lauantai 4. kesäkuuta 2016

Vasureista-Pakottamisesta-Monikultturismista™

Tervehdys kai...?.... jollekkin joka täällä saattaa joskus liikkua.

Tässä on joitain huomioita joita on pitänyt jakaa jo aiemmin, mutta olen vain..... ollut aikaansaamaton, it´s thät simpl.


Mitä tulee tähän "Pakko Monikulttuurisuuteen™" tai "Pakko Kansainvälistämiseen™" niin, se on periaatteessa SAMA ASIA kuin se, mitä jotkut tekee, kun työntävät koiran naamaa paskaläjään ja toruvat sitä, sanoen jotakin sensuuntaista kuin että "hyi! ....kato nyt!! mitä olet tehnyt!...tuhma koira!... tyhmä!" tai "kato ny saatanan rakki taas, perkele !!??" ...."häh!"....ja jäävät siihen tuijottamaan toisiaan, koira siksi ettei käsitä tilannetta ja ihmis-apina siksi ettei tiedä mitä sanoa tai tehdä, odottaessaan koiralta jotain älykkäämpää reaktiota kuin murhaajalta jolle sanotaan että "olet kasa ultra-itsekästä hyödytöntä paskaa!". Se ei osaa kuin tuijottaa, koska se on lähes de facto, aivoton.

Mutta tässä Meidän Keississä siis, Vasemmisto tai Kytät tai Sosiaalitantat tai Viranomaiset tai Vapaamuurarit tai Poliitikot tai Moraalisaarnaajat tai miksikä heitä nyt kutsutkin, työntävät melko pitävällä otteellaan Koko Kansan Kollektiivista päätä kohti tuota haisevaa, tuoksuvaa, (neekeri[n])paskaläjää ja KÄSKEVÄT "tykkäämään siitä".
"Tykkkää siitä!!.....OLE se!....SYÖ SITÄ!!!"

Ja sitten he IHMETTELEVÄT jos ja kun, "kansa" on tätä vastaan ja ehkä jopa älähtää jotain sellaista kuin, mä en tykkää neekereistä. Kiitti.

Tämä on Vasurien sekaisesta ja levottomasta ja PIENESTÄ, mielestä, oikein ja moraalista ja jotain mikä EI OLE "Natsismia" tms.
Mutta kuten KAIKKI mikä on "Vasemmistolaista" (ja myös oikeistolaistakin) sehän ON nimenomaan NATSISMIA yms.

Mutta koska KAIKKI Vasurit ja muut "rikolliset" on aivan uskomattoman TYPERIÄ pikku paskapäitä, tyhmiä vailla vertaa, he eivät kai ihan OIKEASTI vain NÄE tätä itse !
He siis ihan oikeasti TODELLA LUULEVAT, ja se ON siis LUULO(!!!), että kun HE tekevät jotain, se on iiiiiihan ERI asia kuin jos sen ihan täsmälleen saman tekee joku muu !

Jos esim MINÄ paskantaisin jonkun Vasurin tehosekoittimeen, olisi se a) pahaa ja b) sekopäisen tahditonta. MUTTA ! Jos kävisikin NIIIIIN että minun, mahdolliseen, "blenderiin" (suomlantia) ulostaisi joku Vasemmiston Luontais-syntyinen Pyhimys, nin se tulisi tulkita niin, että se on a) pyhää ja b) oikeutettua.
Se olisi vain jotain mitä minä ansaitsen. Luultavasti siksi etten ole "Vasuri". SIKSI se olisi heistä "oikeutettua".
Ja tämä onkin, kuten tiedätte, KAIKKIEN maailmanhistorian murhaajien ja kusipäiden, se primääri "oikeutus" ja maailmankuva ja lähes motto.

"Sä ansaitset kualeman!!"
"Niiivvittu!!"
"...ai?...mix?!"
"JAAA MIKS!?!? oooooookkke !! No vittu....wauwauwauwua, six ku sä katoit kerran neekeriä vinoon!"

Vasurin ja myös Oikurin, paskat, näkevät PAKON ja PAKOTTAMISEN, ihan täysin kelpo metodeina, toisinsanoen. Eli he ovat kiusaajia ja rikollisia kusipäitä toisinsanoen. Eli toisinsanoen; lähes Kyttiä siis itsekkin (JOKA tapauksessa).


Asiassa ei ole MITÄÄN eroa siihen, että MINÄ änkisin jonkin Vasurin himaan ja alkaisin vain muina miehinä valikoida sieltä tavaraa jota viedä ulkona venaaville kärttyisille mustaloisille, "pakolaisille", ja VAATISIN kyseistä Vasuria myös vieläpä MAKSAMAAN koko paskan, JA antamaan lisää erillistä hynää niille murjaaneille...koska... se nyt vaan on Oikein ! Ja kaiken tämä muassa minä PAKOTTAISIN tai yrittäisin ainakin, häntä tykkäämään esim Ruonansuun "musiikista".
"Tykkää siitä perkele!" minä ärjyn, työntäessä Ruonansuun Parhaat, CD:tä hänen kakovaan suuhunsa, syljen lennellessä.
"Jumalauta ...kuule!.....nyt kyllä TYKKÄÄT SIITÄ saatana!" karjaisen taas, jokseenkin pöllämystyneenä kohtaamastani vastaanhangoittelusta, tuijottaen kuin raivostunut apina, odotaen sekä reaktiota että sitä että jotain tulisi mieleeni. Kuten suuttumuksessa voi usein käydä.
Minä siinä samalla potkisin häntä kintuille ja uhkaisin sakoilla ja millä lie "leimoilla" jos ei ala Ruonansuu maistua.

Jne jne, ad nauseam. NAUSEAM siis, oikein todella !

Näiden Marxististen Jäte-olioiden  mielestä on ihan jees ja näin, PAKOTTAA muita johonkin. Mihin vain.
NÄMÄ on ne tyypit jotka AINA ja kaikkialla ja TAUOTTA, saarnaa muille siitä, että "ei saa pakottaa!" esim juutalaisia uuniin tjns. Ellei sitä siis tee joku heistä, sitten sitä joko ihan kohkataan tai hiljaa siedetään. Eli Suvaitaan.

Minäkin kyllä, myönnettäköön, saattaisin tuon suvaita.
Jollei minua pidettäisi juutalaisena ! Sitten en ehkä suvaisisi sitä.Ja mainitaan nyt lopuksi jotain mitä olen säästellyt tähän asti, eli: tajuatteko lainkaan, taaskaan, vitun Tosikot Idiootit / Viranomaiset (ämmät kai lähinnä ja enimmäkseen) että KUN ihmiset reagoivat esim "monikultturismia" yms vastaan, he reagoivat VÄHINTÄÄNKIN jo siihen että sitä PAKOTETAAN heidän niskaansa, kuin välttämättä siihen itses ASIAAN sinänsä !
Ettekö te KÄSITÄ näin saatanan simppeliä asiaa ?!?!
Teidän täytyy todellakin LUULLA elävänne joko tyhjiössä TAI pelkäämpä; jonkinlaisessa maailmassa jossa TE olette todellakin muita Oikeutetumpia tekemään mitä lystää, koska TEILLÄ on hallussanne se oikea ja kaikenmäärittelevä TOTUUS. Joten kaikki mitä TE teette on siksi "oikein" ja kaikki muu "väärin". Tätä kutsutaan mm "harhaisuudeksi" ja "totaaliseksi, itseensäkääriytyneeksi mielisairaudeksi" ja "absoluuttiseksi itsekkyydeksi" ja myös ihan vain "rikolliseksi mielenlaaduksi". Ja se tarkoittaa myös uskoa omaan EREHTYMÄTTÖMYYTEEN, ja sillä tiellä ON kadotus.

Teitä ja Caligulaa ja Neroa ja Napoleonia ja Hitleria ja Maoa ja Staalinin persereikää, ei erotakaan muu kuin kansallisuus ja tyyli ja käytetyt sanat ja metodien yksityiskohdat ja vaatteet ja sen sellainen..."ympäripyöreä". Mutta itse säkin sisältö on sama: paska.


Kuten olen sanonut, ja se "lempibloggaajani"; JOS te idiootit vain edes KOKEILISITTE sitä, kytät ja tavalliset zombit, ettei olisi kyttää eikä lakia, ei kumpaakaan, ei yhtäkään, ei ainuttakaan, huomaisitte pian että KAIKKI mitä vastaan te olette taistelevinanne, KATOAISI. Ja luultavasti vieläpä yhdessä yössä !
Ja tämä on melko TARKKA arvio, yksi yö.

Te idiootit ette siis KÄSITÄ tai kykene neuroosiltanne HYVÄKSYMÄÄN tätä; pakottaminen johtaa vastareaktioon, ja joka on luultavasti vähintään YHTÄ vahva kuin sen alkuunsysännyt "impetus"kin tai jopa vahvempi. Ja sitten se pallottelu vain kiihtyy ja kiiiiiiiiih-TYYYYY ja nääääiiiiin ja sitten kaikki idiootit Kytät, kaikki versiot kytästä, pullistelee raivoissaan, punaisena, otsasuonet tykyttäen. Se johtuu siitä että he ovat uskomattoman vähämielisiä ja tyhmiä. Asiassa ei ole MITÄÄN mysteeriä tai syvyyttä, se on selvää kuin pläkki.

He toisinsanoen, suuttuvat siitä että heidän MÄÄRÄILYÄÄN ei, ja VÄLITTÖMÄSTI(!!), totella ! Siinä KAIKKI.
He ovat niitä jotka ovat vain syntyneet niin valitettavan kusipäisiksi, että LUULEVAT raukat harhoissaan että meillä KAIKILLA MUILLA OLENNOILLA, kaiketi koko kosmoksessa...sillä mihin "Valtio-Hallitus" aparaatti RAJOITTUISI(!?!) - on jokin "velvollisuus" totella heitä. Nyt ja aina.

Sellaista kutsutaan kiusaamiseksi ja häirinnäksi ja vainoamiseksi ja painostamiseksi ja manipuloinniksi ja pakottamiseksi yms, mutta pähkinänkansissa se on vain; pahuutta.

Thät´s ool.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti