keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

Jatko-Osa "Vihapuhe™" kirjoitukselle

Tuosta "vihapuhe" sensuurista ja muusta "viranomaiskontrollista" vielä....

Että ne näyttäisi luulevan elämää joksikin sellaiseksi tilaksi, jossa HEILLÄ on kaikki maailman "oikeus" siihen ja tähän, ja muiden on vain kuuliaisesti alistuttava sitä seuraamaan.

Meillä muilla ei olisi oikeutta VASTUSTAA heidän MEILLE TEKEMIÄÄN pakkotoimia, mitä KUKAAN ei TIETENKÄÄN ole heitä PYYTÄNYT meille tekemään. Ja sitten jos ja kun siitä edes älähtää, syytetään rasismista tai jostain nimeltä "vihapuhe" tai vaikka "kissahiekka" tai jotain, ja yritetään pelotella kaikki hiljaiseksi.... juuri niinkuin amerikkalaiset elokuvatkin aina op...ett..a.n....hetkinen.. ?!

Saatanan pelkurit !! Saatanan kurjat kurjat paskahousut !
Vittu mitä molopäitä. Kiristävät ruuvia OMIENSA niskassa, koska VIERAAT tekevät pahojaan. JA  levittelevät sekalaisia tauteja.

Se on kuiin sanoisi omalle skidilleen, vaikkapa nyt "Pekka" että "pelaappas vähän vähemmän sitä Nintendoa!", kun naapurin ääliö Ville käy heittelemässä kiviä ikkunoihin ja raiskailemassa kanalan kanoja.

Ai miin...?.... kuinka vitun kurja ja pelokas ja paskahousuisen munaton sitä voi olla, jos ei saa saatana sanottua, että MUSLIMIT, käyttäytykää edes ELÄINTEN tasolla tai painukaa vittuun !!
Mieluummin; painukaa vittuun !

Siitä tässä on mm, kyse.

"Jaa että mitä !?!? Että sinäkö VASTUSTAT näitä minun sinulle laatimia rajoja ja estoja ja kyykytyksiä ja käskyjä ja kieltoja ja esteitä ja alistukstia ja palavia renkaita ?!?! Ei niin saa tehä !! Mä oon Virallinen Olento, MÄ saan tehä mitä vaan, mutta SUN täytyy vaan kuuliaisena kumarrella ja peloissasi totella ja pierrä, kun, KUN, minän siis niin sanon!"

Tuo ^ on heidän asenteensa.

*

Aatelkaa että niiden piti taas, jumalauta TAAS, mennä ja pilata kaikki. Muun muassa yleinen ilmapiiri, alkamalla "kiristellä normiruuvia" juuri kun kaikki näytti HETKEN, petollisen hetken, aikaa niinkin hyvältä. Mutta ei !!
Se ei vain kertakaikkiaan mene teidän ääliöiden kalloon; ANTAKAA OLLA !!!

Mutta tyhmä on tyhmä. Siksi sitä sanotaankin tyhmäksi. Kuten kyttää.
"Tyhmä kuin kyttä".
Tuon ^ pitäisi olla sanonta, jos ei jo ole.
Tämä on aivan vitun kammottavaa, tämä Naisten Valtakausi ! Tämä on kuin joku vitun Jurakausi !
Jurakaudellakin oli enemmän VAPAUTTA toisin, kuin naaraiden aikakaudella. Ihan jo siksi, ettei silloin tainnut OLLA mitään "ihmisnaarasta" pilaamassa aina ja kaikkea.
Naaraan paskahousuinen ja varmisteleva, tyhmyys, on yleensä kaiken pahan alku ja juuri, ja ongelmien ja tukahduttavan epä-vapauden.

Sen kun vain luotatte olemassaoloon ja muihin olentoihin. Kuten eläimet. Ja "luovitte" siellä seassa, ja päästätte irti "visiosta" HALLITA KAIKKEA.
SE on se josta teidän on toivuttava ja irrottava.


Teillä ei TOTISESTI ole omaa sielua ja sisältöä, kuten minulla on, sillä jos olisi, ei teidän TARVITSISI keskittyä 24/7/365 toisten kyttäykseen ja kadehtimiseen ja paimentamiseen ja vaimentamiseen ja tukahduttamiseen ja kontrolliin ja vahtimiseen ja manipulointiin ja muuhun sellaiseen Paholaisen Ääliöpaskaan.

Mutta "huvinsa kullakin".
Pahojen huvit vain haittaavat kaikkia. Ja tappavat, ja PILAAVAT ELÄMÄN.Mutta; miten te aiotte KORVATA sen !?!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti