torstai 4. toukokuuta 2017

Thaimaan Apinakuninkaan Kunnia

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201705032200119264_ul.shtml

Ahaaa  "sotilasjuntta" - en muistanutkaan !
Thaimaa siis ei ole muuta kuin vähän eteläisempi Pohjois-Korea.

Ihan. Sama. Paska.

Maanpäällinen helvetti ja kiirastuli, täynnä typeriä ja vaarallisia apinoita ja demoneita.

Järkyttävää ja järjetöntä.

Painukoon kyseinen kuningas takaisin sinne mistä tulikin, eli jonkin demonisen roiston takapuoleen / perseeseen.


Tämä KAIKKI, tämä alempien rotujen alkanut pullistelu, johtuu vain siitä että, tai no paitsi tietysti että heidän OMA iänikuinen tympeä essenssinsä tulee esiin, siitä siis että; valkoiset on ottaneet takapakkia "maailmannäyttämöllä" ja Angosfääri lakkasi sen rakentamisen ....mitä ikinä se sitten aikanaan olikin rakentamassa. Jonkinlaista Globaalia Kristikuntaa tai Globaalia Englantia tai jotain. Mutta siitä hankkeesta tai pyrkimyksestä, Enterpraissista(!), luopumisesta on seurannut KAIKKI tämä, kaikki vitun vatipäiset idiotismit ympäri planeettaa ja koko terrorismi sinänsä itsessään.


Minun on pitänytkin mainita asia Blogissani, eli se että minua iljettää aivan totaalisesti se kuinka nykyaikana valkoiset idiootit nynnyilee ja matelee kaikkien alhaisten nenäapinoiden edessä ja takana ja käskystä ja käyttäytyy ikäänkuin olisi siistiä ja khuulia ja "oikein" ja "moraalista" ja aikuista ja mitä lie, kulkea jumalauta OMASSAKIN MAASSAAN kakka housussa ja kyyristellä peloissaan ja huitoa ja puhua kuin jokin idiootti, jotta kaikki vitun totisestikkin(!) IDIOOTTI neekeritkin ymmärtäisivät.


Nykyvalkoisilla tarkoitan kai ensi-sijaisesti Sukupolvi X:sää tai vähän vanhempiakin. Meitä muita ei niin nappaa ylipäätään koko "maailmanpelastelu" touhu. Meillä on ensinnäkin ylipäätään jotain muuta TEKEMISTÄ kuin keskittyä huutelemaan kampuksella "iskulauseita" typerä imbesillin virnistys typerällä idiootin lärvällämme, nuhjuisissa tummanvihreissä vanhoissa käytetyissä vaatteissa. Ja vain siksi että joku vitun etelä-amerikan viidakkoon paskonut tyhmä tappajamarakatti on sanonut joskus jostakin jotakin, tai joku vitun ylimulkku vittupäinen ryssä on horissut jotakin typerää ryssäläistä paskaa kännissä, aikanaan ryssällä. Luultavasti perunasäkkiin verhoutuneena ja kylmissään, nälissään ja vitun vihaisena !
Eli ihan Perus Vasemmistolaista Meininkiä.Thaimaan Kuningas Parpalpapal Päpäpäpäl Chankkank´gai.


Piti sanoa että "ei mene kauaakaan kun Thaimaassa kyykistellään, ihan niin kuin KAIKISSA muissakin viidakoissa, maassa, ruohikon seassa ja hiekalla, luu nenässä poikittain ja syödään toinen toisiaan ja heitellään paniikissa ulvoen keihäällä kaikkea uutta, vierasta ja ulkopuolista." Mutta sehän on JO Thaimaan olemus herran tähden !! Mitä minä oikein ajattelin !?
HAHAHah....THAhahahh.aijaijaijaijai... joskus minäkin OLEN todella todella naiivi, yhä edelleen.

Pinta on vain pintaa   apinat ja ihmiset.No eniwei, tuli jostain syystä mieleeni se sanontakin taas, että "vain huorat ja varkaat huutavat kunniansa perään".


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti