keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

"Elan" "Robinin" ja parin muun paskan palkkiotAjatella...... tuollaisella vitun kurjalla roskalla voi tienata noinkin suuria summia.
Vaikkei se yllätäkkään.

"Elastinen" onkin kuvassa jo ihan "taju kankaalla" kaiken sen rahan miettimisestä, ja ninq et "mmm-hhhh, oujee"  ja tuo toinen on ninq et "siiz ...tää zaha, tää on ziis ....tiäkste..niiiiiiiin hyvä. Tää on niiiin hyvä!...joujoujoujoujou" .....ja ....YÄK !
Tuo "Robin" näyttää ihan pitelevänkin, ainakin mielessään, joko seteliä, setelinippua, tai kolikkoa, kädessään, tuossa "laulaessaan". Eli jauhaessaan jotain lahjatonta vitun paskaa, mikkiin, kun pienet ja tyhmät tytöt kirkuu ja kiljuu ja ehkä saa jopa orgasminkin. Huu nous.
Tai en tiä vaikka se pitelisi tuossa jonkun "Poliitikon" tai kytän, aivoja ?.....voihan sekin olla yksi mahdollisuus. Tuo pinsettiote viittaisi kyllä siihen.

Alan itse asiassa kallistua TUON selityksen puolelle.

Mutta eniwei; tämän jutun "pointti" lienee se, jos tässä jokin varsinainen "sanoma" on, että MINÄ voisin ottaa vaikka kakskytdonaa LAINAAA, jos sillä voisi saada nämä vitun "artistit" lopettamaan uransa !

Siinä !
Repikää vittu SIITÄ !

FAK JUU !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti