lauantai 4. kesäkuuta 2016

Nälkäpeli kohkausta !

Jumalauta että minä sitten vittu IHASTUIN ja rakastuin tuohon saagaan !!

Herran tähden se on HYVÄ !!

Olen aivan vitun häkeltynyt siitä. Kuinka vitun huippua kamaa se oikein VOI olla !!!?? Siinä ei ole juuri mitään vikaa tai väärää tai puutetta tai huonoa puolta, se on lähes täydellistä !! Se on PARASTA mitä Haliwuudista on tullut ...ehkä vuosikymmeneen !!

Minä olen uppoutunut niin totaalisesti tuohon "juttuun" etten saa siitä enää tarpeekseni !!

Minä haluan julistaa tätä vuorten huipulta ja kuuluttaa sen koko kosmokselle; Nälkäpelit on aivan vitun ihanaa, mahtavaa !! Minä RAKASTAN sitä vitun juttua !!

Ja Kätniss !??!.... nyt minun on lähes pakko saada Zenifr Lo´rns omakseni. En osaa enää kuvitella elämää ilman ZeiLouta !

Ja kävi ilmi, että sitä tottavie kutsutaankin "J-Law"iksi. Minä luulin hetken jo keksineeni sen itse, mutta kaipa se oli melko itsestäänselvä kirjain / sana "leikki".


*

Olen nyt nähnyt kaikki muut paitsi finaaliosan, ja joka-ikinen on vain edellistä PAREMPI !! Ei herran perkele....ei voi olla TOTTA !
Ja TÄTÄ minä perkele(een idiootti) VÄLTTELIN kaikki nämä vuodet !??!.....F A K !!

Vittu tämä kuulkaa huippua !! Tämä kaunista ! Tämä haikeaa ja runollista ! Tämä on romanttista, parhaalla mahdollisella tavalla !!

Minulla olisi hyvin PALJON sanottavaa tästä, mutten halua tämän hevonpaskablogin kautta sitä ilmaista, mutta tietäkään että HangaGeims on mahtava. Ja ZeiLou täysin ihastuttava. Ja vaikken ole lukenut niitä kirjoja, en osaa kuvitellakkaan että Kätnissi voisi olla kukaan muu kuin hän. Ja olen tässä lueskellut Nälkäkiimassani ja ZeioLou fanituksessani jo sekalaista tietoa Jenniferistä muutoinkin, ja on käynyt ilmi että hän on ilmeisesti jokin niitä poikkeuksia siellä näyttelijöiden yms joukoissa. Yksi niitä ylitse muiden, Hiit Ledzer, tyylisiä luonnon-superlahjakkuuksia, ja nykyään tämä tyttö onkin jo toisiksi parhaiten palkattu Haliwuud-akka.

Edellään kai vain se muinainen juutalainen, jokseenkin isonenäinen, Sandra Bulok.

*

En voisi lämpimämmin suositella nykyään juuri mitään, kuin Nälkäpeliä !! Tässä on aivan kaikkea, ja se aivan KAIKKI toimii. Ihan kaikki. Tässä on myös ääriharvinaisen TÄYDELLINEN roolijako. Ei kertakaikkiaan juuri kukaan ole millääntavalla tai -lailla, väärässä paikassa tai roolissa, ja kaikkien suoritus on luullakseni; poikkeavaa. Tämä koko "juttu" olikin yksi niitä "Tapauksia" ja poikkeuksia, mitä sillointällöin sattuu, vaikka sitä LUULISI joksikin Moderniksi Sonnaksi. Mutta sitä se EI OLE !!!
Eritoten tämä on aivan ÄLLISTYTTÄVÄN syvällinen ja älykäs ja yllättävä, siihen nähden (ja itsessäänkin, sinänsä) että se on NAISEN kirjoittama ja jonkinlainen "pokkari" ja lähinnä nuorille suunnattu. Mutta .....minkäs teet; mahtava on mahtava, ja tämä on mahtava !

Tuollaista elämän PITÄISI olla !! Kauniita ihmisiä, khuuleja paikkoja, tekoja ja seikkailua jolla on jotain vitun väliä !! Eikä mitään hidasta kuolemaa ja harmaata riutumista, pohjoisten samojedien "poliittisten" rimpuilujen keskellä, lepikössä ja jossain vitun vatukossa ja hevon vitun kuusessa.

TÄMÄ on sitä mitä Anglot PARHAIMMILLAAN tekee, ja johon KUKAAN muu ei näytä pystyvän. Tämä on sitä niiden "sielua" par excellance !

Tämä on Legend Of Zelda ja Robin Huud ja söötti Amerikatar ja Skifiä ja oikeasti kaunista musiikkia ja oikeasti koskettavia kohtauskia yms, ja vielä enemmän. Tämä on teatraalista juuri sillä oikealla tavalla.

Tämä on niitä harvinaisia elokuvia tai saagoja tai tarinoita tai mikä tämä nyt on, minkä mukana sitä ihan lähtee lentoon, jostakin syystä. Sitä ihan nuortuu. Kai tässä on jotain sellaista mitä Haymitch sanoo Senecalle, siitä miten Kätnissiä ja Peetaa VOISI markkinoida - eli "nuorta rakkautta". Tässä on jotain sellaista ensirakkauden kaltaista ja jotain omituisen puhdasta, lapsenkaltaista. Tämä on henkeäsalpaavan ihastuttava !

Eritoten kontrastina siihen mitä minä OLETIN(!!) tämä olevan. Ja minkä vuoksi sitä näin kauan välttelin. Mutta kiitos suomen TV "Nelonen" ! Te näytitte minulle taas yhden uuden TIEN ! Sain yhden uuden Taon tästä, ja neljä uutta lempileffaa !

Kiitos ja kumarrus siitä. In bona fide.


Tässä on esimerkiksi yksi hyvä, mutta VAROITUS! myös todella, TODELLA, päähänpinttyvä biisi tuosta "Matkijanärhi osa.1" leffasta, jonka ihan oikeasti J-Law itse laulaa.
ÄLÄ helvetissä katso ainakaan tätä versiota JOS et ole nähnyt tuota osaa ja haluat (ja HALUAT! biliiv mii!) nähdä sen, sillä siinä ja sen kommenteissa on / voi olla ns "spoilereita".


https://www.youtube.com/watch?v=r-Oi43EsQNU  The Hanging Tree - J-Law / Katniss.
The Mockinjay part.1


Bloody marvellous !! Magnifique ! Mahtavaa !


Tuo ^ kohtaus missä tuo laulu on tuollainen osio, no kaikki tuo mikä tuossa nyt näkyy, ON, se kohtaus -niin nin se on yksi parhaita pitkään aikaan, missään leffassa ylipäätään. Se oli melko vitun khuuli ja huippu, lähes lumoava. Se on niitä sellaisia Syitä ylipäätään Käydä Elokuvissa tai katsoa niitä kotona. Tuo on tuota OIKEAA elokuvantekemistä ja sen sellaista. Mitä kyllä Tarantiinokin osaa, mutta täysin erilailla ja lähinnä vastenmieliselläkin tavalla.

Ja koko tuo saundträkki, tähän asti, on ollut melko puhdasta kultaa. Se sitä parhainta mahdollista Haliwuudia tai mitä lie. Se on sen yhden niistä "velhoista" eli James Newton Howardin, tekemä. Ja sanon että äijä on melkolailla "ylittänyt itsensä" tämän Nälkäpelin musiikeilla. NIIN hyviä ne on. Ja eritoten kun pitkän aikaa on ollut tarjolla vain kaikenlaista murjaanien mölinää ja hölinää ja mölyä ja hälinää ja jotain vitun "Skrilleksin" kaltaista superpaskaa.
Tässä on ihan OIKEAA  -ja valkoista- MUSIIKKIA !!

Sellaista mitä joskus oli !! Kun valkeilla oli vielä unelmia ja tunteet yms.
Ja siis hyviä saundträkkejä.

*

Tuo Matkijanärhi osa.1 EI OLE saanut mitään kovin hyviä /loistavia, arvosteluja, mutta on siitä huolimatta aivan mahtava. Eritoten jos on jäänyt koukkuun tuohon maailmaan, eikä pääse enää irtikään siitä ja haluaa vain lisää ja lisää ja lisää ja LISÄÄ !! NYT !! HETI !
En suoraansanottuna ymmärä MIKSI sitä ei ole KEHUTTU yhtä VUOLAASTI kuin edeltäviä ja seuraavaa, osia - osaa.  Esim RottenTomatoessissa, missä kävin näin takautuvasti lueskelemassa niitä arvosteluja, joku vitun super-imbesilli, ali-idiootti arvosteli tämän osa jokseenkin "huonoksi" SIKSI, että "se tuntui vain puolikkaalta elokuvalta" !??!

Vittu; sehän ON !! puolikas elokuva ! Vitun idiootti / perkeleen muuli !!
Tuo tyyppi arvostelee siis leffoja !! Joka ei käsitä mitä OSA yksi ja OSA kaksi, tarkoittaa.

"Emmä ny oikein tiiä ku....*ähinää*...ku ei se o kun..tavallaa pual-leffaa ja näi..?.."" Vittu et sä kovin tyhmä o "Minä ainakin, eniwei, dikkasin "ihan kybällä" tästäKIN osasta. Tokihan siinä on pari neekeriä kyllä liikaa, i´ll giv ja thät ! Mutta muutoin se on melko vitun huippu. Tavallaan jopa paras tähän mennessä.
Mutta näissä leffoissa on yllättävän paljon eroja ja omanlaisensa "fiilis" - joka onkin se mitä pitäisikin olla, sillä kyse on yhdestä SUUUUUURESTA tarinasta, jonka tapahtumapaikat yms VAIHTUU !! Ja hahmot ihan oikeasti muuttuu ja kehittyy ....jotkut enemmän kuin toiset.

Kätnissihän on toki eräänlainen nykyajan "Neo" joka herää Matriksissa yhä vain selkeämmin ja selkeämmin, mutta se on hädintuskin mikään MIINUS !?

Tykkään Kätnissistä enemmän kuin luulisi, ja haluaisin. Tykkään sen luukistakin, joka leffassa, eritoten MN osa.yhdessä se sen uusi vaate ja sen sellaiset.. ihqua ! vittu IHKUA ! Minä sanon.
En nyt "spoilaa" sen kummemmin, mutta hienoa, kerrassaan hienoa. Jos oli "tyttö tulessa" hienoa, niin ei se uudempi olemuskaan pöllömpi ole.
Jos ET tykkää siitä, sinussa on yksinkertaisesti jotain vialla. Ei siinä sen kummempaa ole.

*

JOS minun täytyisi väääkisin yrittää puristaa irti ja esiin, jokin vika tai puute tjns, nin se voisi olla se että tähän on otettu mukaan se Filip Siimour-Hoffman. Joka on muutenkin ainoa, Julianne Mooren lisäksi, jonka mukaantulo on vähän siinä-ja-siinä ...tykkäänkö siitä vaiko en, mutta kuitenkin; se on siksi vähän ..."inhottavaa" että Filip otti ja KUOLI jo kauan sitten !
Ja olen huomannut että kaikki minkä tekijä / tekijät, on jo kuollut tai kuolleet, .......siitä vain tulee jotenki vähän....outoa. Makaaberia ehkä. Sitä on inhottavaa kuunnella ja katsella "elävää kuollutta". SE vähän pilaa tätä, mutta ei toki hänen esiintymisensä sinänsä.

Mutta itse leffa oli siltikin ihan vitun Totaalisen Khuul. Super Cool.
Tämä koko Nälkäpeli juttu on mielenkiintoinen ja uniikki ja todella todella mukaansatempaava ja täydellisen toimiva ja poikkeavan laadukas(!) jollei jopa kekseliäs, yhdistelmä Sci-Fiä ja sitä kaikkea Robin Hood maailmaa ja sen sellaista. TÄTÄ ei ihan joka päivä näe tai kuule.

Havemmin sitä näkee NUOLELLA ammuttavan jonkinlaisia leiju-aluksia ja niin että sen USKOO ja se todella toimii. Ja maailmassa jonka voi TODELLA TUNTEA. Näitä leffoja on hyvin harvassa, missä jopa MINÄ voin todella TUNTEA jotakin !!
Tämän emotionaalisuus toimi kuin sähköpaimen, ja iskikin minuun kuin tuhat volttia.
Nyt MINÄ haluaisin tuohon maailmaan !! Nälkäpeliin tai Capitoliin, ihan sama ! Sinne ja äkkiä ! Pois täältä kurjasta vitun Suomlannista.

Minä tykkään tässä lähes kaikesta! Minä tykkään jo jopa tuosta lintu-logosta, ja nimestä "Nälkäpeli", minä tykkään asian ideasta ja vertauskuvallisuudesta ja kaikenkaikkisesta, joka asian, toimivuudesta. Minä tykkään tämän musiikista ja muista äänistä, minä dikkaan suuresti tämän hahmoista ja näyttelijöistä, ja sanoisin tämän koko jutun olevan muutaman näytttelijän koko uran se Se Leffa, ja kohokohta. Esim Stanley Tucci on aivan vitun LOISTELIAS Cesarina ! HAHaa...mikä mahtava keikari ! Loistava vitun rooli. Käniss.... oi Kätniss !
....huoh.... sitten on se vanha ja valkohiuksinen, aikanaan suomessakin asunut, Kanukki eli Donald Sutherland... mitä siitä voisi sanoa? Se on aina hyvä. Se on se mikä se on.

Todella todella hieno tekele kokonaisuudessaan, vaikken ole vielä sitä finaalia nähnyt. Mutta sehän ON saanut jo vähän paremmat Virallisetkin arvostelut kuin tämä MN osa.1En tiedä.....sitten... mit.. MITÄ, on tekeillä, ja MIKSI tämä kolahti NÄIN lujaa, mutta hyvä luoja että tämä on mahtavaa ! Ai vittu miten tylsää paskaa KAIKKI muu on, juuri nyt ainakin.

Tässä on se tämän hetken oma "Matrix" mutta vielä parempi ja miellyttävämpi. Ja lopunkaiken; hyvin hyvin valkoinen maailma ja tarina.
Ja valkoinen, Vasurit hoi, EI TARKOITA jotakin murjaaniutta VASTAAN. Vaan se tarkoittaa vain....valkoista. Siinä kaikki.

Jos tykkään liskoista, se EI tarkoita että inhoan apinoita, tai jos inhoan makeaa, se EI tarkoita että tykkään Jats-tupakasta.

Joskus sikaari on vain sikaari.

EN tosin inhoa makeaa, mainittakoon. SE on vain esimerkki.
Jos inhoaa makeaa, on luultavasti jotenkin bioloogisesti epäonnistunut raakile / mutantti / mongoloidi tjns. Tai muslimi.* * * * * * * * * *


Joku suuren maailman elokuva-arvostelija(vasuri varmastikkin) sanoi silloin siitä Stallonen Expendables-paskasta että "älkää antako lastenne (poikienne) kasvaa, näkemättä tätä leffaa". Minä taas sanon, että: älkää antako lastenne (valkoiset) kasvaa näkemättä Nälkäpeli-saagaa !!
Ja herran vitun pieksut, että Jennifer voi olla nätti / söötti / kaunis !

Minä olen ihan ninq et kääk hei! ja näin, minä olen ihan sulaa vitun vahaa ! MINÄ intoilen kuin jokin vitun kehari, pierressään kylvyssä tai niinkuin lapsi joka on juuri nähnyt jonkin ihastuttavan Disnileffan. Mutten OLE lapsi eikä tämä OLE Disnileffa !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti