tiistai 9. toukokuuta 2017

Emmanuelle Makarooni !Daimien...Lusif....venaas...."Emmanuelle Makarooni" siis, on voitanut Ranskan "Vaalit" ja on nyt  / kohta maan uusi "Presidentti". Eli "poliittinen" mies jota kaikki imbesillit tuijottaa herkeämättä, päivästä toiseen, ihmettä odottaen, ja joka menee autoihin sisään ja tulee autoista ja myös taloista, ulos, ja joskus esiintyy Julkisissa Haastatteluissa ja puhuu Poliittista Paskaa ja jolle ohjataan suunnattoman suuria rahavarantoja ilman MITÄÄN todellista syytä tai kykyä tai palvelua tai hyödykettä tai muuta vastiketta, ja joka syö Virallisesti kakkua ja croissantteja ja juo Virallisesti kahvia ja ehkä expressoa yms ja joka puhuu Sivistyneen Hienostuneesti toisille vastaaville ultraröyhkeille vitun nilviäisille ja mulkuille, toisista maista, joiden "Kansa" on aivan yhtä tyhmää ja oppimatonta ja surullisen junttia ja typerää ja taikauskoista kuin Ranskankin hampaattomat villit.

Ja TÄMÄ kyseinen mulkku on JO NYT ehtinyt heittäytyä poikkiteloin Trumpinkin tielle ja ilmoittaa että "mä aion olla mulkku!!" - joka ei yllättänyt ketään.
Ei KETÄÄN.Koko planeetalla.

Ei ketään !


Ja luultavasti, mikäli en pahasti erehdy, aikoo hän RAKENTAA monta monta uutta Suur Moskeijaa ja Maahanottaa miljoonittain Moniosaavia™ neekereitä ja muita Tasa-Arvoisia ja muita Hyödyllisiä Idiootteja. Ehkä jopa suomalaisia !
(Ei sentään.)


Itse asiassa; äijä varmaankin ITSE pommittaa sekä omansa että muut Europidit ydäreillä, tyhmyyttään?....ehkäpä. Pahuuttaan ?...takuulla !
Saadaksen Muslimiääniä ?...miksi edes kysyt ? Oletko jotenkin hidas ?
Vajavainen ?

Ottautuisit "Politiikkaan" tai kytäksi herran tähden !
Lahjallesi on käyttöä !
Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti