torstai 4. toukokuuta 2017

Työttömyysturvan "Muutos"(tuho)

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705032200119600_u0.shtml


"Hallituksen" Uusin työttömien Kiusaamis-Esitys.


Tilanne on jo TODELLA paha, jos ja kun joudun olemaan Lii Vitun Läskipään kanssa samaa mieltä ja "samoilla linjoilla", mutta NYT !! Näin todella ON käynyt.

Tuo esitys ei ole vain "järjetön", se on silkkaa PAHUUTTA ja esimerkki "typeryydestä" ja itse asiassa myös "politiikasta" itsessään, sinänsä.

Tuo on jo niin totaalisen käsittämätöntä, että se teki ihan vaikutuksen !!
Hah....wau ! Joskus vielä "poliitikot" saavat minutkin ihan täysin YLLÄTETTYÄ härkäpäisellä kusipäisellä piinkovalla inhottavalla ilkeydellään ja tunkkaisella typeryydellään.

En tiedä edes mistä alkaisin purkamaan TUOTA kyseistä vitun lantakasaa.


"HS:n mukaan työttömän tulisi jatkossa hakea vähintään 12:ta työpaikkaa kolmen kuukauden aikana. Jos työtön ei näin tekisi, hän menettäisi työttömyyskorvauksensa 60 päiväksi."

Wau!
En tiedä mitä oikein edes sanoa. Kai tuo sitaatti tuolta jutusta riittää eli "miten pihalla tämä Hallitus oikein ON?!?"

Tuo on ihan tasan tahallista kiusaa ja juuri sitä mistä juttu tai kaksi sitten "puhuin" eli pelkkää yhdentekevää vitun hyörintää, pelkän yhdentekevän vitun hyörinnän takia. Ämmämäistä ja inhottavaa, ärsyttävää ja kiusaa.
SITÄ se on. Ei mitään muuta.
Paljon melua tyhjästä; kuten koko vitun "politiikkakin". Mutta hei, itsehän halusitte / haluatte !! Ilmeisesti ?! Kai ?
Vai....kysyttiinkö teiltäkään mitään? Vai OLETETTIINKO sitä vain että "sähän oot siis osa tätä ja mukana tässä ?? rait? Lait siis koskee sinuakin...jne ?!"

..........Iteasiassa muuten EI !! Ei KUKAAN kysynyt KOSKAAN MITÄÄN !
Eli kyllä; he ovat vain OLETTANEET ja ...........sillä on sitten menty. Ja se on kelvannut hoi polloille noin 10.000 viime vuotta putkeen.

Idiootit.

Mutta toki siihen on vaikuttanut se sekopäinen lauma väkivaltaisia idiootteja jotka toimii nykyään monikkerilla "Poliisi" tai "Sika" tai "Kyttä" jne, mutta jotka ovat toimineet halki ihmis-historian milloin milläkin nimikkeellä ja oikeutuksella.
Heidän AINOA, VARSINAINEN oikeutuksensa, tulee lähinnä siitä että heillä on tarpeeksi fyysistä ja ehkä myös psyko-emotionaalista "väkivaltapotentiaalia" ja siitä että heillä EI OLE minkäänlaista moraalia tai katumusta tai käsitystä oikeasta Oikeasta ja Väärästä ja oikeudenmukaisuudesta ja totuudesta ja maailmankaikkeuden olemuksesta ja sen hienovaraisuudesta ja sen sellaisesta.
SIINÄ heidän voimansa itää; typeryydessä ja mudassa painivassa väkivallassa. Ei missään, MISSÄÄN, muussa.
SIINÄ kaikki.
KAIKKI.


Mutta niin, eksyin näköjään jo aiheestakin.Tajuaako tuonkin "esityksen"(!!) tekijät esim sitä että pienemmillä kuin HELSINKI - paikkakunnilla ei OLE lähimainkaan noin montaa työpaikkaa ja ei takuulla AVOINTA ! Jos YLIPÄÄTÄÄN noin montaa työPAIKKAA.
Ja mikä vitun käärmeen ajaminen pyssyyn tämä koko idea edes ON ?!?!
Tajuaako ne lainkaan SITÄ että TYÖTTÖMINÄ on sangen ERILAISTA VÄKEÄ ja sangen useista erilaisista SYISTÄ !!?!!?

Tajuaako ne asian PROVOSOIVUUDEN joidenkin kannalta ?! Ärsyttää ja lyödä, JO ärsytettyä ja lyötyä ?!
Sotaako ne TODELLA haluaa ? Sillä siltä tämä kaikki näyttää.

Ovatko he NOIN vieraantuneita hoi polloin arjesta ?!
Elämästä sinänsä ?

Tajuaako ne mitä on olla 60 päivää ilman mitään rahaa ?!?!
Minulla on haapea käsitys ja voin sanoa HETI sen olevan yksinkertaisesti mahdotonta.
Sellaista näppäryyttä ja säästökykyä ja ovelaa sijoitusjuonta tai "raha-asioista ymmärtävää" hyvää vinkkiä ja tapaa järjestellä arkeaan EI OLE, jolla selviää 2 kokonaista kalenterikuukautta ILMAN RAHAA. Sellaista EI OLE.

Se on kuin vilpittömät ja aidot aikeet ja rehellisyys ja suoraselkäinen kunnollisuus ja myötätuntoinen ymmärtäväisyys ja vastuunkanto POLITIIKASSA; sitä EI OLE.
No joka tapauksessa, tuo tuskainen vitun parahdus on jo niin kipeää kamaa, etten kertakaikkiaan jaksa vaivautua pureutua siihen syvemmälti tai edes suuttua siitä sen koommin. Se menee jo yli, ja menettää siksi tehoaan. Liika on aina liikaa.

Tämä kusinen rätti suoraan Les Miserablesin muutenki jo kurjille silmille on totaalinen hävyttömyyden ja kusipäisyyden ja ilkeyden ja pikkusieluisen imbesilliyden huipentuma ja "politiikan" kaaoksen ja häiriön LOPUTTOMAN luonnin tyylipuhdas toteutuma. 

Ja tämän absoluuttista ja jo pöyristyttävääkin kusipäisyyttä vain KOROSTAA se että tällaista kehdataan vittu työntää nokan alle samalla kun maahan valuu milloin mikäkin vitun neekeri-barbaarilauma tuosta vain! Ja toinen heti perään, ja tänne lappaa mitä lie vitun ählämeitä, julistamaan kuinka Arabian hiekoilla eletään, aaseja nussien ja toisiaan murhaten ja kebabia syöden ja Luciferin erästä ilmentymää palvoen.

Tämä on HÄRSKIÄ. SITÄ se on.
SE on kai se oikea sana tähän, härski.


Sipilän vitun pallopäinen paskapäähän tämänkin taustalla lienee ? Nou ?
Se äijä tulisi hakata jo kilon paloiksi ja äkkiä. Vitun tyhmä perkeleen körtti !

Vaikka SINUT on kasvatettu olemaan tyhmä ja ääliömäinen ja aina väärässä, EI tarkoita että sinun tulee LEVITTÄÄ TYPERYYTESI KATTAMAAN KOKO MAAILMA vitun iljettävä nilkki !! Vaan yksinkertaisesti SITÄ että SINUN tulisi tehdä ITSELLESI jotakin.
Hommata uusi persoonallisuus tai aivot ehkäpä !? Jotain sellaista.


Ja sanon vielä senkin että; mikä vittu siinä ON ettei nämä vanhemman Sukupolven jäärät kertakaikkiaan näy käsittävän ettei varsinaista "TYÖTÄ" enää vain OLE
Ja sitäkään ettei se ole mikään vitun ITSEISARVO, paitsi orjalle ja robotille.
Ja sitä että "työelämä" on vain yksi MAAILMANKUVA, ja johon he ovat pakottaneet / houkutelleet / aivopesseet lähes koko planeetan populaation mukaan.

MINUA etoo kuten Hankamäkeäkin, koko vitun iljettävä ja alhainen KÄSITEKIN "työelämä" !! Kristus mitä Super-Riistoa !! Ja SIITÄ ei Vasemmiston kommarit pukahda mitään !
Koskaan.

He vain haluaisivat HALLITA ja KONTROLLOIDA ja "säädellä" sitä ITSE.Sanon myös tämän, kun olen jo kauan halunnut sanoa.
- Ehkäpä "Hallitus / poliitikot / Valtio" on hoksannut että "hei! kappas ...työttömäthän syö saatana samasta ryöstösaaliskuormasta kuin mekin!! perkele !! Asialle On Tehtävä Jotakin!" ja sitten he tekevät tai koettavat tehdä "jotakin".
He ovat siis ymmärtäneet, että he itse ovat loisia ja elävät siivellä, ja työttömät on Se Toinen Suuri Kategoria niitä joiden voi katosa "elävän siivellä" - jos asian niin näkee.
Eli siis kyse on taaskin kilpailusta. Ja kuten se "lempibloggailijani" asian sanoi, ei Valtio voi sallia MINKÄÄN muun olemassaoloa KUIN juurikin..........Valtion !
Se pyrkii AINA ja KAIKESSA Totaaliseen Monopoliin. Se on syöpää ja ruttoa, ja miksi rutto tai syöpä itse itseään suitsisi ja rajoittaisi !?!?
Miksi se olisi AHMIMATTA(!!) isäntänsä ?!

Paitsi ehkä SELVITÄKSEEN, mutta kyse ei olekaan kovinkaan TIETOISESTA elämänmuodosta, joten itsemurhansa selittyy sillä.

Tämä on TODELLA yksinkertaista.

Kuten em taudit, ja bakteerit ja sen sellaiset.
Joita muuten, hahahaa iroonista kyllä, nämä Nykyajan Suomineidot (Työllistämistyössään [alla]) tuovat näppärästi mukanaan. Omista maistaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti