tiistai 23. toukokuuta 2017

Mänchesterin Isku

Jaaha ja juu, kyllä. se OLI sitten ählämi.
Nuo kaikki luvut vähän vaihtelee, mutta tuossa tuo pääpiirteittäin ON.

Mänzesterissä pamahti siis taaskin ählämi, ja ....mikäs muukaan ?!
joku vitun Italiaanoko ? Vai ? Suomalainen kenties ? Tai joku hurri ?
Nounounounounou kyllä se on ihan AINA ihan ählämi kun jossain pamahtaa.

Anna tämän nyt vain jo upota siihen kovaan ja iljettävään, ylimieliseen typerään taistoloiskalloosi sinäkin VITUN Tawja VITUN Hawonen. Saatanan ärsyttävä kusipäinen ruma vanha ämmä.
Sen kun vain, vitun super-jästipää, HYVÄKSYT kerrankin elämässäsi jotain. Tosiasiat esim.


En tiedä; onko missään KOSKAAN räjäyttänyt itseään kukaan tai MIKÄÄN muu KUIN juurikin "muslimi" ?!?! Eli vesikauhuinen aavikkorotta.

- Mainittakoon muuten että näin tuossa päivän aikana yhden somppuseurueen ja ne vaikutti yllättävän, ällistyttävän ja sanoisinko jopa, ikäänkuin, tavallaan, kirjaimellisesti, epäilyttävän, iloisilta ja äänekkäiltä ja pirteiltä.
Siinä oli yksi koiras ja loput taisi olla ninjapukuisia, se saatanan sälli HIPAISIKIN minun paitaani. Jumalauta että otti saatana hermoon !! JUST otin saatana pesusta tulleen ja silitetyn paidan käyttöön ja HETI!! HETI, saatana ensimmäinen, olento mikä siihen koskee, on joku SAAATANAN VITUN "somali" !!!

Olin jo karjaista sille jotakin, mutta hillitsin itseni ja aattelin että lataudun täyteen Pyhää Vihaa ja ehkä pamahdan sitten itse NIIDEN PÄÄLLE tai jotain.
Myöhemmin.

Ja olen myös, nyt, melko lähelle 100-prosentin varmuutta VARMA, että niillä ei ole LAINKAAN normaalintasoista puheääntä. Ei iloisina eikä muissakaan olotiloissa.

Se on AINA sitä samaa kirkumista ja äbäläwäbälä-mölyämistä ja niitä kurkkuäänteitä mistä nuo kielet koostuvat. Aina. Ikäänkuin ne koettaisivat kailottaa jatkuvasti toinen toistensa YLI.


No, mutta, kuitenkin.
Käväisin tuolla "MV-Lehti" lehdessäkin taas, ja siellä oli tähän tapaukseen liittyen, siis Mänchesteriin, EI minun kohtaamiseeni somppuseurueen kanssa(!!),  sellainen juttu missä kerrotiin että jossain sivustoilla oli VAROITETTU tästäkin iskusta NELJÄKIN TUNTIA etukäteen !!

Ja ensinnäkin a) SE tarkoittaa sitä että "viranomaiset" epäonnistuivat lässähtäen, mikäli tuo varoitus sisälsi paikkatiedot yms, tai b) se tarkoittaa JOKA TAPAUKSESSA sitä että tämä paljon märehditty myyttinen "Maltillinen Mussutin" EI OLE mitään todellista ja olemassaolevaa, sillä TUOSSA oli T Ä Y D E L L I N E N tilaisuus heille astua esiin ja ottaa ja VAROITTAA valkoisia lokaaleja. Mutta mitään ei tainut kuulua tai tapahtua.

Ja nyt, tänään, on kaikkialla kaikki "islaminuskoiset" olleet..... ..ihmeellisen pirtsakalla tuulella.

Siistii hei! Määäään! Daaawwgg. Kun ootte ottanu meille ja Uudelle Sukupolvelle, nin, tänne näitä uusia ja tasaveroisia, Ihan Yhtä Suomalaisia / Valkoisia, Kuin Mekin, leikkikavereita.
Kiitoksia vaan !


*Nostan täällä olematonta hattua*Noh; sellaista se "Politiikka" on !!
Ja jos siinä nyt yks tai muutamia kymmeniäkin, 8-vuotias kuolee konsertissaan niin hei! Huu givs a fak !!? Äm ai rait ?
Fak jeaah aim rait !

POLITIIKKA(!), ja sen seuraaminen ja kannatus, SE on se millä on jukolauta Jotain Vitun Väliä ! Fak joor kids !

Niin se Junkkerikin sanoo....Juncker.

Kiistellään vain puvussakulkevien dorkien sölköttävien valehtelijoiden nörttien kanssa mikroskooppisista säädöistä "poliittiseen ohjelmaan" tai jotain muuta yhtä ihanan leijuvan ja alatimuuttuvan abstraktia ja totaalista kissanpaskaa, eikä tehdä tai jumalauta edes NÄHDÄ(!!) mitään TODELLISTA ja mitään mikä on ihan TÄSSÄ. NÄIN.Ihan hyvin te vedätte !


On kyllä mukavaa, täytyy ihan myöntä, kuinka nämä räyhäävien rättipäiden rauhanpurkaukset on näin arkipäiväistyneet ! Tähän Tulevaisuuteen oli ilo kasvaa.
Kiitoksia tästä ! Kiitos kiitos. Ja ei, älkää suotta nousko seisomaan, rauha rauha vaan, kuin Leijonilla lätkäpeleissä.Aatelkaa muuten vielä, kaikki, SITÄ että; kun puhutaan Amerikasta ja sen ASEISTETUSTA KANSASTA, että HETI kun Amerikkalainen artisti tuli EUROOPPAAN niin bäng!! Ählämi-islamisissien Terrori-Isku !!
Ihan. Heti. Kättelyssä.

Millaista "Eurooppakuvaa" luulette tällaisen Amerikkalaisten silmiin rakentavan ? Ehkäpä vähän vähemmän jotain "Renesanssin neroutta, ja taidetta ja runoutta" yms, ja enemmän Balkania.
Jotain sellaista.

Voisimmekin itse asiassa ihan hyvin alkaa kutsua koko Eurooppaa jo NYT, koska ennemmin tai myöhemminhän näin tapahtuu JOKA TAPAUKSESSA, niin voisimme ehkä alkaa kutsua eurooppaa jo nyt nimellä "Suur Balkan" tai ihan vain kotoisasti "Bosnia" tai jotain ?
Hutuländ ? Jotain tällaista.

Kysykää jos haluatte jotain Virallista ja Lopullista ehdotusta. Minä olen TODELLA hyvä näissä.

Paljon parempi kuin luulette Blogin perusteella.Tsiigatkaa mitä ne "poliitikot" nyt TEKEE. Ja KENELLE ! AHAHAHAhaaaaaa.
Ja kytät siinä hinauksessaan, voivotellen että "näin nyt vaan täytyy tehdä" - kuten kaikki "ihmishirviöt" halki tunnetun historian.Kiehtovia......ja kiehtovia, aikoja tässä on elelty ...jo vähän pidempäänkin.P.s Koska näitä täällä nyt JO olevia neekereitä ja muslimeita ja heitä adoptoineita paikallisia "haasteellisia" aletaan oikein kärrätä ULOS ?? Koska ?!
Hei !?
Hei !??! K O S K A ?!?!...nin: KOSKA ?!?!
Hei !??!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti