sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Valtio VARASTI "ampujan" hynät

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016061821753912_uu.shtml

Jumalauta sitten vitun Samojedit kuulapäät !! TAAAAAS !!!


" Poliisin ampumisesta epäilty (?!?!?)67-vuotias vihtiläismies oli entinen kuorma-autoyrittäjä, joka oli ajautunut talousvaikeuksiin.

Kaksi Iltalehden haastattelemaa ystävää kertoo yhteneväisesti miehen vaikeuksista eri viranomaisten kanssa.   

Molemmat kertovat, että yksi katkeruuden aihe oli miehen saama arpavoitto. Mies oli voittanut arvasta noin 200 000 euroa muutama vuosi sitten.

Mies oli siirtänyt voitosta vaimolleen reilut 70 000 euroa, jotka ´ulosmitattiin´(varastettiin) vaimon tililtä miehen velkojen vuoksi. Summa oli käräjäoikeuden asiakirjojen mukaan 71 017,47 euroa.

Miehen vaimo on kertonut julkisuudessa, kuinka rahat katosivat yhtäkkiä hänen tililtään. Nainen kirjoitti lausunnon, jossa hän ihmetteli, miten pankkeihin voi luottaa tapauksen jälkeen. Vaimo koki, että hänen rahansa ja omaisuutensa on varastettu törkeästi.

Mies oli hakenut käräjäoikeudesta ulosoton kumoamista. Juttu käsiteltiin sekä käräjäoikeudessa että hovioikeudessa, mutta kumoamiseen ei nähty syytä. "

*

Tuolta sakilta pitäisi repiä pää irti, plain and simple. Nuppi kiinni johonkin köyteen ja se hevoseen, matkaan !

Tässä on TAAS tää syy miksi "Suomi" EI KUULU mihinkään vitun "Valkoisten ja Sivistyneiden Maiden" joukkoon tai luokkaan, vaan kolmannenmaailman villien ja rasavillien sekopäisten lasten johtamiin kurjiin paskaleireihin, täynnä vaeltelevia varkaita ja roskajoukkoa, kuten Kytät ja Lainlaatijat esim. Jotka tekee mitä lystää ja TE vitun kuvottavat imbesillit ali-idiootit vain katselette ja tihisette TYYTYVÄISENÄ, KUN "Valtio" MURSKAA jonkun MUUN kuin sinun (toistaiseksi!) elämän, ja olette saatanat siinä mukana Valden ja Kyttien PUOLELLA !!

HAHAHaaaaa....ei vittu kuinka tyhmiä te hei oikeasti VOITTE olla ?!?! Just HOW dumb CAN ya be ffs ?!?!

Missä tahansa OIKEASTI SIVISTYNEESSÄ ja/tai VALKOISESSA, "Maassa", tuota ei kutsuttaisi miksikään "rahojen takavarikoksi" tai muuksi kiertoilmaus-paskaksi vaan ihan siksi mitä se ON eli "varkaudeksi". Ei muttia, ei "niiiiin.....MUTTA!" muttia, ei ...no joooo, no. ...mutta! muttaa, ei mitään.

Se on mitä se ON, ja se ON sitä mitä se ON. Ja sitä tuo ON.
Siinä kaikki.

Älä kiertele, äläkä kaartele saatanan syntinen kusipäinen perkeleen apina.
Kiitos !

*

Tällaista tämä "Suomi" on. Täällä nämä KIUSAAJAT, LUULEVAT, että heillä on "Oikeus" tehdä mitä he haluavat ja lystäävät ja mitä omasta mielestään saa ja voi ja pitää ja kuuluu, tehdä. Vailla MITÄÄN pelkoa minkäänlaisesta OMASTA KARMASTA ja rangaistuksesta. Täällä gangsterit on tyytyväisiä ja saa pitää mukavasti majaansa, kuten kaikkialla missä meitä Oikeita IHMISIÄ ei ole TARPEEKSI suurta LUKUMÄÄRÄÄ pitämässä heitä aisoissa ja vallanhimoaan kurissa ja iskemässä takaisin, ja pitämässä huolta että edes kvarkin kokoisesta määrästä oikeutta totuutta ja vapautta pidetään myös kiinni.

Täällä "kytät" saa rynniä mielin määrin, kaikenlaisten vitun tahmeaälyisten kusipäisten iljetysten vain taputtaessa ja silmiensä kiiiiiluessa oikein, kun eivät itsekkään koskaan saaneet lapsena mitään / TEHDÄ mitään, niin se täytyy nyt kostaa sillä, että "läl läl lää!! jos kerran mäki, ni sit säki!! häh häh hää!! nii !! pyllistä nyt vaan kytälle ja anna sen ´raudoittaa´sinut, niinkuin se huohottava tiukkaperse homo mikä se ON, ja TOTTELE koska olet SYNTYNYT vain TOTTELEMAAN !! Niii !! heeeiii!!"

"Suomi" EI OLE mikään vitun, KUVITTEELLINEN(!!!!!!!), "Oikeus-Valtio" jollaista siis ei ole olemassakaan, vaan "Suomi" on ihan sama Perus Persläpi mikä on jokaikinen Afrikan savannin neekerileirikin, kepardihattuineen ja tiikerintaljoineen päivineen. Ja ählämi"maat" eli terroristien erämaaleirit ja vuohen-nussintapaikat.

*

Tämä tapaus osoitti TAAS, ja toi TAAS pintaan, SEN, minkä MINÄ näin jo hyvin hyvin nuorena teidän Samojedi-Villi-ihmisten suurimmaksi ongelmaksi; eli SEN ettei teillä ole MITÄÄN mainittavaa SIELUA tai sisältöä tai omaa "Itseä". Se että teillä ei ole edes PerusTasaon I N H I M I L L I S Y Y T T Ä !!!!

Ja SE, ehkä enemmän kuin mikään muu, erottaa Oikeaa VALKOISTA ja ihan tasan KAIKKIA muita, koko vitun kurjalla apinaplaneetalla.
Te olette TÄSMÄLLEEN niitä sellaisia juutalaisenkaltaisia tiukkapersepaviaaneja kusipäitä, joille TÄSMÄLLEEN SE mitä jossain VITUN paperissa lukee, ON sitten kanssa TÄSMÄLLEEN niin !! Teillä ei ole kykyä eikä tajua eikä halua eikä ymmärrystä JOUSTAA !
SE teiltä puuttuu T Ä Y S I N !

Te ette vain kertakaikkiaan tajua, ymmärrä, näe. Kuten mikään muukaan ei-valkoinen rotu !! Ei vittu vaikka KUUUIIINKA sivistäs ! Ei !!
Kun ei, nin ei !!Sikäli kun se on teille ylipäätään edes bioloogisesti / fyysisesti, mahdollista, niin yrittäkää hetki AJATELLA tätäkin tapausta.

JOS tuota tyyppiä olisi AUTETTU tai KUUNNELTU, eikä hänelle vain tiuskittu ja vieritetty asian varsinaista HOITAMISTA, aina vain seuraavalle ja seuraavalle ja eteenpäin ja seuraavalle, olisi "lopputulos" EHKÄ jokseenkin toisenlainen. Nou ?
Jos te ETTE OLISI niin vitun tunteettomia ja ajatuksettomia ja itsettömiä ja JYRKKIÄ, ja munattomia mulkkuja, niin eeeeeeeeehkä joskus joookin voisi vähän hoituakkin !? Nou ?
Ajatelkaa että Valtio / Viranomaiset; meni saatana TOISEN OMALLE VITUN T I L I L L E ja OTTI siellä olevat hynät ITSELLEEN !!!!
Siis....ai miin: KUUUINKA paljon SELVEMMÄKSI tämän asia täytyisi, hyvä Tavallinen Idi...Ihminen, tulla, jotta SINÄKIN saattaisit sen ymmärtää ja käsittää ja mikä parasta: HYVÄKSYÄ !?!?!?!?!?!??!!?!

Valtio = Varkaus ja vieraiden komentamista. Siinä IHAN. KAIKKI.
Ihan siis. AIVAN. KAIKKI.

Aivan TÄYSIN - KAIKKI.


Totaalisesti. Mitään lisäämättä tai poistamatta. Se on ihan tasan kirjaimellisesti, sananmukaisesti; joukko VARKAITA ja LOISIA ja kontrollifriiikkejä gangstereita ja muita kusilänttejä torakanpaskoja hyödyttömyyksiä, tekemässä Luciferiaanista PAHAA. Ja TE vitun IDIOOTIT olette SEN puolella, ja KANNATATTE, sitä !?!?! Ja LUUUUUUUUUUUUULETTE sitten että "hei! mä tiän !!..ÄÄÄNESTÄMÄLLÄ voi vaikuttaa!!" AAHAHahaahaaaaaaa...LOL @ you !


Viranomaiset  paskahousut superkusipäät siis HUOM!! yksinkertaisesti ja nonchalantisti ja muina miehinä, VARASTIVAT toisen saamat voittorahat. Siinä on tämä tapauksen se SYY. SE "Se Syy".
Mutta se todennäköisesti ESITETÄÄN niin että "hän oli vain kiero ja mielisairas, PAHA, paska, joka sitten sekosi yllättäen lopulta ja täysin ! Pelätkää ja äänestäkää kyttiä ja kytille lisää kaikkee, rahaa ja valtaa ja ´valtuuksia´ja sen sellaista ja äänestäkää jotta olisi LISÄÄ ´Politiikkaa´! Tämä oli siis käsky! kiitti"


Tuo kyseinen "ampuja" ei siis ikinä päässyt yli siitä mitä hänelle tehtiin. Ja SE, nyt kostautui Kytälle.
SIKÄLI en voisi tyytyväisempi olla !! Hyvähyvähyvä. Kyttä kuoli !! Valitettavasti jäljellä on vielä muutama TUHAT, ja noin 7 MILJARDIA älykääpiötä, rystysilläänkäveleviä iljetyksiä zombeja, jotka eivät voi ilmeisesti elääkkään, lainkaan, ILMANKAAN kyttiä. Joten mikään tuskin muuttuu, ainakaan PAREMMAKSI.

Te olette de facto, TOIVOTON, laji. "Ihmiset". TOIVOTON.

Tajuatteko ? Toivoton, eli "vailla edes TOIVOA" !!!!

Tappakaa vittu ittenne, saatanan Super-Luuserit.


*

Minä myötätunnen tätä ampujaa. Jos se noin todella sanotaan ? "Symppaan" tässä tapauksessa häntä, noin ainakin voi sanoa.

*

Ja se vitun Orvon PASKA meni heti lässyttämään Virallisessa Mediassa, ettei kenelläkään pitäisi olla sellaisia. Eli niitä jotain aseita millä tämä "tappo" tehtiin. PAITSI tietystikkin KYTILLÄ !!
Niin ! No TIETYSTI HEI !! "Kaikkihan sen tietää!" !!! Tämä on yksi niitä asioita nääs, niitä "kaikkihan sen tietää" asioita. Ja "kaikkihan on tästä yksimielisiä!" asioita.


Haistakaa eläimet vittu.Saanen kysyä, että: JOS kytällä on ase, ja KENELLÄKÄÄN muulla EI OLE, niin ........MIHIN, ihan egsäkli, se KYTTÄ sitä kanuunaansa tarvitsee ?!?!
Pulujako vastaan vai ? Bakteereita kenties ?...vaaaiii..."Toisinajattelijoita" ?!?! Vai ?.....täh ?.

Muodon ja näön vuoksi kai sitten. Tai vain siksi että on, todellakin, "Kyttä" !! Eli Universumin Suursaavutus ! Ja Merkittävin Luomus !

Näin KYTTÄ "ajattelee" HUOM !!! Muistakaa tuo, kuten lempibloggailijanikin sanoi, jos ja kun joudutte puhumaan Kytälle IKINÄ. Missään tilanteessa. Häntä on pidettävä ällistyttävimpänä asiana mitä sinunlaisesi typerä kuolevainen alkeellinen pikkupaska on ikinä, koskaan, nähnyt tai saanut armollisesti edes kuulla. Häntä on ihailtava kuin Mount Rushmorea auringonlaskun aikaan, kun saa samalla suihinoton ja naukkailee hyvää kylmää juomaa.
NIIN ällistyttävä on, omasta mielestään, Kyttä !


OIKEASTI kuitenkin, Todellisuuden Maankamaralla, olento nimeltään "kyttä" on poikkeuksellisen vaarallisen TYPERÄ kusipäinen ja lapsellinen mielisairas ja absoluuttisen häiriintynyt demoninpaskamöykky kiusaaja. Ja rikollinen.
Tiukkaperse tiukkapipo, häiritsijä ja munaton huohottava MuihinPuuttuja kusipää. Ilkeä pikku paska jolla ei ole munaa lähteä OIKEAAN SOTAAN, joten hän tyytyy vain häiritsemään ns "Lainkuuliaista Kansalaista". Kuten lempibloggerini asian LOISTAVASTI muotoili, ei tosin suomeksi tietenkään, Kyttä on periaatteessa sellainen paskahousu jolla on sellaista... "sodanhimoa" tai kaipausta SOTIA ja olla SODASSA ja mennä SOTAAN ja taistella ja rähjätä ja räyhätä, ja joka himoaa "toimintaa" - mutta joka ei USKALLA lähteä ihan ihka OIKEAAN SOTAAN ! VAAN jää sensijaan kiusaamaan niitä ns "Maamiehiään" tai kanssakansalaisiaan ja käy NIITÄ vastaan jotain mitä tulisi kutsua periaatteessa "sisällis-sodaksi" tai "veljes-sodaksi", engalanniksi siis "Civil War" eli sota jota käydään ns "siviilissä" tai "siviilien kesken".

Se on se mikä on "kyttä". Eikä mitään muuta. SE on "huonolaatuinen vihollis-sotilas".
Kyttä on niitä sellaisia typeriä ja aivan ÄLLISTYTTÄVÄN ...paitsi siis kusipäisiä, niin JÄYKKIÄ ja luotaantyöntävän omituisia vitun kusiruuttia hyypiöitä, joita me KAIKKI olemme jo ala-asteella tunteneet, joka jo silloin osoitti ihme vittupään asennetta ja teki / laati kaikenlaisia näennäis ...niitä mitä ne nyt on mitä pistetään rintaan, niitä tunnuksia ? Missä lukee sinun nimesi ja jokin "asemasi" jossain vitun maanalaisessa super-turvajärjestelmäbunkkerissa, jossa kuhisee kusisia kyttiä ja muita jäykkiä paskaperseitä. Niitä SELLAISIA tyyppejä, niitä mitkä ei eroa juurikaan The Officen "Dwightistä" muutoin kuin että ovat paaaaaaljon vähemmän ihmisiä ja inhimillisiä ja ymmärrettäviä ja ymmärtäviä ja huomattavan paljon vähemmän hauskoja tai huumorintajuisia milläänlailla.
He pitävät KAIKKIA MUITA häiriintyneenä, T Ä S M Ä L L E E N kuten Vasemmistokin(!!!), huomaamatta se AINOA OIKEASTI HÄIRIINTYNYT mielisairas-kusimulkku löytyy siitä kiiltävästä, heijastavasta jutusta, luultavasti eteisessä tai ainakin vessassa.

*

MINULLE esim, EI TULISI KIRJAIMELLISESTI, pieneen mieleenikään, lähteä saatana PUUTTUMAAN esim siihen, että joku hurjapää ajaa ilman kypärää motskarilla tai fillarilla !!
Ei vittu VILAHTAISIKAAN mielessä, että "hei!? hetkinen!!....tuo asiahan KUULUU SAATANA JOTENKIN MINULLE!! nyt perään perkele!!"
Ei !

MINÄ vain katsoisin, ja sitten katsoisin taas takaisin maahan tai johonkin. Paljolti kuten silloin kun näen lyhtypylvään ttai jonkin muun vastaavan.
Tämä johtuu siitä, että minä olen a) ei-mielisairas ja b) Hyvä Tyyppi, enkä siis "mulkku" tai muihinpuuttuva kusipäinen häiriintynyt sekopää ja mielisairas kiusaajanpaska, joka nauttii muiden kiduttamisesta ja tuskasta ja elämänsä tuhoamisesta ja kyykyttämisestä ja kyynelistä ja alistamisesta ja sen sellaisesta. En siis ole "sadisti" - lyhyemmin sanottuna.

Eikä minun "iskä" hakannut minua sellaiseen PaskaJäykkään muotoon, jolloin minun(kin) olisi pakko, tai Lähes Pakko, purkaa sitä muihin, LUULLEN että "näin vaan kuuluu tehä!" ja "näin tän nyt vaan kuuuuuluuuu olla!" ...koska "tää TUNTUU oikealta!"

Tottakai se TUNTUU oikealta vitun älykääpiö idiootti !! Pedofiilin uhrillekkin se TUNTUUU "oikealta" että likainen vanhempi täti tai setä, hypistelee pientä kikkeliä tai römpsää. OIKEALTAHAN se TUNTUU, totta Mooses.
KOSKA - SIIHEN ON  TOTTUNUT.

Siinä kaikki.

Vitun idiootti.

Mainittakoon tosin, että isäni ON kyllä, iroonista kyllä, täys PaskaJäykkä ja idiootti ja mitä "kurinalaisin" ja jokseenkin kuriTTAVAkin, mutta MINÄ olen sitkeämpi sissi kuin saatatte arvatakkaan !! Minuahan ei taivuteta, ei sitten millään eikä kertakaikkiaan KUKAAN. Ei "Pyhä Isäkään".
Sopii tulla kokeilemaan. Ja olen usein tämän sille, kuvitteeliselle "Pyhälle", sanonutkin, muttei se o vielä vastannut. Kutsuuni.
Ei sitä nääs vaan näy ! Ei missään, ikinä.
Voisin miltei luulla ettei mitään sellaista o! .....että se on vain ympärilläni olleiden idioottien apinoiden taikauskoinen hölynpöly USKOMUS  ja OLETUS, jonka he tartuttivat myös minuun, koska hei!! Heillä On Oikeus !!

Dey gat t pauwwa !

* * * * * * * * * *

Mutta aloin taas jo puhua aiheesta snadisti sivuun, vaikkakin tuo kaikki liittyy tuohon kaikkeen. "Kaikki liittyy kaikkeen" kuten sanotaan. Ja jonka KAIKKI typerät idiootit vitut jättää niinikään TÄÄÄÄYSIN ymmärtämättä ja huomiotta, kuten AIVAN. KAIKEN. MUNKIN.
KAIKEN !!

He kyllä toistelevat pitkin kurjaa ja rupista, keskinkertaisen alhaista, elämäänsä - milloin mitäkin vitun viisauksia, mutteivät KOSKAAN HERÄÄ ja KÄSITÄ niiden sisältöä, ja sitä että he ITSE   RIKKOVAT  edelleen ja par´aikaa, kyseisten neuvojen sisältöä vastaan.
Kuten esim "tyhmä työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä" !! Ja mitä te TEETTE !?!?
Thät´s rait !! Ihan vitusti TYÖTÄ !!

Jankkaatte tuotaKIN KansanViisautta ja SILTI saatanan käpyaivot, että osaa astua siitä mitä siinä kuvataan ja sanotaan, itse asiasta, ULOS.


Se on kuin mies / ämmä, joka lapioi paskaa, ja toteaa yht´äkkiä että "paskanlapioijat ne ..ne on vasta tyhmiä! Mitä idiootteja!" ja jatkaa paskanlapiointia.


*

Te olette sitten vastenmielinen vitun, mielikuvituksettomien, arkisten Ryssien tunkkainen rotu !! "Suomalaiset" !! Vittu että minä olen vittu TÄYNNÄ teitä. TOTAALISESTI.
Päälakeani myöten.


Vittu "eläkää kuin pellossa" minun puolestani.
Minä KOETAN nyt vielä kerran, turhaan, ihan vain kirjoittaa / sanoa, teille, jotain hyvin hyvin FUNDAMENTAALISTA / perustavanlaatuista, ja yksinkertaista, joka olisi vähän niinkuin "kaikki kaikessa" TAJUTA ja HYVÄKSYÄ ja toimia sen mukaan.

- Jos ette osaa ottaa KAIKKIA yksittäisiä tapauksia huomioon, ja IHMISTÄ niissä ja niiden sisällä ja takana, ja elää melko vitun NÖYRÄSTI, SEN, pohjalta, KAIKKI menee teiltä OHI ja hukkaan.
Palatsinne on kuin Ryssien vastaavat, eihän omena puusta kovin kauas putoa äfter ool, pelkkiä tyhjinä kumisevia, epäinhimillisiä ja epäystävällisiä, onttoja paskapönttöjä, vailla MITÄÄN. Sielua tai tunnelmaa tai seikkailua tai ELÄMÄÄ tai yhtään mitään.
Teissä ei vain OLE mitään, junou ?...... te olette todella KURJIA elämänmuotoja.
Ja yleisestiottaen myös ihan vitun RUMIA !

Mutta älkää toki MURSKAANTUKO tuosta, sillä: maailma ihan PULLISTELEE rumiluksia, vailla vertaa.

Te elätte kuin Pohjois-Korealaiset !! Ja tämä EI OLE siis, selvennän, minkäänlainen vertauskuva tai liioittelua tai edes "kärjistys" vaan yksinkertainen kuvaus siitä miten asiat ovat eli TOTUUS.

TE, kuten hekin, elätte edelleen MENNEISYYDESSÄ. Te iroonista kyllä, OLETTE, nimenomaan juurikin niitä torumienne Tarujen "Impivaaralaisia" pölvästejä juntteja, perunasäkissäkulkevia haisevia vitun maalaisia puupäitä idiootteja, sivitymättömiä pölkkypäitä ja muuleja. Takapajuisia ja hienhajuisia vitun kuvatuksia ja rumia tyhmiä perkeleen härkäpäisiä paskoja.

Eikä MIKÄÄN NOISTA ole KEHU !! Ymmärtäkää nyt jo herran tähden saatana sentään.

Yhtä hyvin te voisitte, ihan oikeasti, asua jossain saatanan vitun "Jurtassa" - keskellä eristäytyneintä ja villeintä ja fundamentaalisesti primitiivisintä vitun Slaavilaista Tundraa tai jotain muuta vastaavaa kurjaa vitun paskaa, ja TOTELLA ihan vain SUORAAN ja kiertelemättä ja kaartelematta Kylänvanhinta tai Päällikköä. SEN sijaan, että leikitte nyt olevanne "Valkoisia" kun painatte jotain sähköllä, Whites Ex, toimivaa nappulaa "Eduskunnassa", oikein Puku Päällä ja kaikkee, karvainen maha ja napa kuitenkin vilkkuen, ja leikitte tällä vitun Rahtikulttikäytöksellänne olevanne nyt kiistaton osa Suurta Maailmaa ja Valkoista Sivilisaatiota ja Eurooppaa. Vitun jäiset, puiset, Samojedi-Finuiitti villit.


Te ette, neekeriroduille tyypillisesti, osaa ottaa MUITA HUOMIOON, ettekä VÄLITÄ niistä.
Te kuljette kuin se ravihevonen silmälapuissaan ja kohkaatte vain, omasta mielestänne, "eteenpäin" - näkemättä vittu MITÄÄN. Esim; miten montaa satutatte ja miten vitun SUUNNATTOMAN PALJON !! Ja tässä tämä "pointtien pointti" - miten niiden "satutettujen" panos, on iäti POISSA tästä kaikesta "Yhteiskunnasta" !!

Ymmärrättekö te tuon sanoman itse ? Luultavasti se on selvennettävä; kuvitelkaa että koulukiusaaja MURSKAA jonkun POTENTIAALISEN tai "tulevan", Da Vincin, elämän ja psyykkeen jne.
Eli ....?.....ei ei TULE mitään uutta "Da Vincia". Ja TE idiootit MYÖS ITSE, jäätte vain nuolemaan näppejänne ja munianne ja perseitänne ja kärvistelemään siihen kurjaan kurjaan asiain tilaan mihin teidän OMAT "resurssinne" ja voimanne riittävät. Siihen mielikuvituksettoman tylsään ja kuritettuun jäykkismaailmaan, minkä te ITSE pystytte, kyllä toki, "rakentamaan". Tosin senkin vähän kyhäelmän aivan saatanalliseen hintaa ja säälittävän suurten vaikeuksien saatteleman ja HITAASTI !!

Te ette, kuten eläimet aina, käsitä mitä KAIKKI teidän pienimmätkin vitun "tölväisynne" saavat TODELLA aikaan, koska; teiltä puuttuu hienovaraisuus ja SYVÄymmärys maailmasta ja sen ilmiöistä ja olennoista.
(Nyt tekisi mieli ihan totaalisesti siteerata sitä "lempibloggaajaani" ja sitä mitä se sanoi neekereistä ja erityisesti neekeriraiskaajista...ei vittu että se SOPISI tähän ja teihin, JA saisi ulvomaan naurusta. Vittu se oli  u s k o m a t o n  lausahdus, mitä kyseinen heppu pursuaa joka vitun käänteessä. Mutta minä pidän sen itselläni, koska MINÄ löysin sen ja se on MINUN ! Ei helmiä sioille.)

Te olette summa summaarum: karkeita kuin eläimet. Ja muslimit. Ja neekerit.

Juuri tuo KARKEUS on sitä "jotain" mitä EI VOI OPETTAA eikä pestä alkeellisemmista roduista pois. Vaikka ristisiittäisit jälkeläisen sellaisen kanssa, täten luoden mutantin nimeltä "mulatti", se ei ole sen hienostuneempi vaan se on vain vähän vähemmän ruskea. Siinä kaikki.


Te elätte, Suomalaiset, kuin jossain RIKOLLISILLE / Kytille / varkaille, VAPAASSA, ja kaikille muille TotaaliKontrolloidussa, vitun kurjassa perlävessä ja helvetissä. Mutta hay! Jos se kerran riittää ja ke-le-paa niin fakit ! Miksei !
Eletään pojat ku pellossa !

Se on miähekästä ainakin !
Hei; tulkaa kaikki mun tilille !! Ottakaa mitä saatte ! Raamatun ja Ristinuskon se JUUTALAINEN tyyppi, se jumala-jeesus friikki, kyllä ymmärtää TEITÄ ja puoltaa TEITÄ. Sehän on, äfterool, TEIDÄN Jumalanne !!
Ihan kuten "Allah" on Ählämien Jumala !

Tossa kaikessa on järkee hei !....

P.s En nyt tarkoita "ylitttää rajaa" ....mutta....voiko teillä ratsastaa ?
Tai jos haluaisi teitä syöttää niin mihin minä sen rehun oikein laitan ?
(Eikä "takapuoleesi!" käy vastaukseksi).


" Kuule...onko tämä nyt jotakin sitä sellaista ´Huumoria´ ? vai ? ... "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti