keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Mitä on "laittomuus" ?

Tämä tuli yht´äkkisesti mieleeni tässä jo aiemmin eilen, päivällä, joten ilmoitan sen nyt teille tyhmille ja tietämättömille ja huijatuille. Eli Teille Kaikille.
Myös syyllisille itselleen.

MIKSI joku joutuu "vankilaan" tai saa "sakot" tai jotain, mitä vain, mitä "lakijärjestelmä" nyt ikinä aiheuttaakaan !?!?!?!?!

UNOHDA tuo oma TYPERYYTESI ja HOUREESI ja se mitä sinuun on manipuloitu ja PAKOTETTU ja väkisin letkuruokittu sittemmin SYNTYMÄSI tähän typerään vitun apinamaailmaan ja maapallon ulottuvuuteen. Mikään mikä on mielestäsi jotenkin, ei ole sinnepäinkään.


Se miksi joku OIKEASTI joutuu linnaan yms on se että; hän on ÄRSYTTÄNYT niitä jotka tykkää kurittaa muita, ja myös tappaa muita olentoja. Siinä ihan kaikki. Aivan täysin ihan totaalisen kaikki.


Nähkää, jotkut vain syntyy varustettuna liiallisella lihasvoimalla ja ruumiinmassalla, mutta he ovat järjestä TÄYSIN tyhjiä typeriä tyhjäkalloja, ja heidän yhteytensä "henkeen" tai korkeampaan minään, Itseen / Logokseen, on lähes TÄYSIN katki ja poikki. Heillä on fyysistä voimaa, muttei mitään muuta. Ei järkeä eikä tietoisuutta, ei omaa tai muutakaan moraalia, ei käsitystä reiluudesta tai oikeasta ja väärästä, alhaisesta ja kunniallisesta, ei luultavasti myöskään makua.
Heillä on VAIN voimaa. Siinä kaikki.
Ja näistä keskinkertaisista käpyaivoisista raivotautisista idiooteista koostuu aina ja kaikkialla Hoi Polloi. Ilman yhtäkään poikkeusta. Paitsi EHKÄ Japani. En tiedä; ne on oikeasti melko eriskummallisia.

Kyttä on vain mielesairas typerä imbesilli joka ei itsekään ymmärrä MIKSI hän tekee niin kuin tekee, eli PAHAA toisille, toisten käskystä, mutta hän vain automaatin tavoin tekee niin. Jos KYSYISIT häneltä "MIKSI teet noin?!?"...............saisit todennäköisesti vain raudat käsiisi tai joutuisit tappamaan kytän. Jolloin ne ensin panikoituu ja katoaa, ja sitten palaavat KAIKKI joukolla saalistamaan sinua, ihan kuten käsittääkseni monet monet "rikollisetkin". Riippuen TÄYSIN tyypistä. Mutta kyttien tapauksessa tuo on VARMAA. Niin ne vain toimii.
Sellaista on vallanrakkaus ja tyhmä, väärä maailmankuva. Ja käsitys kaikesta.

Jos siis joutuisit "linnaan", se johtuu VAIN siitä että olet toiminut jotenkin tai sanonut jotain, joka ei miellytä "valtaapitäviä" vitun käärmeitä, jatäten; sinä et TOTELLUT heitä.
Eli minkä se tekee heistä ja mitä he de facto, ovat ?!?!
Thät´s rait; Modernien Aikojen Fariseuksia.

He ovat Jumalan ARKKIVIHOLLISIA ja siinä samalla siten vapauden ja totuuden ja kaikkinaisen hyvän ja hauskan ja räikeän ja älykkään ja sen sellaisen. eli Elämän vihllosia voidaan sanoa.

Ne tuhoavat koko planeetan kaikkien ihmisapinoiden KOKO elämän.
Ja NÄITÄ vitun SUPERpaskapäitä te älykääpiöt idiootit PALVOTTE ja palvelette ja tykkäätte niistä !??!

Vittu te olette yhtä seinähulluja ja sekaisin ja pimeitä, kuin typeriäkin !


Fariseukset haluavat että HEITÄ totellaan, eikä Jumalan "lakeja". Joita on mm painovoima ja tämänkaltaiset, se että pitää olla OMA ITSENSÄ ja reilu ja ottaa muut huomioon, eikä elää ja olla kuin eläin, mitä suurin osa teistä kuitenkin ON, ja rakkaus tietenkin kaikkein ylimpänä.

Jos siis, toistan, joutuisit linnaan, se johtuu VAIN siitä että; ärsytit Byrokraattia. Eikä MISTÄÄN muusta, naiivi typerys.
Lucifer EI TYKKÄÄ YHTÄÄN menettää valtaa jota on pitänyt täälläkin luoja ties kuuuuiiiinka monta vuosituhatta, mutta KAUAN !!!!!
Eikä siitä tykkää KUKAAN tai mikään, jonka "elinkeino" on roikkua kyseisessä Enterpraississa (pyrkimyksessä) hankajalkaisena ja loisena ja hyötyjänä mukana.

Poliisi on pahan puolella ja suoraan hyvää vastaan, ihan kuten KAIKKI "Valtiollinen" ja "Virallinenkin".
Ja te tiedätte kyllä vitun idiootit itikat tämänkin !

Ei ole MITÄÄN "oikeutta puuttua muiden elämään ja määräillä ja ohjailla sitä ja sanella", se on VAIN rikollisuutta ja pahuutta ja öykkäröintiä ja kiusaa, mutta kun on tyhjäpäinen typerys ja byrokraattinen paskahousu ja hyödytön iljettävä imbesilli älykääpiö ja loinen, tai psykopaatinen tyhjäkatseinen piinkova innokas hullu, niin mitäpä tässä, Ritari Ässä ?
Sille joka ei KADU, kuten kyttä ja suurin osa "rikollisista", kaikki on Sallittua.
Tee vaan jos hyvältä ja oikealta ja oikeutetulta ja oikeamieliseltä tuntuu !
Jos olet VAHVA.........olet varmastikkin myös ÄLYKÄS !! ........

..THAhaahahahAHAA tuo meni jo aika pitkälle, jopa sarkasmina ! HAHAHAA "vahva JA älykäs" !!!! HAHAHAHA, kaikkea sitä tuleekin kirjoittaneeksi.

Eniwei, härkä on esim melko vahva.
On sanontakin, "olla härkäpäinen"....
Kyttä on melko vitun TOTAALISEN härkäpäinen. "Ei voi taipua, Laki SANOO niin!!" ............

Mitä vittua sitten vitun idiootti älykääpiö ?!?! Vitun puussa-asuva barbaari.
Jos jossain lukee jotain, niin mitä vitun väliä sillä on TODELLISUUDESSA ?!?! Ja kun sitä jotain ei ole KUKAAN henkilökohtaisesti IKINÄ hyväksynyt eikä pyytänyt eikä halunnut jne jne jne. Vitun sekopäinen perkeleen hyypiö.

Sietäisit saada turpaasi JA luodista, ja TIEDÄT tämän vallan vitun mainioisti itsekin. Ja TOIVON todella että KAIKKI teistä saakin.
Ehkä jos SITTEN se paaaaaaaksu paksu lapsenkallo alkaisi vähän joustaa, ja snadisti valoa voisi tihkua sisään.


"Lainvalvonnassa" on kyse SODASTA Kaikkia Muita Planeetan Ihmisiä kohtaan, "lainlaatijoiden, byrokraattien, poliitikkojen ja kyttien" toimesta, ja em. vitun vittupäiden paskalörtsyjen sotasaaliin metsästyksestä.
Siinä ihan kaikki.
Ei ole OLEMASSAKAAN mitään "tahoa joka vahtii ettei pahuus tee SINULLE mitään / jotain". Tai ON mutta SE TAHO on IHAN TÄYSIN MUU !! Se on ihan totaalisen eri asia. Vaikka se voi toki joskus TOIMIA jonkun, jopa noiden vitun lantahippujenkin kai, kautta, mutta nuo ei LIITY siihen sen enempää mitenkään.
Sen enempää kuin jokin viidakkokissa Borneossa. Paskalla puunoksalla.
(Missä / jolla luultavasti asuu myös joku neekeri. Tai anteeksi "Suomalainen" piti kai kirjoittaa.)


"Poliisintyö" on vain tyhmien toisille tyhmille, ja myös meille tietoisille olennoille, tekemää kiusaa, kun eivät muutakaan osaa, viitsi tai keksi. Ja koska elämä on tyhmälle aina tylsää, ja kun on voimaa sitä haluaa kai sitten koko ajan käyttää. Mikä tarkoittaa että suurin osa ELÄIMISTÄ on kyttää räikeästi MORAALISEMPIA ja täyspäisempiä ja REILUMPIA ja oikeamielisempiä ja hyveellisempiä ja oikeammassa ja parempia ja ylempiä ja kunnollisempia ja paremmassa omien voimiensa kontrollissa. Ja oikeammalla maailmankuvalla varustettuja.
Mutta elukathan kai näkeekin niitä "henkiä" joten ei kai se ihme ole. Kyttä taas näkee vain mitä joku pullistunut vitun läski Hyper Itsekäs "byrokraatin" koiranpaska kirjoittaa Pyhälle Viralliselle Paperille.

Tämä on myös, mainittakoon, tämä koko "poliisi" touhu; RIKKAIDEN SOTA KÖYHIÄ VASTAAN.
Kuten ehkä olette jo ounastelleet. Ja oikeassa siinä tapauksessa olette.
Kyllä se näköjään niin ON että, jos syntyy rikkaaksi, syntyy todennäköisesti moraalittomaksi lahjattomaksi rumaksi tyhmäksi persläveksi, vailla juuri mitään merkitystä, ja sitten sitä vain alkaa käyttää, koska TILAISUUS ja MAHDOLLISUUS ON(!!) olemassa, kiusaamaan muita.
Köyhempiä.


Siitä EI seuraa mitään hyvää.


Tähän EI myöskään pidä ALISTUA !
Ja tämä taistelu alkaa SISÄLTÄ !
Kuten JOKAINEN muukin.


Jos Hoi Polloi ette PELKÄISI kaikkea ja aina, niin vitun paljon, ei teitä voisi kontrolloidakaan. Ja jos "sallisitte lastenne tulle tyköni" ettekä antaisi Väärien Profeettojen ja Luciferin kurjien koiranpaskojen ja alitorakoiden ja demoonisten imbesillien täyttää vauvojenne ja lastenne muovailtavaa päätä täydellä ja totaalisella koiranpaskalla ja kissankin paskalla ja saduilla ja hyödyttömällä ja haitallisella humpuukilla ja ihan silkoilla, hyötymistarkoituksessa käytetyillä, valheilla.
Niin nin JOS sallisitte TUON, en edes osaa kuvitella millaisessa maailmassa eläisimme.
Ainakin kai sellaisessa jossa TE kiipeilisitte neuroottisina koko ajan senille ja raapisitte naamaanne paniikkikohtauksessa ja hokisitten että "ne tulee!! ne tulee!!....MITÄ JOS NE  VITTU TULEE!!!??" jne yms.
Mutta EI NE TU.

Se on lähes tulkoon ihan täysin KAIKKI vain päässäsi.

Ja jos tuleekin; oletko ikinä funtsinut että ehkä se on KOHTALO ?!! Ja niin OLIKIN TAPAHDUTTAVA.

Ja sillä välin nämä "Virkapukuiset" sinkoilee ja kiiruhtaa ja ryntäilee täällä pitkin ja poikin materiaalista ulottuvuutta yrittäen PADOTA sen minkä henki on vaivalla järjestänyt. TARKOITUSTA varten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti