tiistai 23. toukokuuta 2017

(Linkki) Rikkaat vs Köyhät

Vaikka tuo toveri näyttää hieman kommunistisehkolta tai Marxistisehkolta, niin ihan sinänsä kyllä hyvä ja oikeassaoleva kirjoitus.


http://tuomaspetri.puheenvuoro.uusisuomi.fi/237349-koyhyysrajan-alapuolella-ei-olla-tyhmia-vaan-niukkoja-resursseista


Näen yhä selvemmin ja selvemmin itse, kuinka KAIKKI tässä maailmassa ja elämässä on lähinnä VAIN Rikkaat potkimassa Köyhiä.
Siitä on kyse "laissa", siitä on kyse "politiikassa", siitä on kyse sodassa plus vielä vähän muustakin samansuuntaisesta, siitä on kyse "säännöistä" puhuttaessa ja sekalaisista muista esteistä ja rajoituksista ja sen sellaisesta ja milloin mistäkin.
Kyse on siitä että rikkaat mulkut paskapäät ei voi SIETÄÄ köyhiä, yhtään sen enempää kuin ymmärtääkään. Eli ei juuri yhtään.

Rikas joka on syntynyt rikkaaksi, on vääjäämättä IDIOOTTI. Ja epärealistinen, luita ja ydintään myöden.
Ja kuten "lainsäätäjät poliitikot ja kytät" - katsoo mieluummin kuin vasuri; itsestään ULOS ja syyttelee ja komentelee muita, sen sijaan että keskittyisi itse ITSEENSÄ ja pitämään ITSENSÄ kurissa ja ITSESTÄÄN huolta. Mutta kun on tyhmä ja paha niin on tyhmä ja paha, ei sille mitään mahda kai sitten.
Eikä sillä että kauhean suuri osa teistäkään, hoi polloi, EROAISI tuosta mitenkään kovin merkittävästi.

Mutta eniwei, rikkaat vs köyhät, siitä näyttäisi olevan hämmästyttävän suureen ja merkittävään extenttiin kyse.

Ja kuten tuossa jutussakin sanotaan, TÄRKEÄ ASIA, kaikenlaiset työttömien lyömistoimet ja pakottamiset ja muu ALISTUS tottakai vain TUHOAA ja inhottaa ja ärsyttää ja lyö ja provosoi ja lyttää heitä LISÄÄ, ja täten varmistaa ALASpäin viettävän syöksykierteen. Ja sen vahvistumisen entisestään.

Tämänhän kyllä LUUULISI olevan ihan itsestäänselvää, selvää kuin pläkki, mutta ei se kai sitten ole. Sekään.

Vasurit eivät selvästikkään ole yksin, ja ainoita, joilla on ongelmia hyväksyä tämä todellisuus sellaisena kuin se ON. Tuo näyttää koskevan lähes KAIKKIA ihmisapinoita kaikkialla !
He KAIKKI haluaisivat sen olevan niin tai näin, muttei juuri täten kuin se ON.
Jopa MINÄ kuulun tuohon kategoriaan herran tähden !! Mutta minun tahtoni ja visioni ja muu vastaava, on vain PAREMPAA kuin suurimman osan teistä ja tottakai suurimman osan mitään "vasemmistolaista" - yksinkertaisesti koska; minä olen viisaampi ja älykkäämpi ja jo syntyessäni "vanha sielu". Minä olen lähes Buddha jo nyt, minun haluni on TASOKKAAMPIA ja laadukkaampia. Kuin ihminen verrattuna pussihukkaan tjns.

TASOERO, siitä on kyse.


-

Rikkaiden yksi SUURIMMISTA ongelmista on iroonista kyllä, keskittymiskyvyn puute.
Jos MINÄ olisin jokin vitun Saudin-rikas, olisin AINA tiennyt melko tismalleen mitä tehdä, mihin keskittyä, mutta enää en välitä, ja mitä tuollaista jankuttaa kun ei OLE Saudi-rahoja.

Ja kun ei osaa keskittyä, JA on muutoinkin typerä pallinaamainen paska jolla on huono ja kurja "luonne" tai persoonallisuus, niin sitä sitten vain tuppaa kääntymään muiden kiusaamisen puoleen saadakseen edes jotain viihdettä ja/tai tunteen elossaolemisesta.
Keskittykää perkele pelaamaan vaikka Battlefieldia tai aloittakaa joku rikkaiden tylsä harrastus, tennis tai jokin, ja lakatkaa käymästä jumalauta pullanmuruista taistelevan Köyhälistön kimppuun !! Vitun alhaiset materialistiset, ahneet pikku porsaat ja paskat.

HÄVETKÄÄ !Ja sanon vielä että; se on naurettavaa kuinka te vihaatte / pelkäätte köyhempiä kuin te, ihmisiä.
N A U R E T T A V A A  !!!!!!

Jos tai vaikka, ei olisi rahaa, niin ei tässä kai mitään krokotiilejä olla ?
Ei köyhäkään sinua, vitun nyrpeä rikas mulkku, TAPA ja/tai syö, HETI, jos uskallat jalkautua Bentleystäsi johonkin pienemmän taajaman grillille.
Eritoten suomessa.
Ainakin nyt vielä toistaiseksi.

Mussutin tai somppu VOI toki kyllä tulla pistää puukolla tai jotain, en tiä. Muttei "kantis" luultavasti...kvaak..näin täällä kait pukeudutaan ja kävellään, olkaa levollisia siskot, mennään..kvaak.. "Ja muistakaa Rikkaat että; köyhäksi on saattanut joutua / päätyä sellaisia / sellainen joku ihan absoluuttisesti ANSAITSISI olla siellä ihan "päällimmäisenä", mutta .......kohtalo. Syystä tai toisesta.
Maailma on sadistinen, eikä luojaa näy tai juuri kuuluu, saati oikeudenmukaisuutta, joten MUISTAKAA että köyhien seassa olisi se seuraava Suur Tyyppikin.
Suotta potkitte siis siihen suuntaan.

Sanon vielä että; teillä, rikkaat, on HÄMMÄSTYTTÄVÄN vähän MINKÄÄNLAISTA visiota ja visionäärisyyden vikaa !!! Minua sitten saatana ärsyttää katsella noin rutikuivaa ja tyhmää, perkeleen lautapäistä, porukkaa jolla ON rahaa, mutta ei MITÄÄN khuulia ja hyvää käsitystä sen KÄYTTÄMISESTÄ !!

Muistakaa ettei käärinliinoissa ole taskuja !
Latiakaan ei lähde täältä mukananne. Ei penniäkään tai centtiä. Ei kerrassaan MITÄÄN.

Luin jostain jokin aika sitten tästä aiheesta, että -ja piti laittaa linkkikin mutta se vain jäi- yksi syy tähän johonkin "talouskurimukseen" on yksinkertaisesti RIKKAAT, sillä; he eivät KULUTA sitä rahaansa ja laita sitä likoon ja liikkeelle ja täten LIIKUTA TALOUDEN RATTAITA.
MINÄ en löydä MITÄÄN moitittavaa tai virheellistäkään tuosta "päätelmästä". Täsmälleen niinhän se ON, joku vitun tylsä rutikuiva dorka paska istuu kuin Roope, VAAALLTAVAN rahakasan päällä ja .............siinä se.
MITÄÄN ei TAPAHDU !!!

Kuuhunkaan ei lennetä, mutta köyhien köyhyys käy silti hermoon !

Haistakaa saatana vittu ! Vitun houkat !

Tämä maailma on muutenkin vain eräänlainen "Matrix". Voitte uskoa kun sanon niin, tai voitte olla kuolemaanne asti uskomatta, ihan sama, mutta KAIKKI KULUU TEIDÄN TYPERYYTENNE TÄHDEN HUKKAAN.
Halki vuosiTUHANSIEN !

Ihan. Kaikki.Kiitos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti