lauantai 18. kesäkuuta 2016

Kyttä Kylmänä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016061821753837_uu.shtml

Hienoa.

Vaikka en tiedä tapauksesta mitään, niin kytänmurhaa en koskaan sure.
Kyttä on kyttä on kyttä on kyttä.


Ja kuten ampujan tuntenut tyyppi sanoo, kyseinen tyyppi oli kiltti ihminen joka otti muut huomioon. Kuten ainakin MINÄ tiedän, sinä tuskin, poikkeuksellisen kiltti nimenomaan, yleensä on se joka "sekoaa" - siedettyään teitä kusipäisiä älykääpiöitä tarpeeksi kauan. Ja tässä lieni yksi case in point.

Tyyppi oli siis, ilmeisesti, kytän vastanapa. Elukka parka.


Ja kaikille vitun IMBESILLEILLE jotka vuolaasti kyynelehtii pitkin sivustoja ja kommenttiosastoja kytän perhettäkin saatana paijaten yms; haistakaa vittu !!
Vittu minä vihaan ja halveksin teitä !! Saatanan käpyaivoiset zombit, loiset, idiootit. Vitun orjat ja alisteiset paskat !

Go fuck yourself !!

Yhyy, kyttä kuoli !! Änkiessään jonkun himaan, ja elämään, Valtion / Hallituksen niin käskiessä ! Bwääääää.

Alista mua kyttä alista !! SE on "kypsää" !!! "Kapina" on "lapsellista".

Vittu te olette sieluttomia imbesillejä.Ja mainittakoon vielä, että; tapaus lienee vain HYVÄ, kyseisen kusikupolin (luultavasti häiriintyneelle) perheelle, sillä he pääsivät nyt eroon pahoinpitelijästään. Kyttien "kotiolot" ...ain´t nuthin to ..you know.... ne on melko hyytäviä.


Jos kenellekkään niin kuolleelle "ampujalle" : parempaa onnea seuraavassa, mahdollisessa, inkarnaatiossa tai ulottuvuudessa. Toivokaamme ettei kytillä ole siellä enää MITÄÄN valtaa.
Kuten niillä ei olisi täälläkään ilman tätä vitun tuittupäistä muurahaisarmeijaa tässä kaikkialla ympärillä, inisemässä ja ynisemässä, kun eivät muuhunkaan pysty.

So, vielä kerran: haistakaa kaikki vittu !!


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti