tiistai 23. toukokuuta 2017

Kyttien Uusimmat Edesottamukset 23.05.2017


^ Theer wi gou.

Sika kuristelee vähän muijaakin siinä sivussa, vitun aivoton typerä perkeleen zombi-ameeba, ja osaa tehdä sen niin ettei jälkiä juuri jää.

Tuo ^^ oli vain niin VITUN tyhmännäköinen olento, jopa kytäksi(!!), että otin siitä tuon kuvan talteen.
Ei ihme että on kyttä !! Se näyttää juuri niin vitun tyhmältä, vähä-älyiseltä, himmeältä, älykääpiöltä öyhöltä ja zombilta, kuin joltain vitun cro-magnon taistelusimpanssilta, ettei se VOIKAAN olla muuta kuin kyttä.

On se sitten ihana ! Ja mitä fiksuimman ja älykkäimmän ja yleishyödyllisimmän näköinen olento tuo tuossa ^ ylempänä.
Tuota on järkevää ja viisasta ja hyvyyttä sinänsä, palvoa ja kunnioittaa.
Tuollaista  vieraita ihmisiä komentelevaa rutikuivaa vitun pölkkypäistä dorkaa puupäistä paskapäätä.
Naaaaiiiiss !

Ja ei ! Ei tuollaista voi nähdä missään, tai missä tahansa, eläintarhassa - siinä pleksin toisellapuolen !
Älkää ny viittikö ! Viisastelijat !Valehteleva sika.^^... o_o ??! Jotenkin en ole yllättynyt, mutta SIITÄ olen että tuo on tuossa luettavissa ! Virallisesti !
Eli: kytät haluaa tehdä ITSE "rikoksia" yms kivaa, ja olla jäämättä kiinni. Sitä tuo TARKOITTAA, jos on luetunymmärryksessä ongelmia niin SITÄ se TARKOITTAA.Rattijuoppo sika.


Siinä oli tuo keissi, jota jo silloin kommentoinkin. Eli kytät aiheutti taas sivullisille vaaraa, kuten tekevät käytännössä JOKA KERTA kun alkavat jotakuta ajaa takaa.
Kelkkailija-rattijuoppo sika.Ja sitten mitä "ilahduttavin" vahvistus kaikelle mitä teille sioista sanon, ja kuva on "meemitukikohdan" yhdestä artikkelista. En nyt jaksanut lähteä hakemaan sitä linkkiä, mutta suht. tuore kirjoitus se on, tsiigatkaa." Kyttänä, rakastan typeriä ihmisiä, sillä ilman heitä olisin työtön! "Nuff said !!


Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti