sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Bussienpoltto

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016061121711177_uu.shtml


Näyttäisi JÄLLEEN siltä, että Vasemmiston Älyköt hätäpaskansi TAAS omaan käteensä. Ja siinä samalla kaikkien muidenkin käsiin, äs satsh.

Vittu mitä ihme sakkia saatana.
En tiedä enää pitääkö noita VIHATA vai pikemminkin SÄÄLIÄ ?!?
Jonkinlainen hätähuutohan tuo kai on, liian pienestä ja kireästä päästä.
"AwuttakaaaaA!aaaAAAAKKK! ÄÄÄÄk...KKÄÄÄÄÄÄÄÄK!!.... tää pää....SE KIRISTÄÄÄÄää Ä Ä Ä ÄÄ!!!! äääääääääääähhh"

Mutta mikä vähämielisten älämölö ja möly, siitä nousisikaan jos me muut polttaisimme jonkun nipun Vasurien hevonpaska "katutaidetta" vaikkapa, tai jonkun, kaikkein kehitysvammaisimman heistä, ssuuuuuurella vaivalla hankkiman jonkun täys"pommin" auton ! Tai vain heitä jonkinlaisen määrän. Vaikka sorakuopassa tai jotain.

Sitä muisteltaisiin ja kaunopuheltaisiin ja kohkattaisiin vielä vuonna 6300kin, ja sen pohjalta laadittaisiin "Politiikkaa". Ajatelkaa tuota Juutalaisten "Holokaustia" jotain sen tyyppistä.

Vaikea on sanoa kuitenkin, mitä tällä on tarkalleenottaen haluttu saada aikaan. Tällaista osaa odottaa ja "ymmärtääkkin" neekereiltä ja muilta älyllisesti yksinkertaisilta alkueläimiltä, mutta jos ja kun tekijät on Samojedejä ?.....vaikeaa sanoa.
Ehkä tässä nostetaan häntäänsä, kun ei muutakaan kertakaikkiaan osata ja keksitä, ja "näytetään kuka on pomo".
Eli mennään johonkin vähän sivummalle, ja poltetaan muutama bussi.

Vitun ääliökakarat !


Sitäpaitsi; eikö Vasurien ja muiden vitun Tunkkaisten Takkutukkien persereikien, tulisi olla Julkisen Liikenteen mitä suurimpia ystäviä !??!
Jep, näin on; tässä näette TAAS ns Vasemmiston järjenjuoksun ja todellisen olemuksen. Sen ettei niiden sisällä ole muuta kuin tyhmyyttä ja tunkkaista VIHAA. Josta tottakai syyttävät aina ja kaikkialla, KAIKKIA muita, kuin sitä typerää vitun simpanssinlärvää siellä peilissä.

Tappakaa ittenne vitun muulit. Sillä siitä selvitään.


Kiitti.P.s Ja maksakaa nuo vitun bussit !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti