tiistai 16. toukokuuta 2017

Suomi - Kanada 16.05.2017 Erä.3

Ensimmäinen 3 min; kanukki läpi, maali.
Suomalainen liukuu kuin hylje, jäätä pitkin, estäen kanukkien melko varman maalin.
Kanukit veti tolppaan.

Vauhdikas alku.


Sitten lisää havaintoja...

Ja TAAS suomalaisen maila katki.
Kuinka PALJON sitä VOI lyödä, AMMATTILAINEN, OHI !?!?!?!?!?
Siis; koittakaa ny vittu saada niistä paikoista SISÄÄN siihen MAALIIN se kiekko, eikä sinne VITUN PLEKSIIN !! Jumalauta AINA !!Ahon(?) piti ottaa kiekko ylivoimalla, haltuunsa siis, mutta hän HEITTÄYTYI, kuin jossain komediassa, jäähän.

Suomi ei saanut MITÄÄN siis aikaan, viidellä kolmea vastaan.
Mitään !
Ei MITÄÄN !!

Paitsi heittäydyttyä jäähän.

Juntit vain seisoivat maalinsa takana peukalo takapuolessa, ja tuijottelivat hölmistyneenä ympärilleen, ja Saukkonen selosti että "kanada peittää nyt syöttölinjat". Mutta ei siinä niin käynyt, vaan juntit vain seisoi siellä oman maalin takana ja sormi pyllyssä ja tuijotti, NIIN siinä kävi.


Ihmettelen suomalaisten selostajien taipumusta voivotella ja TOISTAA ja toistella ja toistella ja sanoinkin muuten että "toistella" ? Niin nin toistella, siis, toistan; toistella, koko vitun viimeinen erä sitä kuinka "tässä nyt tulee käymään". "Kylmät" tai jotain.
Hei luupää; ME NÄHDÄÄN SE !! Se tiedetään TOTAALISEN ABSOLUUTTISEN VARMAKSI TOTAALIFAKTAKSI jos on minuutti tai 2 erää, kolmatta, jäljellä, Kanadaa vastaan, ja olet yli kaksi tai kolme maalia jäljessä, että siinä EI TULE voittoa. Ei sitä tarvi jankutella koko vitun erää !!!Mutta eniwei, sinne meni se. Se on hävitty.
Juntit tuhlasi TAAS "saumansa". On se ihme vitun juttu kyllä. Luultavasti SEKÄ bioloogista, ETTÄ psykoloogista / psyko-emotionaalista.

Mutta viis siitä. Lätkää se vain oli.Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti