tiistai 28. kesäkuuta 2016

Häri Pota

Tai "Harry Potter".

Tai "se tympeän typerä rillipäinen vitun jutku, huitomassa kepillä peikkoja ja kuolleita näyttelijöitä".

Onneksi en ole nähnyt YHTÄKÄÄN noista leffoista.
Mutta SE ei ole tämän idea.

Joten, ennenkuin eksyn aiheesta; minun tämä ns "lempiblogaajani" sanoi joskus aikanaan, että hän vihdoin hoksasi mikä tekee tuosta niin suunnattoman supersuositun, tuosta Potterista. Se on SE ettei siinä ole YHTÄKÄÄN, yhtä-vitun-ainoaa, neekeriä !!
Missään !
Ei yhtäkään !
Ei minkäänlaisessa roolissa.

Se OLI siis puhtaan valkeaa.


MUTTA !! Nyt. Nyt aikoo itse Rouling upottaa tuon oman paskansa, ja oikein sihisten, sillä hän on käsittääkseni palkannut jonkun vitun neekerin esittämään oliko "Hermioonea" tai jotakin.

Ja sitten vielä kiljuu "Rasismia™ !!" kun FANIT tykkäävät kyttyrää......VITUN IDIOOTTI !!

HAHAHAHAAA, sei gudbai tu ja milions !

Sinnehän sitten upottaa, vitun tyhmä idiootti muuli-ämmä, koko supermenestyneen paskansa !

En MINÄ välitä, mutta kun tuli tämäkin nyt mieleeni niin rustasin siitä ihan kunnon kirjoituksenkin !

*

Aatelkaa miten vitun tyhmää tämäkin ON, taas, vaihteeksi. Siihen-KIN(!!!) vitun paskamöykkyyn on nyt vain kertakaikkinen PAKKO, saada joku saatanan huohottava Korowai-heimon jäsen, koska....?... miksei !?!? Ooksä joku rasisti vai ? häh ? Exä TYKKÄÄ neekereistä ?hei ?...exä erityisesti menis ITE ja haalis niitä tänne...esim Afrikasta... Äiti Afrikasta, tai jostai ?...niiivvittu...jaa exä meni ITE Tunisiaan hakeen niitä Ählämeit TÄNNE, vitun kylmäsydämminen taantunut ja tyhmä, paska ?!
What !?
Pitäisixä saatanan pirulainen mieluummmin ITE rahas, kun antaisi..ei! HEITTÄISIT, ne neekereille tai johonkin metsään missä niitä tiedetään asuvan ?
Väitäkkö että sä viiiiihtyisit "suomessa" jos joutuisit elään ILMAN neek.."mustaihoista tasaveroista IHMISTÄ" ?!?! HÄÄÄÄH ?!?
Häähähähäähähähähäääääääääääääääääääääääää hahahahaaa.....aijaijaijai... nauratin jo itseäni ainakin, en tiedä tehoaako tuo muihin, mutta mä tykkään !!
Ai laik it !

HAhahaa...ahaa..aijai..tää oli aika hyvä "pousti".
Häri Potta uppoaa.
Kaikki on tavallaan hyvin.


Nou Problem Män.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti