lauantai 4. kesäkuuta 2016

Pötypuheen™ Kielto

Nyt kun kaiken maailman Marxistiset ja muut paskaviiksiset ylimieliset liejurotat, on TAAS tulleet koloistaan ja toistensa perserei´istä, tänne pintamaailmaan aukomaan päätään ja vaatimaan kaikkialle maksimaalista kurjuutta ja kontrollia, ja muille (ihmisille) vähemmän vapautta, tämän anti-"vihapuhe™" PASKAN muodossa, niin MINÄ, Kapteeninne, laadinkin nyt heitä(!!) vastaan OMAN versioni. Tai Meidän Oman Versiomme, jos haluatte lyöttäytyä mukaan.

§

Tästä eteenpäin, on kaikenlainen ja karvainen ja muotoinen, ellei sitä erikseen sallita / mainita / Suvaita™, Pötypuhe™ (eli esim Poliittinen-puhe tai Poliitikoiden KAIKKI suullinen ilmaisu) , kielletty ja kiellettävä.

Ei vain koko Euroopan Yhteisen Yhteisön, vaan koko Virallisen MAAILMAN, alueella.
Ja mm internetin palveluntarjoajille on tästedes velvollisuus "tarkistaa" sisällöt mahdollisen Pötypuheen™ varalta, ja katsoa etteivät tyhmät ämmät ja naaraat ja idealistiset ja kontrollihenkiset -opiskelijatytöt, pilaa kaikkien muiden(kin) kuin itsensä, elämää jatkuvilla huohotuksillaan erilaisilla foorumeilla ja tshät-huoneissa.

Kaikki Pötypuhe™ on nyt myös Lailla rangaistavaa. Joten "Poliitikot" eivät enää tule puhumaan miltei lainkaan, joka onkin piristävää vaihtelua. Näistä asioista säädetään mm Läskipäidenvastaisen Lain yhdeksännessä momentissa ja toisessa luvussa. Ja nämä Lait koskevat kaikkia. Myös niitä joilta ei ole koskaan - kysytty - mitään.
Näin se vaan on !

Pötypuhetta™ ei kuulkaa enää kuunella eikä kattella !
Suorapuhe™ on tästedes AINOA sallittu ja Laillinen puheen ja ilmaisun muoto, sillä varauksella että see EI loukkaa mm muslimien pyhyyttä ja integriteettiä ja kunnollisuutta ja tunnollisuutta ja persläpeä ja Mohammettia vuohineen, ja ettei se mainitse mm "Neekereitä" nimeltä, eli toisinsanoen; nimellä "Neekeri".

Suorapuhe™ on sallittua, kunhan se mm VAIN kehuu Poliittista Vasemmistoa ja herjaa Oikeistoa, ja kunhan se loukkaa mahdollisimman paljon niinsanotun Valkoisen Rodun kaikkia mahdollisia piirteitä.
Pötypuhetta™ sensijaan on pidettävä äärimmäisen vaarallisena ja haitallisena ja rangaistavana.

Pötypuhetta™ on mm KAIKKI sellainen mitä a) Poliittinen Henkilö, tai henkilö joka on mukana politiikassa, sanoo tai suustaan päästää tai vaihtoehtoisesti myös takapuolestaan. Ja myös b) kaikki sellainen, mikä ei SELKEÄSTI selkeytä neekerten tai Musta-Ihoisten, asemaa Meidän Kaikkien Yhteisessä Yhteiskunnassa ja Maailmassa. Jee !Ammattitason Pötypuhujia


Mutta, summa summaarum, tosissaan, se on TUO puhe jos mikään, mikä tulisi "kieltää". Eli Poliittinen Hevosenpaska.
Kuten te KAIKKI hyvin tiedätte. Poliitikon rotanpaskat psykopaatit mukaanlukien. Vitun kävelevät kusiläntit.

Haistakaa vittu paska ! Ja vittu JA paska !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti