torstai 9. kesäkuuta 2016

Maahanmuuttokriittinen™ Dalai Laama

Unohdin vallan !!

Heiii, me saatiin Tiimiimme jumalauta itse Vasemmiston Super / Suojelus Pyhimys ja Jumala, eli Dalai Laama !!!

Ei voi vittu olla tottakaan enää ! hei !?!....faking...FAK !

Kävi ilmi että jopa Laaman Dalai on Rasisti™ ja Impivaaralainenkurahousujuntti kännikalanpaska-typerys™ !! Ja luultavasti PerSu.Saatatteko edes käsittää MITEN käärmeissään Vasurien TÄYTYY tästä olla ?!?! Että jumalauta heidän OMA JUMALANSA petti heidät, ja NÄIN röyhkeän rajusti !?!?
Siis...lähes yhtä röyhkeää ja rajua kuin Lait ja Kytät ja Valtiot ja Hallitukset ja Politiikka ja siis Vasemmisto !!Tämä oli jotain niin taivaallisen ihanaa ja liian hyvää, etten osaa edes täysin iloita siitä. Tuijotan vain elähtyneenä seinää ja odotan että saisin jotain sanotuksi, niiiiiiiin hienoa tämä ON !! Tämä on kuulkaa jo hienoa !
This is nice.D A L A I  vitun  L A A A A M A !! sanoi Euroopan ottaneen jo liikaa Pakoloisia™ !!

Mutta kuka tietää; ehkä hän nyt tästä rangaistuksena, jälleensyntyykin ihan OIKEAKSI laamaksi ja joksikin vitun kärpäseksi tai sammakoksi. Huu thö fak nous.
Ei sen kurjan Tiibettiläisen vitun lyttynaaman kurja elämä siitä siltikään juuri sen kurjemmaksi muuttuisi, yhtä kapista ja rupista se elämä on niille joka tapauksessa. Siis noille Muille Roduille.
Sama se on onko sitä jokin vitun likainen juntti nimeltä "laama" tuolla Tiibetin yhdentekevässä vuoristossa, vaiko joku vitun raatokärpänen sellaisen paskakasassa. Mikä ERO siinä lopunkaiken on ?
Kärpäsen laiffi on ainakin "tarkoituksenmukainen" ja vaikkakin se VIIHTYY paskassa tai paskan kasassa, se ei PUHU paskaa tai jauha, paskaa, tai muuta vastaavaa.Tiedättekö muuten mitä sillä on siellä hameensa alla ? Dalailla ?
Tällaiset....

" Free Tibet! Free it ! "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti