maanantai 13. kesäkuuta 2016

Orlandon Ähläm
Näin.
Nyt juuri tälläkertaa.


Ählämi "sekosi" ja ammuskeli noin viiskyt homppelia kuoliaaksi.

Sangen Yksittäinen Tapaus™ tietenkin.

Vieläkö joku vitun kusirotta kehtaa inttää, ettei ole ählämien RODULLINEN ja ABSOLUUTTISESTI "Islamin" vika ?!?! Ja PYSYVÄ, sisäänrakennettu, piirre.

Väittäkää hei !!

Eeeeeeiiikä! kun ei mitään!! väittäkää perkeleen muulinpaskat !! Väittäkää väittäkää !! Vasurin vittupäät, vastarannankiiskit kusipäät, rääkyvät, päätäänaukovat kusipäiset, typerät vitun LAPSET !!!

Vittu että oli harmillista, ettei ampuja valinnut TEITÄ !!

Katsoisin niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin mielellään uutisen, jossa kerrotaan nekrun tai jonkin ählämin tai muun alkueläimen, MURHANNEEN, ja aika VITUN kylmäverisesti, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin monta "hippiä" ja "vasuria" yms paskamöykkyä, että se saisi Wuudstokinkin kalpenemaan !!

Pistäkäähän ählämit tuulemaan !
Make it so !


Lusikoikoon Vasurit omaa lääkettään. Islamia ja murjaaneita toisinsanoen.
Lusikka vain kauniiseen käteen ! Hop hop ! Nou Problem man !


*

Tuokin vitun aasinpaskakasa oli vielä AMERIKASSA syntynyt versio !! Ja ilmeisesti elänyt apinan elämänsä SIELLÄ ! EIKÄ missään vitun aavikolla.
Ja kuten yhdestä kuvasta näitte, oli sillä NyyJookin KYTTIEN paita tai jokin niiden fanipaita, päällään ! HAHaaa....siinä on taas kyttäystä kerrakseen.
TUOLLAINEN - FANITTAA, kyttiä !!

Entäs; oliko KYTISTÄ ja LAEISTA, teistä Arvoisat Älyköt, jotain mainittavaa HYÖTYÄ tässäkään tapauksessa ?!!
Tai tehtiinkö tämänkin "rikos" kenties "Laittomalla" aseella? ....vaiko kenties ihan "Laillisella" ?!?


Tuulisiko enää, jos olisi TUULENVASTAINEN "Laki" !?!?!?

Vitun I D I O O T I T ! Haistakaa vittu !
Vittu minä olen täynnä teitä, saatana.
Tsiiiisus Faking Khraist !


*

No ...jos tässä nyt jotain hyvää haluaa nähdä, niin tämä ainakin sinetöi Trumpista seuraavan Imperiumin Pressan ja myös Ählämismin kohtalon, JOS valkoisilla on enää kvarkkiakaan kunnollisuutta ja rohkeutta yms, jäljellä.

Huomenna / TÄNÄÄN, "Mekka" lienee siis jo muussina ja raunioina ?! Rait ?


-Tuohan hakkasi naistaankin muuten, tuo ählämi. Yllättävää eikö?-


En tiä.... alkaa näyttää siltä ettei mikään tai kukaan ole enää missään tai mitenkään turvassa. Joka lieneekin näiden vitun Paskiaisten tarkoitus ja idea ja päämäärä. Ja se näyttäisi olevan heidän saavutettavissaan.

-

Suurimmasta osasta valkoisia minä en välitä hevosen vittuakaan, he ovat ihan ITSE valinneet kohtalonsa, mutta muutamat, Harvat ja Valitut, minua jo alkaa huolestuttaa. Mm tuo ihastuttava Kätniss-tyttö.
Nyt kun olen Nälkäpelin lumoissa, ja katsellut tuota ihastuttavaa nuorta naarasta pitkin juutuubia. Aloin olla huolissani SIITÄ ! Ja vastaavista yksilöistä siellä täällä, pitkin Haliwuudia ja muuta Suurta Maailmaa. Siellähän MYÖS, kuhisee ählämeitä. JA aseitakin vielä !
SE on melko "tulenarka" tilanne.

Kaiketi kuin läntti verta meressä ja hai.

*

Varmaankin on kiva potkia futistakin, kun ei tiedä KOSKA joku vitun käpyaivoinen villiapina PAMAHTAA joko kentällä tai katsomossa tai parkkipaikalla, ja koska joku vitun huohottava zombi avaa taas tulen jossakin pittoreskissa kadunvarsikuppilassa.

Uusi Uljas Maailma !!.........Jonka VASEMMISTO  (Kommarit ja muut vitun tunkkaiset Kollektivistiset Jyrsijät) loi.


Nähkää; vitut TÄSTÄ(kin) !! "Rasismi™" se on se mikä on Se Oikea Ongelma !! SE siis, että valkoiset on muita ylempi ja parempi ja korkeampi rotu / laji / elämänmuoto. Kuten ihminen verrattuna koiraan tai kissaan tai koalaan tai mihin vain vastaavaan. Ja siis ählämiin tai neekeriin.


Minä alan halveksia "Monikultturisteja™" enemmän kuin juuri MITÄÄN muuta !! Jopa ählämiäkin enemmän. Ei ole paljoakaan TYPERÄMPÄÄ ja paskahousuisempaa vitun paskasakkia kuin tuo ! Vitun tympeät perkeleen paskamuulit perkele ! Haistakaa vittu ja HÄVETKÄÄ !!!

Te olette kuin jokin ääliö joka huutaa raivoissaan rannalla yksikseen ja hiljaa, kiltisti, jotain kannettavaa pelikonettaan pelaavalle tietsikkanörtille, ja syyttä SITÄ, kun veneessä riehuu jokin vitun känninen mielisairas ja typerä, kusipäinen vitun hullu. Joku niitä joita on lyötävä melalla päähän, jotta se kuuntelisi edes muutaman sekunnin, kolme tai enemmän, ennenkuin jatkaa sitä kännistä idioottiöyhötystään ja häiriköintiään ja muuta typerää mölyämistään.
Vittuako siinä karjutte SIVULLISILLE saatanan pelkurit paskat !!?

Minä HALVEKSIN tuollaisia.
Te olette HALVEKSUTTAVIA !


Kiljutte saatanan sopulit omillenne, yleensä niille joilla on jotain ylempää aivotoimintaa yms, kun ne yrittää AUTTAA ja tehdä Paholaiselle edes jotakin. Ja samalla kannustatte Pahuutta ja sen etenemistä ja tekoja.

Kuten olen ennenkin sanonut; JOS eläisimme niitä Hitlerin aikoja, TE olisitte ne Natsit, ja TE olisitte siellä vitun Turuilla ja Toreilla käsi ojossa. Kun käsky käy !

Ja minä LUULEN että te kyllä tiedätte tämän itsekkin. Kyllä sellainen pelkuri itsekkin itsensä tuntee ja tietää.

...Ja mikä kai "iroonisinta" tai jotain; tässäKIN näyttäisimme hiljaa mutta melko varmasti, ajelehtivan kohti sotaa. Taas. TEIDÄN kiljuessanne vitun imbesilliksikin liian tyhmät idiootit.

Tuollaisia ovat hullujen ja vainoharhaisten ja HYSTEERISTEN teot, ne  vain  ....tuhoavat kaiken. Omilla, itse itsensä toteuttavilla, ennustuksillaan.


"..Ei tässo kuulkaa kyse islamista ! ...Ei tällo mitään tekemistä SEN kanssa ! Tai Ählämienkään, Rasistit. Kuulkaa. "


Vittu te olette "Anti-Rasistit" reppanoita.
Niin totaalisia etten sanotuksi saa.
Teidät tulisi vain J Y R Ä T Ä !! Osaksi asfalttia tai johonkin sorakuoppaan tai jotain.

Kadotkaa vitun peikot, vitun tympeät muulit, vitun TYPERÄT ja ali-keskinkertaiset, vitun paskaläntit.
Ja HÄVETKÄÄ !Vittu te olette heikkoa tekoa. Pelkkää vitun tympeää kollektiivista, itsetöntä, kumia.
Ihan kuten neekerikin, ja ählämi. Siitähän se teidän Kimppakiva on kai kotoisinkin; apinat pitävät apinoista, ihmiset viihtyvät ihmisten parissa.


Haistakaa kaikki paska.

Kiitos.
P.s Orlando Bloomin nimi sai ikävän assosiaation, ja siihen liittyvän tunne-reaktion, tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti