maanantai 13. kesäkuuta 2016

Tärkeitä Tapahtumia Petrinmaljassa !

"Notta, tää on tärkeää."                "Niin kai sitten....huoh..."Sanotaan nyt samaan rahaan vielä jotain tähänkin, tähän johonkin... mikä se oli "poliittinen superviikonloppu" tai jokin muu vastaava tyhmä ja yhdentekevää merkityksettömämpi kärsimysnäytelmä, mistä tässä on nyt kaikki vitun kuohuvat idiootit ...kohkanneet jo päiviä.

Eli ilmeisesti "Kokoomus" nimisen "Poliittisen Puolueen"  päähahmo, Stup, vaihtui siksi mulkuksi joka tunnetaan nimellä "Orpo".

Joten.... lainatakseni sitä lempibloggailijaani, joka tosin vaikuttaisi lopettaneen lähetyksen, käyn jo epätoivoiseksi(!!), sanoi aikanaan jostain YK:n SuuuuuuuuuuuuuurKokouksesta tai jostain; muurahaisten kerääntyminen.

Eikä tätä paremmin voi kuvata.

Siellä ne nyt kuhisee, vitun tyhmät kusiaiset, mutta yhtä kaikki; millään siinä ei ole mitään vitun väliä mistään syystä, eikä mitään muuta tapahdu kuin vain entistä suurempaa haittaa KAIKKILLE jotka EIVÄT ole mukana "Politiikassa". Eli Julkisessa Paskajauhamisessa ja muiden niskassa istumisessa ja heidän TÄYSIN luvattomassa komentelussaan ja käskytyksessään ja uhkailussaan ja ahdistelussaan ja vangitsemisessaan ja sakottamisessaan ja hidastamisessaan ja sielunsa tuhoamisessa ja kohtalonsa toteutumisen estämisessä ja heidän PAKOTTAMISESSAAN keskinkertaiseen tympeään, typerään, mitättömään tunkkaisuuteen ja kuhnimiseen.
Siinä jutussa.
Siinä mitä se Soinin karju juuri julisti "rakastavansa" !! VITTU MIKÄ PASKA ! Saatana.

En tiedä MITÄ te oikein LUULETTE tämä kaiken, tämä suuuureeeeellisen DRAAAAMAN, oikein muuttavan tai saavan aikaiseksi, mutta sanon että; joudut vielä pettymään.
Usko vain samantien.


Tämä "muuttaa asioita" kuin........mikä tahansa muukin, "Suuri Poliittinen Muutos" ! Kuten neekerin tai naisen "presidenttiys" tai mikä tahansa "ohjelman julistus" tai muu persposken vaihdos, kun Päällikköapina vähän keinahtaa ja siirtää painonsa (jota paljon on) persposkelta toiselle, luultavasti laskien samalla, ovelana(!), vähän kaasua ulos anaalistaan, koska....miksei !?

*

Minun kannaltani, ei kuitenkaan Virallinen Kanta! HUOM!! -meni viikonloppu ihan melko platkun tavallisissa merkeissä. Siitä oli superi kaukana. En voittanut edes lotossa saatana. TAASKAAN !
Vitun lotto saatana, ja perkele.


Ihmiset, idiootit, hei!!
- Se on IHAN SE JA SAMA, istuuko Lii Läskipää.....hei?...venatkaas !....................
............................. . .
... ...........                                 ..                              .        ..
... ..
...........                               .................................................................................
...........juu ! Elikkä muistin taas väärin ! Se oli siis "Li Andersson" !!! eikä "Läskipää" !! HAHAaaa....aijai...AAAINA minä muistan väärin !
Huunous......what.....ever, no niin no, se on ihan sama, MISSÄ päin eduskuntaa tai sipeliustalon kellaria tuokin tyhmä ämmä istuskelee, "ei Suomi siitä nouse". Ja se on niinikään sama paska, oli siellä johdossa "Kokoomuksessa" sitten Stupido tai Orpo-Piru.


MIIIKÄÄÄÄN EI MUUTU.

Taivaalta ei sada mannaa eikä mammonaa eikä ählämit kuole sukupuuttoon tai räjähdä spontaanisti ilmaan, globaalisti. Mikää hyvä ei toteudu.


Näillä mennään.P.s 
Tai no, sanotaan nyt SE, että; eipähän tarvitse enää kai? katsella sitä rutikuivaa kurttunaamaa, Stubbia, enää jumalauta YHTÄÄN, toivottavasti.
Se sen "isäkin" on jo melko vitun kammottava näky ! Se on kuin yhdistelmä jotain vitun koulun mänteintä Danzns än Drägons nörttiä ja absoluuttista demonia. Jukolauta se on KUVOTTAVAN näköinen olento !!
Suoraan helvetistä. Ja ulkonäkö kertoo sen mitä sisällä ON. Vaikka tätä on YRITETTY sumentaa noin vuosisata, pois teidän tajunnastanne. Pirun tihutöille on nähkää haitaksi mikä vain ja kaikki, TOTUUS.

SIKSI se haittaa myös "Poliittista Vasemmistoa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti