keskiviikko 1. kesäkuuta 2016

EUCCCP ja OIKEA CCCP käyvät TAAS vapauden kimppuun

Tätä kaikkea ei voisi enää edes keksiä.
Aika lienee tullut tai pian koittava.

Tuli nousee ! Matkijanärhi nousee ! Ja kaikkea tätä !

Viimeiset Kommunisti-Natsi-Vasurit   LASKEE ja KUOLEE.

Eli.                                                                           * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


http://blogbook.fi/tuukkakuru/euroopan-komissio-aloittaa-taistelun-vihapuhetta-vastaan/

Euroopan Kommunisti"Komissio" eli ITSE itsensä sellaiseksi NOSTANEET ja TEHNEET, Super-Ylimieliset, ja suunnattoman alhaiset, kusipääolennot on nyt TAAS lähteneet mobilisoimaan kaikkian maailman idiootteja, vähämielisiä ja hyväksikäytettäviä älykääpiöitä. Ja aikovat käydä oikein kunnolla ja urakalla, vapauden ja sananvapauden kimppuun.

Se kun EI miellytä niitä joiden "visio" elämässä on Muiden Ihmisten Kurissapito & Kontrolli.

Vasemmiston iäti ärtyisät ja tyhmät ja kontrolliinpyrkivät ruskeapaidat on nyt "Lain" muodossa, mm siis, käymässä internetin autuuden kimppuun, koska SE jos mikä saa Luciferin näkemään punaista !


Siis..... LUKEKAA tuo linkkin, tai mikä vain asiaa vähänkin valaiseva teksti. Katsokaa mitä EUCCCP:n kusipäät ITSE JULISTAA, ja miettikää hetki.
Ja sitten ! Kuin Taivahan lahjana, ja MUISTUTUKSENA ...sieltä jostakin, eetteristä, kajahtaa meille NÄIN SELVÄ VIESTI !!

Tämä on joku tähtää päähäsi aseella, joku pistää sinut junanvaunuun ja leirille, viljapeltokuvio SELKEÄ viesti.


AP kirjoittaa, että Venäjällä tehovalvotaan tavallisten kansalaisten sosiaalisen median käyttöä. Syynä tälle on se, että venäläisiltä vaaditaan ehdotonta tukea maan sisä- ja ulkopolitiikalle. Valvonnan tavoitteena on löytää poliittisten linjausten kanssa ristiriidassa olevia sisältöjä, joiden pelätään aiheuttavan häiriöitä kansalaisten keskuudessa.


Moskovassa toimivan ihmisoikeusjärjestö Sovan mukaan vuonna 2015 ainakin 54 ihmistä sai tuomion ´vihapuheesta`


Tuomioita vihapuheesta kovennettiin Venäjällä helmikuussa ja heinäkuussa 2014. Ensimmäistuomioksi asetettiin viisi vuotta vankeutta. Koska lakien tulkinta on laveaa, on sosiaalisessa mediassa toimimisen seuraamusten ennakoiminen epävarmaa.
Ihmisoikeusaktivistien ja tapausten parissa työskennelleiden asianajajien mukaan viranomaiset syttävät nyt aiempaa herkemmin kansalaisia ´vihapuheesta´  ja väkivallattomasta ääritoiminnasta. Syynä tähän pidetään sitä, että annettujen tuomioiden määrä halutaan pitää ennallaan ja että viranomaiset haluavat osoittaa taistelevansa edelleen ääritoimintaa vastaan. "
NOIN ^^ siis R Y S S Ä L L Ä. Jonka "Kansa" tai villi-ihmiset ja puoliapinat, eivät ole KOSKAAN, edes KUULLEETKAAN mistään mitä valkoinen IHMINEN pitäisi edes kaaaaaukaisesti inhimillisenä elämänä ja VAPAUTENA ja oikeuksina yms, mitä EI OLE olemassa apinoiden ja kädellisten ja neekerten parissa. Siellä viidakossa ja savannilla ja hiekassa ja pölyssä ja maan tomussa.

KATSOKAA noita kahta linkkiä, LUKEKAA niiden sisältö, ja katsokaa josko löydätte näistä jotain EROJA / EROA.


Siis toistettakoon nyt vielä oikein SELVÄKSI tämäkin asia: SAMAAN AIKAAN kun RYSSÄLLÄ käy VALTIO ja muut SUPERKOMMUNISTIT ja KOMENTELIJAT, näennäisen "vapaiden" ihmisten kimppuun, juuri tämän helvetin hevonpaska käsitteen ja KEKSITYN "Vihapuhe™" paskan takia, tekee EeUu TÄSMÄLLEEN saman, aivan IDENTTISEN, liikkeen.

EU     Ryssä

RYSSÄ    EU.Onko tämä enää sattumaa, vai onko asia TODELLA niin, nyt joku vanhemman sukupolven edustaja voooooiisi jo melkein avata suunsa, saatana(!!), että EU ihan-tasan-todella ja de facto ja juure, ON, "entisten Ryssäläisten ja Juutalaisten Kommunisti-Stalinistien" moderni juoni ja hallussa !??!!?!?!?
Onko se saatana NÄIN yksinkertaista ?!?!

Tämä maailma. Tämä ihmis-apina-elämä.

TÄMÄ ihan täsmälleen SAMA saatanan apinantasoinen riuhtominen ja heteroriitely ja muu typerä vitun kusipääpaska tässä TAAS jatkuu. Mikääääääään ei muutu. MIIIIIIIiiiiiiikäääään ei muutu.

Joko he ovat a) OIKEASTI näin TYHMIÄ !!! tai b) oikeasti NÄIN parantumattoman ilkeitä, julmia ja PAHOJA, ja ehkäpä c) yrittävät oikein ajaa meitä seuraavaan SUREEN sotaan.

Mitään MUUTA vaihtoehtoa ei juuri OLE.
Jos kuitenkin OLISI, keksin vain erään hyvin kaukaahaetulta vaikuttavan, johon juuri KUKAAN teistä ei usko eikä VOI uskoa, koska ette tiedä asian TODELLISUUDESTA mitään, mutta se olisi se, että: ne Muukalaiset ovat totisesti EDELLEENKIN, tällä planeetalla niitä "jotka päättävät" ja NE, ohjailevat näitä vitun käsinukkejaan, "hybridiapinoitaan", jotka ihmisten Johtajina häärivät, tekemään näitä Suuria Siirtoja.
Ja NE, kerjäävät verta nenästään, jos niillä mitään mainittavaa nenää on.


Suoraan sanottuna, jos näin siis on; se mitä OIKEASTI tarvitaan, on SOTA niitä vastaan. Eli tosielämän Maailmojen Sota. Itsenäisyyspäivä.


*


En tiedä..... ehkä universumi puhuu meille juuri NYT. Nyt ja tässä.
Tässä on nyt sellainen vaihde silmässä, että.........alta pois.

Ja kiehtovana synkronismina; tuo Kätnis ja Nälkäpeli !
Herran tähden se EI olisi voinut tulla enää T Ä Y D E L L I S E M P Ä Ä N aikaan !!
Se tuli kuin jonain alitajuisena viestinä, sieltä jostakin, tarttua Capitolinvastaisiin aseisiin ja alkaa ihan aitoon Kapinaan.

Eu on nyt aikeissa KUOLLA ja oikein KOPRISTEN !! Oikein niinkuin KUNNOLLA !!
Ne oikein YRITTÄVÄT, kuten pahikset elokuvissa, kaikkensa jotta heitä INHOTTAISIIN ja VIHATTAISIIN niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon kuin inhoa ja vihaa maailmaan mahtuu, ja tuhoutua kuolinkorinoihinsa ja syljeeskellen omaa typerää ja epäonnistumaantuomittua PAholaisen vertaan.
Ja tukehtumaan te tulette, make no mistake about THAT !


MINÄ olen JO, ihan syntyjäni, Matkijanärhen ja Nousevan Tulen, jengissä. Minuun ei vaadita mitään juhlapuheita; sana vain (Kapteeni!) ja olen viivana paikalla.
Kunhan tähtäimessä on ja PYSYY, VAIN, Vapaus.

Te Muut, koska olette tyhmiä ja pieniä sieluja, voitte loputtomiin nälviä ja nurista ja mumista ja jankutella ja olla Heteroita, eli jankuttelijoita, mutta ..........ay !? whateva.

Tyhmyyden ja heikkouden Tyranniahan se on ainut mikä KESTÄÄ.

*

Vapauden VIHOLLISET on liikkeellä ja paljastaneet lopulliset aikeensa, joten...... kai tässä on aktivoiduttava sitten itsekkin, Vapauden Puolustajana, ja otettava totisempi ote laiffiin.

Ilmeisesti, apinani, rivejä järjestellään ja puolia valitaan ja "asenteita pistetään merkille" jne yms. MINUN viestini vihulaisille on, että: asenteenne on pistetty merkille.

Your attitude has been noted. (Fuckers).* * * * *

Kommunismiä ei näköjään ikinä TODELLA saatu kitkettyä, valitettavasti. Vaan se typerä paska jäi kellumaan, ja nyt se on langennut MEIDÄN sukupolvien niskaan, tuhota se absoluuttisen lopullisesti.

Ja mieluusti sulkea ryssä pois maailmasta, ja miksei POMMITTAA koko paskaa samalla ?!? Ai miin....WTF sillä kukaan ikinä oikeasti TEKEE ?!?!
What is it it´s good for !?Niimpä.Uskomatonta ja hävytöntä paskaa.
Mutta muistakaa, että teitä ei OIKEASTI, vitun typerät keskinkertaiset muulit ja "heterot", SIDO mikään mihin te ette ole SELKEÄSTI   I T S E suostuneet. Joten JOS te ETTE SUOSTU tähänkin PAKKOtoimeen, on Paholaisen TAASKIN tultava aikeineen esiin, ihan päivänvaloon, ja PAKOTETTAVA jengiä.

Kumpa te olisitte katuviisaita ! Tsiisus !! Mutta sitten ei OLISI mitään kyttiä ja lakeja ja "heterovaltioita", vaan vapautta ja menestystä ja paratiisimainen olotila. Josta te sitten pyrkisitte pois, koska ilmeisesti suurin osa teistä ei vain VIIHDY siinä, ja osaa elää siinä.
Hankamäen näkökulmasta tämä johtuu heteroudesta. Minun näkökulmastani, se johtuu silkasta typeryydestä, idioottimaisesta LEVOTTOMASTA paskuudesta, se johtuu pienestä päästä / sielusta ja apinangeeneistä ja sammakonaivoista jotka sammuttavat IHMISaivojen osa-alueet ja vievät kontrollin "ihmisestä".
Tämä kaikki johtuu myös, paitsi alhaisesta ÄO:sta, TAIKAUSKOSTA.


Teille on näet AINA, SANOTTU(!!), että "ilman kyttiä ja JÄRJESTYSTÄ! ja LAKEJA! yms, on KAAOS ja kurjuus ja sota ja helvetti irti maanpinnalla" yms typerää paskaa, ja te USKOITTE kaiken ! Mikä johtuu siitä että olette a) tyhmiä, ja b) yhtä vitun PAHOJA kuin tuon sanoja.

Ilman sitä että SINÄ, kuka ikinä tämän lukeekin, käyttäydyt kuin riehaantunut demoni / apina, ilman SITÄ, EI OLE MITÄÄN vitun KAAOSTA ja sotaa ja sekasortoa, SINÄ teet sen todeksi !AINA on niitä mitä kutsutaan "rikollisiksi" ja ne ovat lähinnä vain ja ainoastaan; fyysisiä Mutantteja. Ne VOIDAAN siivota todellisuudesta POIS,  "eikä kuolemaan enää ole".

AINOA todellinen ONGELMA on SE, että: TE ja HE ette vain EROA niin kauhean paljon. Kaksi samaa paskaa, hivenen eri säkissä. SE on teidän probleemanne. Ja myös minun, kiitos vain vitusti vitun mulkut.
Jos vain opettelisitte, vitun surkimukset, vitun "heterot", elämään ja ANTAMAAN TOISTEN ELÄÄ, niin KAIKKI olisi kunnossa. PARATIISIMAISEN kunnossa, ei-oukei.

Vastassa olisi vain elämä sinänsä ja bakteerit ja painovoima ja liian kova tuuli ja sen sellaista.
Joten; lakatkaa olemasta pahoja ja käyttäytymästä kuin demooniset perkeleelliset vitun kusipäät Super-Ääliöt ahmatit ! Vitun apinat !SIINÄ    KAIKKI.
P.s Käsittäkää myös SE, että tällainen pyrkimys laumaamiseen ja sen kontrolliin, paimentamiseen, tulee yleensä AINA ja lähestulkoon POIKKEUKSETTA; naisilta !!
Ei juuri koskaan OIKEILTA miehiltä. MIEHELLÄ, ei hyvä "heteroveljeni" ole MITÄÄN vitun, VITUN(!!), syytä käydä toisten miesten kimppuun MILLÄÄN TAVALLA, ei fyysisesti eikä "de jure", mutta kun kuvaan astuukin se typerä vitun ämmä ! Niin..... johan on !
Oksat ja järki pois ! POISSA !  Pfiyh! tuosta vain.


Haistakaa vittu ja HÄVETKÄÄ !!


Älkääkä KUKAAN lähtekö tähän Neljänteen Valtakuntaan mukaan, ei YKSIKÄÄN yritys.
MINÄ boikotoin ainakin nanosekunnissa sitä joka tähän kohkaukseen osallistuu, SE on ENSIASKEL. Ja siitä katsellaan sitten eteenpäin.

Vaikka "suomen kansalla on lehmän hermot"  - jota MINÄ VIHAAN !!! Teitä totisesti on VAAAAIIKEAA saada innostumaan MISTÄÄN !! Te olette elottomia ja älykääpiömäisen veteliä ja sisällöttömiä ja vetämättömiä kuin jokin vitun intiaani tai neekeri tai jokin.
Ählämissäkin sykkii enemmän ELÄMÄÄ kuin teissä !!
Miettikää tätä(kin) jonkin aikaa.
Mutta haistakaa siltikin se vittu !


Fuck you all.
Down the fuckin EU !! N O W !!!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti