasta ja änkeää, taaskin Nuijasta ja Tosinuijasta, kuin "Lloyd" siellä hampparipaikassa sen samaisen rikollisen naamalle yrittäen syöttää sille niitä pillereitä (rotanmyrkkyä) ja "kertoa kaikenlaisista tapahtumista" ja mitä niistä tulisi Median mielestä ajatella.

Mutta; me tiedämme JO!! Kiitos internetin, kyseisistä tapahtumista ja niiden taustoista ja syistä ja taustojen syistä ja taustoista ja asiaankuuluvista sivujuonteista ja niiden kissoista. Ja me tiedämme JO liiankin paljon maailmasta, teidän on melko vitun MAHDOTON olla enää vitun kommariloiset milläänlaila "relevantteja" yms nykymaailmassa.
Olette jääneet ajastanne kuin fyysinen, aktuaalinen, oikea linna.

Joka muuten on melko "keskiaikainen" sekin ! AHAHAHA. Onhan sellaista välillä hienoa katsella ja onhan sillä kuriositeettiarvoa ym, mutta ei sillä enää mitään TODELLISTA "virkaa" ole.Eikä suomen kokoisessa "Valtiossa" tai ihan täällä suomen MAASSA, täällä "Kansalaisyhteiskunnassa" jota Valtio siis pitää väkisin "omanaan" ja kontrollissa, huohottavan typerien paskahousukyttien avulla ja "Lainkuuliaisten" lobotomiapotilaiden zombilaumaa säätelemällä, TARVITSE mitään vitun Uutismediaa ylipäätään.

Täällä HARVOIN on ylipäätään mitään RAPORTOITAVAA, joten jo SIKSI tapahtuu kuten Hankamäkikin huomautti, eli että media itse nostaa jonkin aiheen esiin ja kiljuu siitä sitten ja sen saamista vastareaktioista yms.
Jos näin ei tehtäisi, seuraisi siitä Helsingin rikkaita kusipäitä häiritsevä ja kuumottava, kiusallinen hiljaisuus. Eli hyvin SUOMALAINEN olotila.

Ja jos samat Tampereen kommarimulkut ja Helsingin paskapäät ja kommarimulkut, jotka nyt ovat "töissä" lehtien toimituksissa ja pitkin "mediaa", tekisivät jotakin hyvää ja hyödyllistä ja kuten Hankamäki sanoisi "lisäarvoa tuottavaa", varsinaisempaa TYÖTÄ, paitsi että Suomi voisi paremmin ylimalkaan, ei olisi myöskään mitään kausteja ja kohuja ja tyhmiä turhia uutisia jostain vitun Kardashianin rumasta perseestä tai siitä kuinka Kymijoella on nähty orava tai jotain muuta joutavanpäiväistä paskaa ja sontaa.
Suomessa TUOTETTAISIIN SILLOIN SITÄ LISÄARVOA, joka on ainut millä on MITÄÄN vitun väliä !! Jollei vain istu mietiskelemässä. Jos ylipäätään TEKEE jotakin, on se syytäkin "tuottaa lisäarvoa". Kai sen nyt sanoo jo tyhmänkin vähäkin järki ?

Laivanrakentajat tuottaa laivan ! Mitä "poliitikko" TUOTTAA !!?!? Tai kyttä ?!

Tuo inhottanee teitä koska tiedätte vastauksen kyllä itsekin, mutta sen varsinaisempi HYVÄKSYMINEN merkitsisi tähänastisen tunnetun ihmis-apinahistorian roskiinheittämistä ja sen vääräksi tieksi myöntämistä, ja siihen ! SIIIHEN...ei perkele apinat lähde alentumaan.
Vaan koettavat, kuten "poliitikot", härkäpäisesti vain "löytää jonkin uuden tien" jostakin jotenkin.

Kytät ja "poliitikot" tietenkin ovat vain varkaita ja kunniattomia kusipäisiä häiriintyneitä itsekkäitä rottia, jotka tulisi ampua nähtäessä. Mutta kuten jo Oscar Wilde hoksasi, TÄMÄ MAAILMA nimenomaan TUKEE alhaisten toimintaa ja "heikkojen tyranniaa vahvojen yli". Joskin hän puhui lähinnä naisten tyranniasta miesten yli, mutta se pätee KAIKKEEN koko tässä typerässä vitun apinaelämässä.

Ja suurin osa ihmisistä ja heidän töistään / työstään, on joka tapauksessa täysin ylenpalttista ja ylimääräistä ja liiallista ja kuollutta painoa jne. Suurin osa KAIKESTA työstä on vain työn takia ja tähden ja ajan täytettä ja kuluttamista ja tyhjänpäiväistä hyörintää.
On eri asia istua jossain vitun nettikaupan fyysisessä toimistossa ja / tai sitten louhia timantteja kaivoksissa tai porata kalloja kirurgian vastaanotolla tai rakentaa taloja ja laivoja. näissä on vissi ero.
Yksi on "töissä" ja muut TEKEE todellista ja yleishyödyllistä TYÖTÄ.
He tuottavat lisäarvoa, eivätkä ANASTA sitä ja syyttele uhria. Lähinnä kai siksi ettei uhri koskaan hoksaisi tilannetta, HERÄISI ja heittäisi kyseistä vitun ilkiötä loista niskastaan. Siksi on kyttiä ja "lakeja" - jottette te Työntekijät HERÄISI. Ne saastat jotka niitä luo ja juonii, lakeja siis, näyttävät sentään käsittävän JOTAIN ja tajuavan sen verran että; jos vyöryttää KOKO AJAN ja HELTYMÄTTÄ, vuolaana jatkuvana virtana, hyökyy päälle niinsanotusti, ei uhrille jää muutakaan kuin joko iskeä vastaan, väistää tai asettua staattiseen puolustukseen. Ja SE on se tila jossa "Yhteiskunta" on ja makaa. Paikalleenjämähtänyt puolustus kyttien ja "viranomaisten" ja valtion ja "lainsäätäjien" loputtomalta VAIKUTTAVAA armadaa vastaan.
KUKAAN ei saa HETKENKÄÄN rauhaa.

Nämä on ovelia nämä lihavat viiksekkäät ja ilkeät vanhat, vapaamuurari sedät !! Wanhoja poikia viiksekkäitä. Ja todella pahanluonteisia.
Ja heidän oppinsa tulee SUORAAN muinais-egyptistä, mutta niin tulee ympärileikkelykin ja paljon muuta typerää primitiivistä roskaa ja tauteja. Esim siis juuri "vapaamuurarius" ja muut pelleilyn muodot.


Mutta ....näyttäisin taas ajautuneen lievästi aiheesta sivuun. Tai en sikäli että kaikki liittyy kaikkeen, mutta kuitenkin.


Sekin on melko todellista mitä Hankamäki sanoo, että monikultturismin ym vaaliminen on tuottanut sen luokan juovan / kuilun suomalaisten välille että samanmoisen löytääkseen täytyisi pakittaa kai juuri Kansalaisodan aikoihin.
Ja jumalauta SILTI sitä jankutetaan yhä edelleenkin, joskin nyt jo SELVÄSTI vähemmän ja varovaisemmin ja edes mikroskooppisesti HARKITEN.
Jaa niin, siitä puheen ollen, satuitteko muuten näkemään SEN uutisjutun että ovat parkkeeranneet SUOMESSA(!!) suuria maansiirtokoneita ja mitä lie traktoreita ja rekkoja poikittain kaduille, vapuksi, isoissa kaupungeissa ? Eli...ihan perinteistä suomalaista vappuriehaa !!
Ettei joku saatanan vitun ähläm-älykkäpiö aja rekalla väkijoukkoon.

HAHHAa....wau. Tulee totisesti mieleen se sammakko mikä ei huomaa pian KIEHUVANSA.
Mutta hei! Täkeintä on että te että vaikuta Rasistilta™ kenenkään silmissä ja se että ne jotka ei saa omaakaan lasta (ehkä VIESTI luojalta?!?!) saavat sentään jonkun vitun ylijäämäneekerinpennun jostainpäin pimeää tautista primitiivistä Vitun Afikkaa !
SE on SE millä on vittu väliä !Ja sanotaan nyt se vielä että Hankamäki on siinäkin oikeassa että on ällistyttävää miten herkkänahkaisia NYKYAJAN suomalaisista jotkut ovat, edelleen, jonkin vitun muinaisen tapahtuman johdosta. Kuin jokin idiootti irkku tai jokin, mikä ei koskaan unohda jos joku kaatoi vaihkapa kaljatuopin sen isoisän syliin tjns.

Ja Punaiset; itsehän te käsittääkseni yrititte täällä jotain Saatanan Perkeleen Helvetin vitun "vallankaappausta" ja jumalauta KOMMUNISMIN !! vittu KOMMUNISMIN jumalauta, saattamista "voimaan" tai jotain, täällä !!
Joten mitä vitun varaa teillä on VALITTAA itse   asiasta !?!? Saatanan vitun luuserit vätykset perkele ! Helvetin torakat ja ryssäläiset tunkkaiset vitun lapamadot ! Olkaa tyytyväisiä että teitä on ilmeisesti ylipäätään, yhä edelleen elossa ja olemassa !! Ja jos ahdistaa tämä laimeahko kommunismi, niin muuttakaa perkeleet ryssälle. Siellä se alkuperäinen on voimissaan kuten aina, ja tulee aina olemaan.
Eli jos jurakausi miellyttää niin mitä siinä vielä kuhnitte ? Menkää ryssälle.


Mutta niin, hyvä kirjoitus Hankamäeltä.
Lukekaa pois vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti